Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Zaai Oogst Proef kerstpakketten

Zaai Oogst Proef kerstpakketten

Zaai Oogst Proef kerstpakketten, de natuur spat er vanaf! Inmiddels zijn biologische en vegetarische producten echt een onderdeel geworden van ons eetpatroon. Daarom zijn ze dan ook niet meer weg te denken uit het kerstpakket. Deze stoere lijn zal menigeen aanspreken. Een kerstpakketten thema met respect voor onze boeren en aandacht voor het gehele landbouwproces, van zaaien tot oogsten en natuurlijk proeven. De metafoor naar het bedrijfsleven en is tevens snel gelegd, want wie op het werk zaait zal oogsten en dat proeft ..uuh.. smaakt naar meer! Zaai Oogst Proef kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!