Kerstgeschenken

Als u aan kerstgeschenken denkt, wat ziet u dan voor u? Meestal denken mensen aan eten en drinken bij een kerst geschenk, maar wat dacht u van heerlijke verwen badproducten? Ook deze kwaliteitsitems zijn kerstgeschenken en worden veel gekozen. De gewone dingen van het leven worden namelijk weer bijzonder en daar geniet iedereen volop van. Lichamelijk en geestelijk welzijn zijn belangrijke voorwaarden voor een gezond en gelukkig leven. Daarom is het goed om niet alleen aan kerstgeschenken voor medewerkers te denken, maar ook aan een kerstgeschenk voor klanten en relaties. Bekijk hier alle prachtige kerstgeschenken waar uw mensen volop van zouden kunnen genieten. 

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstgeschenk 2024 voor iedereen!

Wat is er nou leuker dan uw relaties verrassen met de feestdagen met een zakelijk kerst geschenk? U heeft hier om te beginnen een uitgebreide keuze om een geschikt geschenk voor uw relaties te kiezen. Het is een belangrijke blijk van waardering wanneer u hen met de feestdagen gaat verrassen. Wij werken daar graag aan mee. Hieronder treft u enkele manieren aan hoe wij u van dienst kunnen zijn:

  • Bij ons vindt u een groot assortiment en de grootste voorraad.
  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 35.000 tevreden relaties.
  • 100% kwaliteitsgarantie en 100% tevredenheidsgarantie.
  • De beste service, scherpe prijzen en 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Het zijn voordelen waar u van kunt profiteren als u bij ons uw geschenken kiest. U heeft het als werkgever vaak erg druk en dat is zeker het geval aan het einde van het jaar. Weet u nog niet precies wat u wilt schenken? Wij helpen u graag een handje. Het regelen van de cadeaus volgens uw wensen nemen wij graag van u over. Het enige dat u hoeft te doen is een keuze te maken uit ons aanbod. U kunt de stappen op de website volgen en zo zijn u en uw mensen met de feestdagen gegarandeerd van een passend kerstgeschenk 2024. Wat dat precies zal inhouden, dat is aan u. Maak gebruik van ons assortiment en onze ervaring!

Kerstgeschenken bedrijf

kerstgeschenken

Ons kerstgeschenken bedrijf Kerstpakkettenplaza.nl heeft het grootste assortiment van Nederland en België. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren tot één van de grootste leveranciers. Om een indruk te krijgen van alle kerst geschenken 2024 die wij aanbieden, nodigen wij u graag uit hierin een kijkje te nemen. U kunt eenvoudig een categorie kiezen en daarbinnen weer een nieuwe keuze maken. Als u vragen heeft over een bepaalde pakket of u wilt graag een offerte aanvragen, dan kunt u ons altijd bereiken. Voor het beste advies bent u bij ons kerstgeschenken bedrijf aan het juiste adres!   

Klein kerstgeschenk 2024 – Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Bij ons kunt u kiezen uit kleine kerstgeschenken met louter food, met een cadeau artikel of een combinatie van beiden. Alle pakketten hebben een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Op al onze kerst geschenken met laagste prijs garantie ontvangt u ook kwaliteitsgarantie. Want ook onze laag geprijsde geschenken zijn nog steeds van de beste kwaliteit.

Origineel geschenk voor iedereen

Omdat bij ieder bedrijf unieke mensen werken en kerst voor iedereen is, vindt u in ons aanbod originele kerstgeschenken een hoge diversiteit. Op deze manier is er voor iedereen een geschenk te vinden. Een origineel kerstgeschenk kan bestaan uit glutenvrije of halal producten. Maar het kan ook alcoholvrij zijn. Heeft u hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag verder.

Geschenk laten bezorgen

Niet alle collega’s werken vanuit kantoor, zeker in deze tijd komt niet iedereen naar de zaak of zijn er collega’s die elders in het land wonen. Een kerstgeschenk laten bezorgen is dan ideaal. Het is mogelijk om de pakketten bij de mensen thuis te laten bezorgen, maar bij de uitreik locatie, zoals bij een restaurant, is ook mogelijk. De meeste zakelijke geschenken bezorgen wij in Nederland en België, echter op verzoek kunnen wij ook in Duitsland bezorgen.

Klein kerstgeschenk; grote gevoelswaarde

Een groot kerst geschenk is leuk, maar vergeet niet dat kleine kerstgeschenken net zo’n gevoel van waardering kunnen geven. En dat is toch precies waar het om gaat met Kerst. Binnen ons assortiment vindt u dan ook veel van deze geschenken. Zelfs die door de brievenbus kunnen!

Wanneer schenken?

De meeste bedrijven bestellen in de maanden juli tot en met november. Er is dan volop keus en extra mogelijkheden. Zelf pakketten samenstellen behoort dan ook nog tot de mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld een item te laten bedrukken of een kerstkaart toe te laten voegen. Voor alle speciale wensen is er dan ruimschoots de tijd. Echter wanneer het voorkomt dat u het vergeten bent tijdig te bestellen is dat zeker geen probleem, we leveren tot 23 december. Er is dan minder keus binnen ons grote aanbod, maar er valt altijd iets te kiezen voor uw medewerkers. Volgend jaar wel even in uw agenda zetten: juli is dé bestelmaand voor kerstgeschenken bij Kerstpakkettenplaza.nl. Goedkope kerstgeschenken of luxe kerstgeschenken bestellen? Met keus uit 1.300 verschillende soorten bestelt u altijd het beste kerst geschenk!

(Te) laat met kerstgeschenk bestellen?

Wanneer u erg laat bent met bestellen, dan helpen we alsnog graag. Wij kunnen dan even kijken of een zakelijk kerstgeschenk afhalen nog een optie is. Lukt dit niet? Verras dan de collega’s alsnog met een geschenk voor het nieuwe jaar. Een pakket met wijn, bier of champagne is dan perfect. U kunt deze geschenken op rekening betalen.

kerstgeschenk voor personeel

Kerstgeschenken 2024

De decembermaand draait om lekker eten. Om iedereen van heerlijk eten te voorzien in deze maand, maken wij van Kerstpakkettenplaza.nl heel veel kerstgeschenken. Voor iedereen is er iets. Of het nu zonder gluten moet worden of zonder alcohol, wij draaien onze hand er niet voor om. Daarnaast zijn de de kerstgeschenken 2024 op thema ook goed vertegenwoordigd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleur die overeenkomt met uw huisstijl. Is uw logo groen? Koop dan een geschenk in die kleur. Bedenk wat bij uw bedrijf past en laat u inspireren door ons assortiment. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend advies vragen bij onze klantenservice!

Unieke kerstgeschenken

Wanneer u unieke kerstgeschenken wenst, is het aan te raden om te kijken naar onze pakketten met een cadeau artikel. Ons assortiment kerst geschenken met non food is groot en uiteraard online te bestellen. U kiest gemakkelijk via onze filter optie wat het leukste is voor uw medewerkers. Onze unieke kerstgeschenken zijn bijvoorbeeld voorzien van een barbecue of bevatten interieuraccessoires die je niet overal vindt. Zo’n zakelijk geschenk hoeft niet duur te zijn, er zijn ook voldoende goedkope kerstgeschenken te vinden binnen onze collectie.

Zakelijke kerstgeschenken online

Zakelijk kerstgeschenken online zijn vaak voorzien van een fles wijn. Maar tegenwoordig zijn ook de biertjes in trek. Wat bij iedereen in de smaak valt, zijn de pakketten waar uw eigen bedrijfslogo op is verwerkt. Maar, denkt u ook eens aan thema’s die aansluiten bij uw branche of bij de hobby’s van uw relaties. Heeft u echt geen inspiratie? Koop dan geschenken met een blijvend kado artikel. Wij hebben in ons assortiment legio van deze pakketten, dus mocht u hiervoor kiezen dan kunt u ook voor dit soort producten heel goed bij ons terecht.

Luxe kerstgeschenken

Steeds meer bedrijven kiezen voor een luxe kerstgeschenk voor hun klanten, medewerkers of andere relaties. In alle prijsklassen zijn deze te vinden. We hebben ze zelfs voor onder de 20 euro opdat iedereen verrast kan worden. Moet u eens kijken naar wat zo’n attent gebaar doet met uw relaties. Uw luxe kerstgeschenken kunnen zelfs, wanneer u tijdig bestelt, voorzien worden van uw bedrijfslogo. Hiermee maakt u het ook nog eens een stuk persoonlijker.

Kerstgeschenk versturen

Alle kerst geschenken die op de site staan en waar geen banner met uitverkocht doorheen staat, zijn leverbaar. In de maand juli is het aanbod uiteraard het grootst. Zo groot, dat Kerstpakkettenplaza.nl zichzelf de leverancier met het grootste assortiment mag noemen. Dit assortiment is enorm divers en wij zullen indien gewenst uw kerstgeschenk versturen op de manier die u aangeeft. We kunnen uw kerstgeschenken versturen binnen NL en België, maar ook naar andere landen. Wij denken graag met u mee wanneer u wilt versturen naar het buitenland.

Groot assortiment

Makkelijk online kerstgeschenken kiezen uit het assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl! Bij ons heeft u het grootste en beste overzicht van Nederland. Alle geschenken hebben een actueel thema en zijn samengesteld uit een luxe mix van food en non-food artikelen. Bestel bij dé specialist van hoogwaardige geschenken of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Wij doen er alles aan om ons assortiment zo duidelijk mogelijk te presenteren. U kunt kiezen op prijs, aanwezigheid van veel food of juist voor een kerstgeschenk met een prachtig cadeau. Naast ons brede aanbod kunt u de geschenken ook laten aanpassen. Voor een origineel kerstgeschenk bent u bij ons aan het juiste adres. Vragen staat vrij en onze klantenservice helpt u graag op weg.

Online kerstgeschenken

Een Online Kerstgeschenk werd het afgelopen jaar veel gekozen om waardering te uiten aan belangrijke relaties. Veel bedrijven kozen er ook voor om externe relaties zoals zzp’ers en klanten een verrassing te sturen. Wilt u dat dit jaar ook doen, kies dan uit ons assortiment een artikel voor deze relaties dat of hetzelfde of anders is dan het geschenk voor uw eigen mensen.

Goedkope kerstgeschenken bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Goedkope kerstgeschenken, ook die vindt u bij ons. Het assortiment is verdeeld in allerlei soorten geschenken, van duur tot goedkoop, maar het zijn allemaal leuke cadeaupakketten. Ook de goedkope items zijn ontzettend aantrekkelijk, al zeggen we het zelf. Kijk maar eens in de eerste prijscategorie en wij denken dat u het direct met ons eens zult zijn.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstgeschenken in 2024. Heeft u vragen over of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166.

Kerstgeschenken