Goedkoop kerstpakket

Goedkope kerstpakketten? Natuurlijk hebben we voor iedereen een goedkoop kerstpakket! Met in 2023 meer dan 100 goedkope kerstpakketten is er daadwerkelijk voor iedereen die een zeer betaalbaar en leuk goedkoop kerstpakket wenst, een ruime keuze! Natuurlijk hebben we ervoor gezorgd dat we naast de zeer scherpe prijs ook goed naar de inhoud hebben gekeken. Het mag dan een een goedkoop kerstpakket zijn. Het is een blijft een product dat we met liefde hebben samengesteld, het is tenslotte een bedankje voor uw medewerkers en/of relaties en dat moet gewoon geweldig zijn. Kijk maar eens naar de onderstaande pakketten. Niet gevonden wat u zoekt? We maken de goedkope pakketten al vanaf 100 stuks volledig op maat, neem daarvoor even contact op met onze klantenservice! 

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Goedkoop kerstpakket 2023? Ruime keuze!

Bent u op zoek naar een goedkoop kerstpakket? Door bezuinigingen en economische achteruitgang bezuinigen steeds meer bedrijven en instellingen. Vooral op extra’s en personeelsvoorzieningen wordt er bezuinigd. Hierdoor daalt de tevredenheid onder werknemers waardoor de arbeidsproductiviteit omlaag gaat. Juist daarom is het voor een werkgever belangrijk om het personeel juist te stimuleren. Een beloning in de vorm van een kerstpakket is daar een uitermate goede manier voor.

Een compliment en blijk van waardering aan het einde van het jaar wordt nog altijd zeer gewaardeerd onder werknemers. De werkgever bepaald in welke vorm en hoe exclusief een kerstpakket mag zijn. Daarom biedt Kerstpakkettenplaza.nl kerstpakketten aan in verschillende prijs categorieën. Naast exclusieve kerstpakketten hebben wij een zeer groot aanbod aan goedkope kerstpakketten. Op de site staan alle kerstpakketten op prijscategorie gesorteerd. Hierdoor kunt u gemakkelijk een goedkoop kerstpakket vinden dat precies past binnen uw budget. Voor minder dan 10 euro heeft u al een goedkoop kerstpakketje. Voor de goedkoopste kerstpakketten kijkt u in de categorie A. Hierin bevinden zich de kerstgeschenken tot 20 euro. Toch zijn deze stuk voor stuk met veel zorg samengesteld en vormen ze een kerstpakket waarmee u echt voor de dag kunt komen. Hiermee geeft u toch een tastbare beloning dat zeker in de smaak zal vallen.

Het is jaarlijks natuurlijk een hele zoektocht. Maar Kerstpakkettenplaza.nl maakt u het heel eenvoudig om goedkope kerstpakketten kopen binnen een paar minuten te regelen. Bekijk eenvoudig de kerstpakketten vanaf € 5,- en bestel uw goedkope kerstpakketten makkelijk en snel online in 2023. Met meer dan 150 goedkope kerstpakketten is er een kerstpakketje voor iedereen!

Goedkoop kerstpakket bestellen

Goedkoop kerstpakket bestellen? Wel van hoge kwaliteit!

Vanaf 25 euro is het ook mogelijk om een Eigen Keuze Kerstpakket concept te kiezen. Als u hiervoor kiest dan krijgen uw medewerkers allemaal een fraaie brochure waaruit zij zelf één of meerdere kerstgeschenken kunnen kiezen. Met Kerstcomplimenten kunt u ze via internet laten bestellen middels de prachtige webshop. Afhankelijk van het budget kan men ook uit diverse goedkope kerstpakketten kiezen of bijvoorbeeld gaan voor een exclusief kerstgeschenk.

Tips voor een goedkoop kerstpakket

Kies eens voor een thema kerstpakket! Bijvoorbeeld een Italiaans of Bourgondisch, het kan al heel goedkoop!

Advies van uw kerstpakkettenexpert is dichtbij!

Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij u natuurlijk een gedegen advies. Of het nu gaat om een goedkoop kerstpakket 2023 of een duur kerstpakket. Onze specialisten zitten er klaar voor om u van een passend advies te voorzien!

Ook dit jaar zal de decembermaand zoveel moois brengen. Maar we begrijpen ook dat het niet voor elke ondernemer feest is. Het is misschien wat minder geweest, maar je wilt je personeel of relaties toch graag een kerstpakket schenken. Puur om te laten zien hoe zeer je hem of haar waardeert en natuurlijk om hem of haar te motiveren voor volgend jaar. Een Kerstpakketje als verrassing!

Gelukkig kun je bij leverancier Kerstpakkettenplaza.nl online goedkope kerstpakketten bestellen voor elk budget! Zo kunt je met low budget kerstpakketten enerzijds verantwoord aan je uitgaven denken en anderzijds uw blijk van waardering tonen. Lees gauw meer over de inhoud, verpakkingen en mogelijkheden van onze bijzondere kerstkadootjes!

Goedkoop kerstpakket online kopen

De goedkope kerstpakketten en kerstgeschenken die je bij groothandel Kerstpakkettenplaza.nl online kunt kopen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook super origineel en dus erg gaaf om te geven! Elk kerstpakketje is namelijk met uiterste zorg voor jou samengesteld, gevuld en verpakt. Hierdoor kun je voor een schappelijke prijs, toch een ontzettend gezellig cadeautje geven. De zojuist genoemde mok, snoep pot en muts kunnen als verpakking van het kerstpakket dienen. In de meeste gevallen betreft de verpakking van onze geschenken een sfeervolle kerstdoos of handige kersttas. Geprint in kerstkleuren of met typische Kerst figuurtjes zoals de Kerstman, rendieren, een open haard en natuurlijk kadootjes! Met deze sfeervolle verpakking versterkt je de Kerstgedachte en zullen personeel en relaties uw geschenk des te meer waarderen.

Kleine kerstpakketten; lekker goedkoop

Ben je op zoek naar kleine kerstpakketten of een goedkoop kerstpakket? Dan ben je bij Kerstpakkettenplaza.nl zeker aan het goede adres! We hebben een breed assortiment met kleine kerstpakketten. Voor elk budget hebben wij een geschikt pakket! Bekijk onze kleine Kerstpakketjes online en bestel jouw favoriet.

Lekker gevuld goedkoop kerstpakket

Ieder goedkoop kerstpakketje in onze shop is gevuld met de lekkerste etenswaren. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld een lekkere wijn of prosecco. Daarmee maak je met een goedkoop kerstpakket toch net even een wat luxere indruk. En mocht niet iedereen van wijn houden? Dan zijn kerstpresentjes met kerstkoekjes van Oud Hollands recept, overheerlijke chocolade, zachte kerstspekjes of de populaire kerstkransjes ook ideaal om te geven. Werknemers of relaties, beide waarderen een smakelijke inhoud altijd. Bovendien zit er bij sommige kleine kerstpakketjes ook non-food, zoals een handige mok, een snoep pot of Kerstman muts.

Klein kerstpakketje

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kan je terecht voor een groot en voor een klein Kerstpakketje. Het geven van waardering kan ook al met een klein Kerstpakketje. Als je rustig aan moet doen met je budget, dan is een klein kerstpakket ideaal. Het is juist de kracht van het onverwachte. Verras jij dit jaar jouw personeel of relaties met een mini kerstpakket? Zeker weten dat het gewaardeerd wordt!

Kerstpakketje met kerstkaart en/of logo

Als de inhoud en verpakking van jouw kerstkado op en top is, hoe maak je jouw goedkope kerstgeschenk dan nóg leuker om te krijgen? Het antwoord is natuurlijk een persoonlijke boodschap, uw bedrijfsnaam of logo toevoegen aan het kado. Je kunt er voor kiezen om een label toe te voegen met daarop uw bedrijfslogo. Óf je kunt ervoor kiezen om een Kerstkaart aan het goedkope kerstpakket toe te voegen. Zo kan je een goedkoop kerstpakket bijzonder maken, het kan al vanaf 100 stuks!!

Goedkoop kerstpakket in kleine aantallen of grote aantallen

Wil je een hele afdeling verrassen? Wil je jouw klantenbestand een klein en goedkoop kerstpresentje sturen? Of ben je op zoek naar een goedkoop kerstpakket dat aansluit bij het hele bedrijf? Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u voor zowel een kleine aantallen als grote afname betaalbare kerstpakketten online bestellen. Ook voor het bestellen van een kerstpakket in kleine aantallen kun je dus bij Kerstpakkettenplaza.nl terecht.

Kerstpakketten laten bezorgen? Goedkope opties!

Kerstpakkettenplaza.nl werkt nauw samen met betrouwbare distributiepartners. Je kunt jouw goedkope kerstpakketten dus prima door ons laten versturen en door onze partner laten bezorgen.

Kerstpakkettenplaza.nl staat in voor de kwaliteit en smaak van de inhoud van haar kerstpakketten. Bovendien zorgen we dat elk geschenk op tijd wordt bezorgd. De bezorging gebeurt overigens in prachtige kerstdozen, zodat geen enkel personeelslid kan achterhalen wat in de dozen zit. Zo weet je zeker dat jouw goedkope kerstpakket tot het laatste moment een verrassing blijft! Dus, ben je op zoek naar een Kerstpakket dat goedkoop is of zoek je gewoon een klein presentje voor Kerst? Bestel dan snel jouw goedkope kerstpakketten online via onze webshop!

Vragen of meer informatie over een goedkoop kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een goedkoop kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Goedkope kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht