Kerstpakket met een slowcooker

Slowcooker kerstpakketten zijn super hip en populair als kerstgeschenk en dat is niet voor niets!. Bekijk onze slowcooker kerstpakket collectie en verras uw medewerkers of relaties met een pakket uit het thema Keuken en Koken! Supergerechten staan op tafel en dat op een lekkere en verantwoorde wijze!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Artikel

Geen producten gevonden!

Slowcooker kerstpakketten: ideaal voor een heerlijk kerstdiner

Slowcooker kerstpakketten zijn helemaal in tegenwoordig en Kerstpakkettenplaza.nl heeft een mooie collectie samengesteld. Maar wat zijn slowcookers nu eigenlijk? Een subliem kookapparaat waarmee u uw eten heel langzaam kunt laten garen. Door rauw eten samen met wat water of wijn in de koker te doen, zullen de smaken zich door middel van de hete vloeistof mengen in het eten. Hierdoor komen smaken beter tot uiting en heeft u meer tijd over voor andere dingen, omdat u niet de hele tijd bij de slowcooker hoeft te blijven staan.

Slowcooker kerstpakket bestellen

Voordelen van slowcooker

Slowcooker kerstpakketten hebben veel voordelen. Zo kunt u er bijvoorbeeld veel gerechten een voudig in klaarmaken: groenten, vlees, vis, gevogelte, soepen en meer. Ook hoeft u niet de hele tijd bij de slowcooker te blijven staan en door het lang te laten stoven komen smaken beter tot uiting. Daarnaast zorgen de slowcookers ervoor dat het eten niet aanbrandt en zijn ze veilig in gebruik.

Een eigen slowcooker kerstpakket samenstellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u zelf uw slowcooker kerstpakket samenstellen vanaf een oplage van 100 stuks. Op basis van uw wensen zullen onze stylisten de kerstpakketten aankleden en eventuele personalisatie in orde maken.

Geschiedenis van slowcooker kerstpakketten

De slowcooker vindt zijn oorsprong in Amerika en bestaat al een halve eeuw. Het is vooral geliefd in Noord-Amerika en Australië, maar heeft ook in Nederland zijn weg gevonden. Deze kerstpakketten zijn nu helemaal populair en mensen zijn er helemaal fan van geworden.

Vragen en antwoord

Wat is een slowcooker?

Een slowcooker is een elektrische kookpot die langzaam op een lage temperatuur kookt, meestal gedurende 6 tot 8 uur. Het wordt gebruikt om voedsel te bereiden door het langzaam te garen, zodat het vlees of de groenten zacht en smaakvol worden.

Welke gerechten kunnen worden bereid?

Een slowcooker kan gebruikt worden om verschillende soorten gerechten te bereiden, zoals stoofschotels, soepen, chili, curry’s, gehaktballen, kip, vis en nog veel meer.

Hoe werkt een slowcooker?

Een slowcooker werkt door de temperatuur van het voedsel gedurende een langere tijd op een laag niveau te houden, waardoor het geleidelijk gaart en de smaak zich ontwikkelt. Het apparaat bestaat uit een binnenpot, een verwarmingselement en een deksel. Door de pot met voedsel op het verwarmingselement te plaatsen en de juiste instellingen te kiezen, kan de slowcooker gedurende langere tijd het voedsel bereiden.

Is een slowcooker veilig om te gebruiken?

Ja, een slowcooker is veilig om te gebruiken, maar het is wel belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de slow cooker op een vlakke ondergrond staat.

Conclusie

Een kerstpakket met een slowcooker is het ideale kerstpakket voor diegene die eenvoudig de lekkerste gerechten willen bereiden. Een top kerstgeschenk! Om vast inspiratie op te doen, treft u hier enkele slowcooker recepten aan!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit verschillende 1.300 soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Vragen of meer informatie?

Toch liever een ander artikel in het pakket, kijk dan eens bij onze kerstpakketten met een trolley. Deze vindt u in ons uitgebreide assortiment van kerstpakketten met reiskoffers! Met de reiskoffer kerstpakketten voorziet u uw collega’s van hele praktische en chique koffers die bij de eerstvolgende reis zeker van pas zullen komen. Andere keuzemogelijkheden zijn er natuurlijk ook, en volop! Denk dan bijvoorbeeld eens aan onze kerstpakketten met een windlicht of een kerstpakket met een speaker. We hebben het allemaal!

Slowcooker kerstpakket

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht