Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Winterkost kerstpakketten

Winterkost kerstpakketten

Winterkost kerstpakketten. Moderne verpakkingen met een knipoog naar de Nederlandse traditie door Delfts blauw trendy te mixen met beelden van grachtenpandjes. Winterse plaatjes die je doen verlangen naar een stevige maaltijd, een heerlijke winterkost zoals stamppot of erwtensoep. Iedereen geeft natuurlijk een eigen invulling aan de kerstdagen, maar gezelligheid en winterse sfeer geven de juiste jus aan de kerstsfeer. En wat is er dan mooier dan een kerstpakket te openen en die sfeer direct te proeven. Genieten maar! Winterkost kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!