Kerstpakket van € 50 tot € 55

Kerstpakketten van € 50 tot € 55. Unieke kerstpakketten die zeker qua uitstraling en samenstelling in de smaak zullen vallen bij collega’s, medewerkers en/of relaties! Deze chique kerstpakketten behoren tot de top van ons assortiment. Dit zijn stuk voor stuk kerstpakketten van bijzonder hoge kwaliteit. Hier vindt u het beste aanbod van luxe kerstpakketten in Nederland en België. Goed gevulde kerstpakketten waar iedere medewerker blij van zal worden!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Verrassingspakket van 50 euro
UITVERKOCHT
Verrassingspakket van 50 euro
Inhoud: 1 artikelen
50,00 per stuk
55,70 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten van € 50 tot € 55; Iedereen blij!

Kerstpakketten hebben wij natuurlijk in overvloed. Zeker in de Kerstpakketten van € 50 tot € 55 kunt u absoluut een aantal van onze pareltjes terugvinden. Goed gevulde kerstpakketten of simpelweg luxe kerstpakketten met kwalitatief hoogwaardige producten. Met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl zit u altijd goed! Ons team van experts is dag en nacht bezig om het perfecte kerstpakket voor u te maken, zodat u uw medewerkers de kerst van hun leven kunt geven.

Online kerstpakketten kopen was nog nooit makkelijk

Wij hebben geprobeerd om het online shoppen van uw Kerstpakket van € 50 tot € 55 zo makkelijk mogelijk te maken. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een kerstpakket binnen een bepaalde prijzenreeks, dan klikt u gewoon op de prijsbalk bovenaan de pagina en u kunt meteen even een kijkje nemen. Op zoek naar iets specifieks? Geen probleem! Typ uw zoekopdracht in het balkje bovenaan Kerstpakkettenplaza.nl of neem contact op met onze klantenservice.

Kies zekerheid; Kies uw Kerstpakketten van € 50 tot € 55 bij Kerstpakkettenplaza.nl

Wij snappen dat u bij het zoeken naar kerstpakketten tussen de bomen het bos niet meer ziet. Wij van Kerstpakkettenplaza.nl hebben echter het grootste kerstpakketten assortiment van Nederland allemaal op één website! Kijk rustig rond in uw prijscategorie of zoek gericht naar een thema of een prijs bij bijvoorbeeld een kerstpakketten van € 50 tot € 55 euro dat bij u past. Door bij Kerstpakkettenplaza.nl te bestellen maakt u niet alleen uw collega’s blij, u steunt ook nog eens gratis en automatisch uw goed doel naar keuze! Mocht u er nog niet uitkomen, kunt u altijd vertrouwen op onze meer dan twintig jaar ervaring. Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en tijdens kantooruren staan we u graag telefonisch te woord. Alvast veel plezier met kiezen van het ultieme kerstpakket!

Uitleg prijssegmenten

Kerstgeschenken met het prijsniveau rond de € 55 euro maken deel uit van het hogere segment dat aangeboden wordt. Het grootste deel van deze pakketten bestaat uit een overvloedige mix van food en is in het algemeen voorzien van een non-food cadeau artikel.

Wanneer u nog een stap of stapje verder gaan binnen uw geschenken budget, dan verwijzen wij u graag naar onze categorie Kerstpakketten van € 55 tot € 150 euro. Maar vergeet zeker niet ook een blik te werpen op ons aanbod binnen de kerstpakketten van € 40 tot € 45 en € 45 tot € 50 euro. Neem gewoon een kijkje en laat u inspireren!

Vragen of meer info?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 niet alleen de keuze uit kerstpakketten van € 50 tot € 55 euro maar uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u hier vragen over? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket 50 tot 55 euro kopen