Kerstpakketten uitverkoop

Op zoek naar kerstpakketten tegen scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tijdens onze kerstpakketten uitverkoop bieden wij geweldige aanbiedingen die u niet wilt missen. Profiteer van hoge kortingen en geniet van de feestdagen met een prachtig samengesteld kerstpakket. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel pakket, een luxe variant of een thematisch kerstpakket, in onze uitverkoop vindt u diverse opties om uw medewerkers, vrienden of familie te verrassen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bespaar met onze kerstpakket sale

In economisch onzekere tijden begrijpen we bij Kerstpakkettenplaza.nl dat het belangrijk is om bewust te zijn van uw budget. Daarom kunt u met onze kerstpakket sale besparen op een kerstpakket zonder in te leveren op kwaliteit. Zo werden tijdens de corona periode in Nederland  tot wel 14% minder kerstpakketten gegeven aan medewerkers. Dit kwam mogelijk door de onzekere financiële situatie van bedrijven tijdens deze periode. Wij vinden dat bedrijven ook in onzekere tijden in staat moet zijn een kerstpakket te geven. Daarom kunt u gebruik maken van de kerstpakketten uitverkoop.

Elk pakket in onze sale behoudt dus dezelfde hoge standaard van kwaliteit en beleving die u van ons gewend bent. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt, voor een klein gebaar maar ook een uitgebreid kerstpakket.

In onze sale vindt u verschillende thema’s en stijlen die aansluiten bij trends en behoeften van vandaag. U kunt namelijk kiezen uit pakketten gericht op wellness, duurzaamheid of culinaire verwennerijen. Met onze kerstpakketten uitverkoop proberen we de feestdagen speciaal te maken zonder uw budget te overschrijden. Bekijk ons aanbod en kies het perfecte kerstpakket dat uw waardering uitdrukt.

Kerstpakketten uitverkoop

De voordelen van onze kerstpakketten uitverkoop

  • Ruime keuze: Ontdek een breed scala aan kerstpakketten in onze uitverkoop, variërend van traditionele pakketten tot luxe varianten en thematische geschenken. Zo is er voor elk wat wils.
  • Kwaliteit: Hoewel onze kerstpakketten in de uitverkoop zijn, compromitteren we niet op kwaliteit. U kunt nog steeds rekenen op hoogwaardige producten en smaakvolle lekkernijen.
  • Prijsvoordeel: Profiteer van aantrekkelijke kortingen en bespaar op uw kerstuitgaven. Onze uitverkoop biedt u de mogelijkheid om meer te doen met uw budget en toch een geweldig kerstpakket te geven.
  • Snel geleverd: Bestel uw kerstpakket in de uitverkoop en ontvang ze tijdig voor de feestdagen. We zorgen voor een snelle levering, zodat u uw geschenken op tijd kunt overhandigen.

Mis de kans niet om te profiteren van onze kerstpakket uitverkoop en maak de feestdagen extra feestelijk voor uw medewerkers, vrienden of familie. Bekijk ons aanbod en ontdek de geweldige aanbiedingen die we voor u hebben klaarstaan, waaronder bijvoorbeeld een kerstpakket met cadeaubon voor uw personeel!

Gemakkelijke verwerking

Wanneer u kiest voor achteraf betalen, hoeft u niet direct tijd te besteden aan het afhandelen van de betalingen. Dit kan veel tijd en moeite besparen. U ontvangt simpelweg de factuur en betaalt deze op een later moment.

Veelgestelde vragen over onze kerstpakket uitverkoop

Wat zijn de voordelen van het kopen van kerstpakketten tijdens de uitverkoop?

Het kopen van kerstpakketten tijdens de uitverkoop biedt u de mogelijkheid om te profiteren van aantrekkelijke kortingen en besparingen op uw kerstinkopen. U kunt hoogwaardige kerstpakketten aanschaffen tegen lagere prijzen, waardoor u meer kunt doen met uw budget.

Zijn de kerstpakketten in de uitverkoop van dezelfde kwaliteit als reguliere kerstpakketten?

Absoluut! Hoewel onze kerstpakketten in de uitverkoop zijn, blijven we dezelfde aandacht besteden aan de kwaliteit van de producten. U kunt nog steeds rekenen op heerlijke lekkernijen, mooie geschenken en feestelijke items.

Kan ik mijn kerstpakket uit de sale aanpassen aan mijn wensen?

Helaas is het niet mogelijk om een kerstpakket in de sale aan te passen. Deze pakketten zijn samengesteld met zorgvuldig gekozen producten en zijn al vooraf samengesteld om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Hoe kan ik mijn kerstpakket in de uitverkoop bestellen?

Het bestellen van uw kerstpakketten uitverkoop is eenvoudig. U kunt onze website bezoeken, het gewenste pakket selecteren en het bestelproces volgen. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u nog meer vragen over de kerstpakket uitverkoop of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en u te voorzien van alle benodigde informatie. Wacht niet langer en profiteer van onze kerstpakket sale om uw kerstviering nog specialer te maken!

ENGLISH: Looking for a page on Christmas hampers? Click here.

Kerstpakket uitverkoop