Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket Pizzarette

Kerstpakket met een Pizzarette of in de volksmond pizza oven! Wat een geweldig kerstpakket is dit: een heuse Pizzarette – geschikt voor medewerkers en/of relaties. Dat wordt een gezellige kerst. Van een uitstekende kwaliteit, ons Pizzarette kerstpakket is een regelrechte hit! Beloon uw medewerkers of relaties op een bijzondere manier en laat ze genieten van de smaak van verse pizza’s! Kerstpakket met een Pizzarette: De perfecte manier om de feestdagen te vieren – Kerstpakketten zijn een traditie die al vele jaren bestaat en zijn bedoeld om medewerkers te bedanken voor hun harde werk. Maar als je op zoek bent naar iets anders dan de standaard kerstpakketten, waarom overweeg je dan niet om een kerstpakket met een Pizzarette te geven? Het is een creatief en heerlijk cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvangers.

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een Pizzarette?

Een Pizzarette is een klein, draagbaar apparaat waarmee je thuis heerlijke pizza’s kunt maken. Het lijkt op een mini-oven en wordt geleverd met een aantal pizzavormpjes waarin je je eigen pizza’s kunt maken. De Pizzarette is ideaal voor het maken van pizza’s voor een kleinere groep mensen. Het is ook een geweldige manier om samen te koken en te genieten van elkaars gezelschap.

Op zoek naar iets anders? Bekijk bijvoorbeeld eens onze glaswerk kerstpakketten!

Waarom is een kerstpakket met een Pizzarette een goed idee?

Er zijn verschillende redenen waarom een kerstpakket met een Pizzarette een goed idee is:

  • Het is een uniek cadeau: Een kerstpakket met een Pizzarette is iets dat niet vaak wordt gegeven als cadeau. Het is daarom een uniek en creatief idee dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvangers.
  • Het is een cadeau voor het hele gezin: Een Pizzarette kerstpakket is niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook voor het hele gezin. Het is een geweldige manier om samen tijd door te brengen en te genieten van elkaars gezelschap tijdens het maken van heerlijke pizza’s.
  • Het is lekker en gezellig: Pizza’s zijn altijd lekker en het maken ervan is een leuke en gezellige activiteit. Met een Pizzarette kerstpakket kunnen de ontvangers hun eigen pizza’s maken en experimenteren met verschillende toppings.

Waar let je op bij het kopen van kerstpakket met een Pizzarette?

Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je een kwalitatief hoogwaardige Pizzarette krijgt:

  • Kijk naar de grootte van de Pizzarette: Er zijn verschillende maten Pizzarettes verkrijgbaar. Als je een kerstpakket met een Pizzarette koopt, zorg er dan voor dat de grootte geschikt is voor de ontvanger. Overweeg bijvoorbeeld hoeveel mensen er in het huishouden zijn en hoe groot de keuken is.
  • Controleer de kwaliteit van de Pizzarette: Zorg ervoor dat de Pizzarette die je koopt van goede kwaliteit is. Controleer bijvoorbeeld of het apparaat gemaakt is van hoogwaardige materialen en of het goed werkt.
  • Overweeg de accessoires: Sommige kerstpakketten met een Pizzarette worden geleverd met accessoires, zoals verschillende pizzavormpjes en toppings, maar ook met glazen. Overweeg deze accessoires bij het kiezen van een Pizzarette kerstpakket.

Vraag en antwoord

Wat is een pizzarette?

Een Pizzarette is een klein pizza-oven apparaat dat op tafel kan worden geplaatst. Het heeft meestal ruimte voor 4-6 mini-pizza’s en kan worden gebruikt voor een gezellige en informele maaltijd met familie en vrienden.

Hoe werkt een pizza oven/pizzarette?

De Pizzarette werkt door middel van elektriciteit en heeft een aantal verwarmingselementen die de mini-pizza’s verwarmen en bakken. De mini-pizza’s worden op kleine metalen platen geplaatst en kunnen in ongeveer 5-7 minuten worden gebakken.

Is een kerstpakket met een Pizzarette geschikt voor vegetariërs?

Ja, een Pizzarette kerstpakket is geschikt voor vegetariërs. De ontvangers kunnen hun eigen pizza’s maken met vegetarische toppings.

Hoeveel pizza’s kan ik maken met een Pizzarette?

Dit hangt af van de grootte van de Pizzarette en de grootte van de pizza vormpjes. Over het algemeen kunnen de meeste Pizzarettes 4 tot 6 mini pizza’s tegelijk maken.

Is het schoonmaken van een Pizzarette moeilijk?

Nee, het is juist super eenvoudig. Gebruik water en sop, maar dompel het apparaat nooit onder. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door.

Zijn kerstpakketten met een Pizzarette populair?

Ja, een Pizzarette kerstpakket is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is een leuke en originele manier om collega’s of medewerkers te verrassen met een cadeau dat ze samen kunnen gebruiken tijdens de feestdagen.

Wat zit er meestal nog meer in een Pizzarette kerstpakket?

Naast de Pizzarette kan een kerstpakket met een Pizzarette andere items bevatten die bijdragen aan de sfeer van een gezellige maaltijd, zoals pizza toppings, kruiden, servetten en drankjes.

Conclusie

Een kerstpakket met een Pizzarette is een super leuk en trendy kerstpakket waar de ontvangers echt iets aan hebben en waar men met het hele gezin of familie vaak van zal genieten. Het is handig in gebruik en een duurzame kerstgeschenk keuze, de pizza oven gaat immers lang mee! Kortom een uitstekende keuze.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een Pizzarette kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een fonduepan of een kerstpakket met een airfryer? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met Pizzarette