Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Zaai Oogst Proef kerstpakketten

Zaai Oogst Proef kerstpakketten

Zaai Oogst Proef kerstpakketten, de natuur spat er vanaf! Inmiddels zijn biologische en vegetarische producten echt een onderdeel geworden van ons eetpatroon. Daarom zijn ze dan ook niet meer weg te denken uit het kerstpakket. Deze stoere lijn zal menigeen aanspreken. Een kerstpakketten thema met respect voor onze boeren en aandacht voor het gehele landbouwproces, van zaaien tot oogsten en natuurlijk proeven. De metafoor naar het bedrijfsleven en is tevens snel gelegd, want wie op het werk zaait zal oogsten en dat proeft ..uuh.. smaakt naar meer! Zaai Oogst Proef kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!