Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Western kerstpakketten

Western kerstpakketten

De Western kerstpakketten zijn geïnspireerd op het landelijke leven omstreeks de tweede helft van de 19e eeuw. Oftewel het zogenaamde ‘Wilde Westen’. De Western trend is booming, zowel in mode als in interieur. Western refereert aan het ruige en avontuurlijke leven op de ranch en in de saloon. In dit thema worden de stoere elementen als koeienhuiden, leer en versleten jeans gecombineerd met grappige woordspelingen en herkenbare western typografie. Het Western assortiment bevat ‘Most Wanted’ producten. Denk aan de XXL cake, kaasbullets, en een chocoladereep met een topping van popcorn in uw kerstpakket. Maar ook de klassieke cocktail uit de USA is niet vergeten: the old fashioned bourbon cocktail in een (zak)flesje! Western kerstpakketten- Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!