Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 15 augustus weer volledig zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Zilveren kerstpakketten

Zilver is ook een kleur die typisch bij Kerstmis hoort. Een luxe en exclusieve uitstraling geeft het aan een kerstpakket. Hardware items uitgevoerd in zilver komen al snel ‘duurder’ over. Door zijn neutrale uitstraling past het ook in elk interieur. Zo zijn zilveren kerstpakketten voor iedereen geschikt. Zilver is helemaal trendy, zowel voor in je huis maar zeker ook voor je kerstpakket. Wij hebben derhalve mooie zilveren kerstpakketten samengesteld voor hem en haar. Hierin zijn heerlijke producten en vaak decoratie artikelen met de kleur zilver opgenomen.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Zilveren kerstpakketten kopen

Wilt u uw personeel een extra kerstgevoel geven dit jaar? Dan zijn onze zilveren kerstpakketten een goede optie. Zilver wordt gezien als een echte kerstkleur en is daarom uitermate geschikt voor tijdens de feestdagen! Onze zilveren kerstpakketten bestaan in alle soorten, maten en prijsklassen. Daar zit geheid iets moois tussen voor uw werknemers!

Zilveren kerstpakketten vergelijken

Met ons enorm ruime aanbod kan het moeilijk zijn om direct het meest geschikte kerstpakket voor uw mensen te vinden. Om het u wat gemakkelijker te maken, hebben wij een handige zoekfunctie op onze website. U kunt eenvoudig zoeken op producten of thema’s. Dit doet u door bijvoorbeeld ‘zilver’ in te typen als zoekopdracht links bovenin. Vervolgens krijgt u een compleet overzicht te zien met al onze zilveren kerstpakketten. Zo kunt u in een oogopslag alle kerstpakketten met elkaar vergelijken en uw favoriet uitkiezen.

Zilveren kerstpakketten bestellen

Heeft u het beste kerstpakket voor uw medewerkers gevonden? Dan is het tijd om bij ons te bestellen! Bestellen kan gemakkelijk en snel online via Kerstpakkettenplaza.nl. U kunt precies aangeven hoeveel kerstpakketten u wilt ontvangen, waar u ze wilt ontvangen en wanneer u ze wilt ontvangen. Als u uw gegevens en voorkeuren heeft doorgegeven, krijgt u direct een vrijblijvende offerte van ons per email. Indien u deze mail beantwoordt met ‘Akkoord’, gaan wij voor u aan het werk om alles te regelen.

Mocht er iets onduidelijk zijn of heeft u een vraag over het bestelproces? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.