Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket mannen

Een kerstpakket voor mannen of zo u wilt: kerstgeschenken voor heren, laten wij u een selectie kerstgeschenken zien die speciaal voor hen zijn samengesteld. Wij stellen het mannenpakket samen zonder stereotype aan te houden. Voor zowel de stoere man, als de ‘wellness man’ is er keus te over! Steeds meer mannen, en hierdoor ook producenten, vinden uiterlijke en lichamelijke verzorging belangrijk. Daarom vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl ook een mannen kerstpakket met verzorgingsproducten speciaal voor hen. Ook treft u hier ‘stoere’ geschenken aan met een thema dat al snel met mannen geassocieerd wordt, zoals klussen, bier drinken of barbecuen. Ook voor vegetarische mannen is dit met alle vleesvervangers van tegenwoordig een goed cadeau!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket voor man bestellen

Kerstpakketten speciaal voor heren wordt vaak gezocht. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want niet iedereen is hetzelfde. Dames wensen toch vaak andere dingen in een kerstpakket. Een kerstpakket voor mannen bevat artikelen die specifiek in de smaak vallen bij de heren. Tegenwoordig denken we overigens wel steeds minder in gender en meer in persoon. Maar toch heeft een kerstpakket dat voor een man is samengesteld een stoere uitstraling of bevat het producten die men met hen associeert. Bier, gereedschap, tassen en kisten bijvoorbeeld.

Het effect van een kerstpakket op mannen

Kerstpakket voor mannen

Het geven van een kerstpakket aan mannen kan een positief effect hebben op hun motivatie en werkplezier. Psychologisch gezien werkt het ontvangen van een geschenk op meerdere niveaus.

Geven is krijgen: Volgens het principe van wederkerigheid voelen mensen zich vaak geneigd om iets terug te doen wanneer ze een cadeau ontvangen. Dit kan ertoe leiden dat mannelijke medewerkers zich meer gewaardeerd voelen en gemotiveerder zijn om extra inspanningen te leveren op de werkvloer. Een goed gekozen kerstpakket kan deze gevoelens versterken. Zo kunt u mogelijk hogere productiviteit en loyaliteit terug verwachten.

Waardering en erkenning: Het ontvangen van een kerstpakket geeft mannen het gevoel dat hun harde werk en inzet worden erkend en gewaardeerd. Dit verhoogt hun zelfvertrouwen en tevredenheid, wat bijdraagt aan een positieve werkomgeving.

Verbinding en loyaliteit: Een kerstpakket voor mannen kan ook de band tussen werknemer en werkgever versterken. Met een attent en persoonlijk kerstpakket kan een werkgever laten zien dat hij zijn medewerkers begrijpt en waardeert.

In essentie kan een goed doordacht kerstpakket bijdragen aan het welzijn, de motivatie en de betrokkenheid van mannelijke medewerkers binnen het bedrijf.

Kerstpakket voor een man kopen? Tuurlijk bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Een kerstpakket moet een bewuste keuze zijn. Om de impact op het personeel zo groot mogelijk te laten zijn, adviseren wij om voor mannen en vrouwen een speciaal geselecteerd kerstgeschenk te kiezen. Wel zo handig, en extra leuk lijkt ons. We zijn volledig ingericht om diverse kerstpakket soorten te leveren. Ook bij het verpakken houden we rekening hiermee zodat u gemakkelijk het kerstpakket voor mannen en het kerstpakket voor vrouwen kunt onderscheiden. Maar, welke mogelijkheden voor een heren kerstpakket zijn er? We helpen u graag op weg met tips op basis van meer dan 23 jaar ervaring.

Type pakketVoordelenNadelen
Kerstpakket WellnessLuxe en ontspanning, ideaal voor persoonlijke verzorgingNiet iedereen houdt van wellnessproducten, prijzig
VerzorgingsproductenPraktisch en dagelijks bruikbaar, breed scala aan productenKan als onpersoonlijk worden ervaren en mogelijkheid op allergieën
Kerstpakket BierPopulair bij bierliefhebbers, vaak inclusief unieke bierenNiet geschikt voor niet-drinkers, kan overmatig alcoholgebruik stimuleren
BBQ KerstpakketPerfect voor liefhebbers van buiten koken, seizoensgebondenBeperkt bruikbaar in wintermaanden

Het afwegen van de voor- en nadelen van elk type kerstpakket zorgt ervoor dat u een weloverwogen keuze kunt maken die het beste past bij de voorkeuren van de ontvangers. Hieronder vindt u nog meer uitgebreide informatie over de genoemde kerstpakketten.

Mannen kerstpakket bestellen

Originele mannen kerstpakket? Kies voor wellness!

Naast originele kerstpakketten voor mannen, zijn er voor hen ook wellness pakketten. De verzorging kerstpakketten bevatten vaak een luxe badset, scheerspullen, mannelijke parfums enzovoorts. Want steeds meer mannen besteden extra aandacht aan de verzorging van hun lichaam. Geen probleem dus als het gaat om kerstpakketten voor de mannelijke collega’s te kopen! Om de mannen echt blij te maken, let u er wel op of uw collega’s baarden hebben of juist niet. Want een scheer set geven aan een man die altijd al een lange baard draagt, zou de plank volledig misslaan. Het hele gezin verblijden met een kerstpakket? Kies voor een familie kerstpakket!

Verwen kerstpakket voor hem

Geef wat extra aandacht aan de keus voor een kerstpakket voor mannen. Een kerstpakket met verzorgingsproducten voor de man is speciaal gericht op de moderne man. Het Japanse Samoerai pakket bijvoorbeeld is hier een typisch voorbeeld van. De artikelen uit dit pakket bevatten bijvoorbeeld gezichtsscrub, scheercrème en aftershave. Hiermee kan de man zichzelf eens extra verwennen en optimaal verzorgen. Dus als u een kerstpakket voor de man zoekt, kunt u ook binnen dit thema zoeken.

Mannen kerstpakket met bier

Kerstpakket voor de man

Een mannen kerstpakket met bier klinkt als een inkoppertje, net als deze beeldspraak, maar mannen houden meestal wel van bier. Er is genoeg keus binnen dit kerstpakketten thema, van Pils tot Pale en van zoet tot bitter. Bier past door zijn grote verscheidenheid in een stoer kerstpakket. Naar vrijwel ieders smaak zal er in een goed bierpakket een biertje in zitten dat men kan waarderen. Bovendien straalt het gezelligheid uit, het kan gedeeld worden en is ideaal om aansluitend aan de kerstborrel mee te geven. Ook digitaal is het prima kiezen, handig wanneer u een kerstpakket met het thema thuiswerken zoekt. Een kerstpakket voor mannen met bier zal zeker een goede optie zijn.

Bakken en braden mannen kerstpakket

Een kerstpakket met een BBQ is een ideaal mannen kerstpakket, maar zo’n stoer pakket zal ook zeker door vrouwen gewaardeerd worden. Zelfs voor de medewerkers die liever een halal of vega kerstpakket ontvangen, hoeft u zich door de vele goede opties in vleesvervangers over deze collega’s geen zorgen te maken. Ook voor hen zal er voldoende lekkers zijn om op de barbecue te leggen.

Kerstpakketten voor mannen zoeken? Waar let ik op?

Waar let u op als u kerstpakketten voor mannen zoekt? U wilt uw werknemers natuurlijk blij maken met een kerstpakket waar ze echt iets aan hebben. De volgende richtlijnen kunnen u helpen bij het maken van een doordachte keuze.

  1. Persoonlijke interesses: Verken de hobby’s en interesses van de mannen waarvoor u een kerstpakket wilt kopen. Voor een man die houdt van sport is een pakket met sportaccessoires of gezonde snacks een goede keuze.
  1. Kies een praktisch kerstpakket: Mannen zijn praktische wezens. Daarom is het slim om een kerstpakket te overwegen die regelmatig gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ kerstpakket of een kerstpakket met rugzak. Elke keer als de ontvanger het cadeau gebruikt zullen ze aan u denken.
  1. Kwaliteit boven kwantiteit: Een cadeau van hoge kwaliteit wordt altijd meer gewaardeerd. Overweeg duurzame materialen of een kerstpakket met A-merk artikelen die uw waardering naar uw werknemers laat blijken.
  1. Uniek en gepersonaliseerd: U kunt ook kiezen voor kerstpakketten die een persoonlijke touch hebben. Kies een kerstpakket dat aansluit op de persoonlijke smaak van elke ontvanger. Of schrijf een persoonlijke kaart en voeg deze toe aan de kerstpakketten.

Met deze tips bent u verzekerd van een kerstpakket dat een blijvende indruk achterlaat bij de mannelijke ontvanger.

Goed overdachte kerstpakket voor de man

Rekening houdend met het geloof hebben we natuurlijk ook stoere halal kerstpakketten. Al onze kerstpakketten worden vervaardigd met de grootst mogelijke zorg, rekening houdende met mens en milieu. Wist u trouwens dat we gecertificeerd zijn door Thuiswinkel? Dat lijkt ons een geruststellende gedachten als u een kerstpakket voor mannen bestelt!

Stoer kerstpakket voor een man

In onze grote online collectie kerstpakketten zijn er natuurlijk ook kerstpakketten speciaal voor stoere, eigentijdse mannen. Deze pakketten hebben een inhoud die zich specifiek richt op de man van nu. Welke kerstpakketten zijn daar dan het meest geschikt voor? Wij hebben daar lang over nagedacht. Stoere kerstpakketten zijn robuust, stijlvol maar ook luxe. In veel gevallen zijn de stoere kerstpakketten rondom een thema samengesteld. De stoere kerstgeschenken richten zicht precies daarop waar mannen in het algemeen van houden. Dit kunnen bijvoorbeeld de eerder genoemde bak en braden kerstpakketten, bier kerstpakketten, maar ook verzorgende kerstpakketten zijn. Maar denk ook verder.

101 mogelijkheden voor kerstpakketten

Als u in het thema kerstpakketten mannen zoekt, en u weet een beetje de achtergrond van uw collega’s of medewerkers, dan slaagt u zeker bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij zijn er trots op om de leverancier van kerstpakketten met het grootste assortiment en de grootste voorraad te zijn. Om een voorbeeld te geven, volgt u de top 5 kerstpakketten voor mannen thema’s of verfijn op artikel binnen ons menu.

Kerstpakkettenplaza.nl, specialist in kerstpakketten

Voor stijlvolle, verzorgende of echte stoere kerstpakketten zit u hier wel goed. Wij hebben diverse kerstpakketten die bij alle verschillende soorten mannen aansluiten! Overleggen met een specialist? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Ook met deze originele kerstpakketten ondersteunt u het goede doel!