Kerstpakket met een tas

Kerstpakketten met een tas vindt u hier. We hebben dit jaar gekozen om het assortiment nog uitgebreider te maken door meerdere kerstpakketten met een tas te produceren. De reden hiervoor is dat eigenlijk iedereen wel een kerstpakket met een tas kan gebruiken, omdat een tas altijd van pas komt ook al heb je er al meerdere. Sommige kerstpakketten bevatten één (grote) tas, zoals een reistas, sporttas of een rugzak. Andere bevatten weer een complete set. In de wellness kerstpakketten treft u vaak een toilettas aan. Veel van onze pakketten hebben een sportieve look en daarmee een moderne uitstraling. Ze zijn allemaal geschikt voor zowel mannen als vrouwen en men wil er graag mee gezien worden!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Artikel

Geen producten gevonden!

Verschillende soorten tassen in een kerstpakket

Zoals gezegd kunt u tassen voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan reistassen, handtassen, heuptassen en schoudertassen. Maar er zijn ook tassen die specifiek bedoeld zijn voor school of werk, de zogenaamde laptoptassen. Deze beschikken over een extra vak om uw laptop in op te bergen. Welke past het beste bij uw wensen? U kunt het eenvoudig zien binnen ons assortiment.

Kerstpakket met een tas bestellen

Een praktisch kerstgeschenk met een tas

Kerstpakketten met een tas zijn geschikt voor iedereen. Het is een zeer bruikbaar item en je kunt u nooit genoeg hebben! Een mooie tas zal je jarenlang gebruiken. Het is een duurzaam cadeau dat vaak benut zal worden. Enerzijds te gebruiken om uw spullen mee te nemen naar uw werk en anderzijds om uw sportkleding mee te nemen naar de sportschool. Op deze pagina kunt u de diversiteit en mogelijkheden van veel verschillende kerstpakketten bekijken. Alle soorten en maten komen hier voorbij.

Zelf een kerstpakket met een tas samenstellen

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Op deze manier kunt u kiezen welke producten u belangrijk vindt om in het kerstpakket op te nemen. U kunt uw wensen kenbaar maken aan onze klantenservice. Daarna gaan wij aan de slag om al uw wensen te vertalen in een perfect kerstcadeau voor uw medewerkers of relaties. De voorwaarden hiervoor zijn: een minimale afname van 100 dezelfde kerstpakketten (Orderwaarde > € 2.500 excl. BTW) en dat de pakketten voor 1 november uitgezocht en besteld zijn.

Voordelen van een kerstpakket met een tas

Bruikbaar en geschikt cadeau:
Een kerstpakket waarin een tas is opgenomen als cadeau artikel is niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook zeker een erg geschikt cadeau voor alle type werknemers. Of je nu vaak op kantoor aan het werk bent, of als vrachtwagen chauffeur aan de slag bent, een tas komt altijd van pas! Tip: Kijk daarom ook eens wat specifieker zoals naar een kerstpakket met een weekendtas.

Duurzaam en milieuvriendelijk:
Een tas is een duurzame keuze. Hij gaat lang mee en is derhalve geschikt voor mensen die om het milieu geven. Tegenwoordig staat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij een ieder in een hoog vaandel, dus door te kiezen voor dit type kerstpakket, maak je een duurzame keuze en laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan je keuze en je leefomgeving.

Welke artikelen worden toegevoegd aan een kerstgeschenk met een tas?

De functionele kerstpakketten worden altijd voorzien van diverse bruikbare artikelen. Naast veel foodartikelen zorgen wij er te allen tijde voor dat het cadeauartikel hoogwaardig is. Hierdoor wordt het een compleet geschenk waarvan uw medewerkers optimaal zullen genieten.

Wat is de prijs van een kerstpakket met een tas?

De prijs van dit soort kerstpakketten is afhankelijk van de grootte van de tas en uiteraard de soort. Over het algemeen zijn deze kerstpakketten qua prijs vergelijkbaar met kerstpakketten die ook voorzien zijn van een functioneel cadeau artikel. De prijs komt vaak overeen met kerstpakketten met een rugzak of een trolley. De meeste kerstpakketten met een tas bevinden zich binnen ons assortiment vanaf 35 euro.

Conclusie

Een kerstpakket met een tas is waardevol cadeau voor uw medewerkers. Een uitstekende keuze als u gaat voor een praktisch en blijvend kerstgeschenk! Lees ook eens wat Wikipedia over tassen zegt!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.. Heeft u vragen over een tas uit onze collectie kerstpakketten 2023? Of wilt u meer informatie over een ander product of over het samenstellen? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch liever een iets ander artikel in het pakket? Overweeg dan een een kerstpakket met een rugzak of een kerstpakket met een trolley.

Kerstpakket met een tas

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht