Kerstpakket met slowcooker

Een kerstpakket met slowcooker is super hip en populair als kerstgeschenk en dat is niet voor niets! Bekijk onze slowcooker kerstpakket collectie en verras uw medewerkers of relaties met een pakket uit het thema Keuken en Koken! Supergerechten staan op tafel en dat op een lekkere en verantwoorde wijze!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Slowcooker kerstpakket: ideaal voor een heerlijk kerstdiner

Een slowcooker kerstpakket is helemaal in tegenwoordig en Kerstpakkettenplaza.nl heeft een mooie collectie samengesteld. Maar wat zijn slowcookers nu eigenlijk? Een subliem kookapparaat waarmee u uw eten heel langzaam kunt laten garen. Door rauw eten samen met wat water of wijn in de koker te doen, zullen de smaken zich door middel van de hete vloeistof mengen in het eten. Hierdoor komen smaken beter tot uiting en heeft u meer tijd over voor andere dingen, omdat u niet de hele tijd bij de slowcooker hoeft te blijven staan.

Kerstpakket met slowcooker bestellen

Voordelen van slowcooker

Een slowcooker is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak in de keuken. Het bereiden van diverse groentes, vlees, stoofpotjes of compotes gaat met een slowcooker moeiteloos. Ontdek hieronder de voordelen van een kerstpakket met slowcooker.

  • De charme van een kerstpakket met slowcooker ligt in het gemak waarmee diverse gerechten bereid kunnen worden. Het bereiden van diverse groentes, vlees, stoofpotjes of compotes gaat met een slowcooker moeiteloos. U plaatst eenvoudig de ingrediënten in de pot, stelt de timer in en laat de slowcooker het werk doen.

  • Door de langzame garing op lage temperatuur behoudt uw voedsel meer voedingsstoffen. Dit langzame kookproces zorgt ervoor dat smaken beter tot hun recht komen, zonder toevoeging van extra vetten zoals boter of olie.

  • Met een slowcooker hoeft u niet voortdurend in de keuken te staan. Dit betekent dat u tijd vrijmaakt voor andere belangrijke of plezierige activiteiten terwijl uw maaltijd zichzelf bereidt.

  • Daarnaast verbruikt een slowcooker vaak minder energie dan bijvoorbeeld een traditionele oven. Hierdoor bespaart u tijd én geld.

Een slowcooker weet gebruiksgemak te combineren met een gezonde manier van koken. Zo kunt u uw ontvangers op een doordachte en praktische manier verrassen tijdens de feestdagen.

Een eigen slowcooker kerstpakket samenstellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u zelf uw kerstpakket met slowcooker samenstellen vanaf een oplage van 100 stuks. Op basis van uw wensen zullen onze stylisten de kerstpakketten aankleden en eventuele personalisatie in orde maken.

Andere keuzemogelijkheden zijn er natuurlijk ook, en volop! Denk dan bijvoorbeeld eens aan onze kerstpakketten met handdoeken of een kerstpakket met een speaker. We hebben het allemaal!

Geschiedenis van slowcooker kerstpakketten

De slowcooker vindt zijn oorsprong in Amerika en bestaat al een halve eeuw. Het is vooral geliefd in Noord-Amerika en Australië, maar heeft ook in Nederland zijn weg gevonden. Deze kerstpakketten zijn nu helemaal populair en mensen zijn er helemaal fan van geworden.

Vragen en antwoord over een kerstpakket met slowcooker

Wat is een slowcooker?

Een slowcooker is een elektrische kookpot die langzaam op een lage temperatuur kookt, meestal gedurende 6 tot 8 uur. Het wordt gebruikt om voedsel te bereiden door het langzaam te garen, zodat het vlees of de groenten zacht en smaakvol worden.

Welke gerechten kunnen worden bereid?

Een slowcooker kan gebruikt worden om verschillende soorten gerechten te bereiden, zoals stoofschotels, soepen, chili, curry’s, gehaktballen, kip, vis en nog veel meer.

Hoe werkt een slowcooker?

Een slowcooker werkt door de temperatuur van het voedsel gedurende een langere tijd op een laag niveau te houden, waardoor het geleidelijk gaart en de smaak zich ontwikkelt. Het apparaat bestaat uit een binnenpot, een verwarmingselement en een deksel. Door de pot met voedsel op het verwarmingselement te plaatsen en de juiste instellingen te kiezen, kan de slowcooker gedurende langere tijd het voedsel bereiden.

Is een slowcooker veilig om te gebruiken?

Ja, een slowcooker is veilig om te gebruiken, maar het is wel belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de slowcooker op een vlakke ondergrond staat.

Conclusie

Een kerstpakket met een slowcooker is het ideale kerstpakket voor diegene die eenvoudig de lekkerste gerechten willen bereiden. Een top kerstgeschenk! Om vast inspiratie op te doen, treft u hier enkele slowcooker recepten aan!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit verschillende 1.300 soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch liever een ander artikel in het pakket, kijk dan eens bij onze kerstpakketten met een trolley. Deze vindt u in ons uitgebreide assortiment van kerstpakketten met reiskoffers! Met de reiskoffer kerstpakketten voorziet u uw collega’s van hele praktische en chique koffers die bij de eerstvolgende reis zeker van pas zullen komen.

Slowcooker kerstpakket