Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Sinterklaaspakketten

Sinterklaaspakketten natuurlijk gevuld met de lekkerste en bekende lekkernijen! Speculaas, kruidnoten, taai-taai, schuimpjes, chocoladeletters en marsepein, alles wat u van een mooi sinterklaaspakket mag verwachten hebben we in de allerleukste samenstellingen. De gaafste pakjes, speciaal en helemaal uit Spanje, vindt u hier! U bestelt uw favoriete sinterklaasgeschenk voor uw medewerkers en/of relaties gemakkelijk en veilig online. In verband met de leverdatum van uw Sinterklaas geschenken is het raadzaam een offerte separaat van uw kerstpakketten offerte aan te vragen!!

Geen filters gekozen
Aantal artikelen
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Sinterklaaspakketten; medewerkers extra belonen

Sinterklaaspakketten zijn helemaal hip en trendy! De decembermaand staat natuurlijk bol van de feestjes. We beginnen traditioneel met het sinterklaasfeest, gevolgd door de heerlijk kerstdagen. Als Sinterklaas in het land is kunt u bij ons terecht, voor de prachtigste sinterklaaspakketten. Wie zoet is, krijgt natuurlijk lekkers en daar hebben wij (samen met de Sint natuurlijk) voor gezorgd. Aan snoepgoed geen gebrek. Kies nu de mooie sinterklaaspakketten!

Sinterklaaspakketten voor de feestdagen

Prachtige sinterklaaspakketten van hoge kwaliteit. Net als bij onze kerstpakketten doen wij er alles aan om elk jaar weer de kwaliteit van onze mooie sinterklaasgeschenken te waarborgen. En dat zie je terug! In steeds meer bedrijven wordt het mooie sinterklaaspakket van kerstpakkettenplaza.nl geïntroduceerd. Daar zijn we blij mee! Kent u eigenlijk de achtergrond van Sinterklaas?

Sint en Piet pakket

Sinterklaaspakketten vol lekkers en snoepgoed. Daar heeft piet wel voor gezorgd! Een sinterklaaspakket vol pepernoten, marsepein en andere verrassingen. Dat is nou een mooi en voordelig Sintgeschenk voor iedereen. Wacht niet langer, kies daarom voor nu en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een mooi sinterklaaspakket! Bent u wellicht ook op zoek naar de leukste kerstpakketten, bekijk onze kerstpakketten.

Sinterklaaspakketten; voordelig belonen en bedanken

Het is nu mogelijk om uw medewerkers eens extra en voordelig te belonen. Geef eens eens leuke sinterklaaspakketten en tover een lach op het gezicht. Super leuk en voordelig en verkrijgbaar in alle bekende en herkenbare Sint uitvoeringen. Lekker gezellig het sinterklaasfeest op de zaak vieren. Dit kan nu ook met de heerlijke sinterklaaspakketten van Kerstpakkettenplaza.nl.