Kerstpakket borrelplank

Super gaaf kerstpakket met borrelplank? Bekijk de onderstaande kerstpakketten maar eens goed! Geweldig qua uitstraling! Een prachtig blijvend kerstgeschenk voor personeel en relaties. Gezellig tijdens de kerstdagen een luxe kerstpakket met borrelplank gebruiken en/of door de week om lekker tijdens het ontbijt warme broodjes te serveren, het kan allemaal en met deze borrelplank helemaal in stijl.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Borrelplank kerstpakket bestellen

Borrelplank kerstpakket

Een kerstpakket met een prachtige borrelplank, dat blijkt te allen tijden een perfect kerstgeschenk. Het is en blijft een luxe kerstgeschenk. Bekijk onze collectie borrelplank kerstpakketten maar eens! Een uniek en lekker borrelpakket met een mooie serveerplank, verpakt in een luxe geschenkdoos, een ieder kan dit waarderen. De keus is groot, we hebben prachtige kerstpakketten met planken die samengesteld zijn met veel lekkere hapjes. Daarnaast vindt u altijd een mooie fles wijn of een aantal lekkere biertjes.

Een kerstpakket met borrelplank als relatiegeschenk

Een prachtig kerstpakket met een borrelplank als bewaar cadeau, daarmee slaat u de plank nooit mis! Wij hebben binnen ons assortiment veel opties voor een borrelplank kerstpakket die ook zeer geschikt zijn om als relatiegeschenk te geven. Het assortiment kerstpakketten met een plank is divers, denk aan kerstpakketten met een serveerplank, een borrelplank, een pizzaplank, een kaasplank of een tapasplank.

Wat serveert u op een borrelplank

Borrelplank kerstpakket; met dit kerstpakket tilt u de borrel naar een nieuw niveau. Tijdens de feestdagen wordt er vaak gezellig met vrienden, familie en collega’s geborreld. Herinneringen ophalen, goede voornemens bespreken en goede gesprekken houden onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Een kerstpakket dat afgestemd is op een goede en luxe borrel is een ideaal eindejaarsgeschenk voor medewerkers en relaties.

Lekkere snacks

Zet de houten plank uit uw kerstpakket in het midden van de tafel en vul de plank met alle heerlijkheden uit het kerstpakket. Vul de houten plank aan met verse cherrytomaatjes, wortel, paprika en komkommer stukjes en een dipsausje. Of wat dacht u van dadels omwikkeld met spek? Mmmmm, zo zal er geweldig worden genoten tijdens de feestdagen! Maar ook na de feestdagen zal de plank nog vaak van pas komen. Oh ja, wat ook heel leuk is, u kunt de plank ook een keer voorzien van luxe bonbons. Het is ook leuk om een combi te maken met een kerstpakket met kaarsen. Een lust voor het oog en voor de mond! Kortom, een kerstpakket met borrelplank is een ideaal kerstgeschenk! Wilt u wellicht nog andere luxe kerstpakketten bekijken, ga uw gang, we hebben een bomvol assortiment!

Vragen of meer informatie over een kerstpakket met borrelplank?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Bekijk ook eens een kerstpakket met een lantaarn of onze kerstpakketten met kommen, ook met deze kerstpakketten 2024 ondersteunt u het goede doel!

Kerstpakket met borrelplank bestellen