Kerstpakketten voor mannen

Kerstpakketten voor mannen of zo u wilt: kerstgeschenken voor heren, laten wij u een selectie kerstgeschenken zien die speciaal voor hen zijn samengesteld. Wij stellen het mannenpakket samen zonder stereotype aan te houden. Voor zowel de stoere man, als de ‘wellness man’ is er keus te over! Steeds meer mannen, en hierdoor ook producenten, vinden uiterlijke en lichamelijke verzorging belangrijk. Daarom vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl ook een mannen kerstpakket met verzorgingsproducten speciaal voor hen. Ook treft u hier ‘stoere’ geschenken aan met een thema dat al snel met mannen geassocieerd wordt, zoals klussen, bier drinken of barbecuen. Ook voor vegetarische mannen is dit met alle vleesvervangers van tegenwoordig een goed cadeau!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Kerstpakket voor man bestellen

Kerstpakketten speciaal voor heren wordt vaak gezocht. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want niet iedereen is hetzelfde. Dames wensen toch vaak andere dingen in een kerstpakket. Mannen kerstpakketten bevatten artikelen die specifiek in de smaak vallen bij de heren. Tegenwoordig denken we overigens wel steeds minder in gender en meer in persoon. Maar toch hebben de kerstpakketten die voor mannen zijn samengesteld een stoere uitstraling of bevatten ze producten die men met hen associeert. Bier, gereedschap, tassen en kisten bijvoorbeeld.

Hoe ziet u het verschil in kerstpakketten

Vaak zien we dat een bedrijf aan iedereen hetzelfde kerstpakket schenkt. Dat kan ook, maar houd er wel rekening mee dat bijvoorbeeld bij verzorgingsproducten deze voor de heren en dames wel degelijk anders zijn. Derhalve vindt u vaak twee pakketten die op elkaar lijken echter één als heren variant en één als een dames variant. Het is dus belangrijk dat u een geschenk kiest dat bij iedere medewerker past. Wij hebben daar uiteraard bij het samenstellen van de kerstpakketten aan gedacht. Wanneer u een kerstpakket mannen zoekt, maar toch niet helemaal zeker bent van de inhoud, neemt u dan contact op met onze specialisten. Met het grootste assortiment kerstpakketten 2023, slaagt u gegarandeerd!

Kerstpakket voor een man kopen? Tuurlijk bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Een kerstpakket moet een bewuste keuze zijn. Om de impact op het personeel zo groot mogelijk te laten zijn, adviseren wij om voor mannen en vrouwen een speciaal geselecteerd kerstgeschenk te kiezen, wel zo handig lijkt ons. We zijn volledig ingericht om diverse kerstpakket soorten te leveren. Ook bij het verpakken houden we rekening hiermee zodat u gemakkelijk het mannelijke kerstpakket en het vrouwelijke kerstpakket kunt onderscheiden. Maar, welke mogelijkheden voor een heren kerstpakket zijn er? We helpen u graag op weg met tips op basis van meer dan 22 jaar ervaring.

Originele mannen kerstpakketten? Kies voor wellness!

Naast originele mannen kerstpakketten, zijn er voor hen ook wellness pakketten. De verzorgingskerstpakketten bevatten vaak een luxe badset, scheerspullen, mannelijke parfums enzovoorts. Want steeds meer mannen besteden extra aandacht aan de verzorging van hun lichaam. Geen probleem dus als het gaat om kerstpakketten voor de mannelijke collega’s te kopen! Om de mannen echt blij te maken, let u er wel op of uw collega’s baarden hebben of juist niet. Want een scheer set geven aan een man die altijd al een lange baard draagt, zou de plank volledig misslaan.

Verwen kerstpakket voor hem

Geef wat extra aandacht aan de keus voor mannen kerstpakketten. Een kerstpakket met verzorgingsproducten voor de man is speciaal gericht op de moderne man. Het Japanse Samoerai pakket bijvoorbeeld is hier een typisch voorbeeld van. De artikelen uit dit pakket bevatten bijvoorbeeld gezichtsscrub, scheercrème en aftershave. Hiermee kan de man zichzelf eens extra verwennen en optimaal verzorgen. Dus als u een pakket voor de man zoekt, kunt u ook binnen dit thema zoeken.

Kerstpakket met bier

Mannen kerstpakket

Een mannen kerstpakket met bier klinkt als een inkoppertje, net als deze beeldspraak, maar mannen houden meestal wel van bier. Er is genoeg keus binnen dit kerstpakketten thema, van Pils tot Pale en van zoet tot bitter. Bier past door zijn grote verscheidenheid in een stoer kerstpakket. Naar vrijwel ieders smaak zal er in een goed bierpakket een biertje in zitten dat men kan waarderen. Bovendien straalt het gezelligheid uit, het kan gedeeld worden en is ideaal om aansluitend aan de kerstborrel mee te geven. Ook digitaal is het prima kiezen, handig wanneer u een kerstpakket met het thema thuiswerken zoekt. Een mannen kerstpakket met bier zal zeker een goede optie zijn.

Bakken en braden kerstpakket

Een kerstpakket met een BBQ is een ideaal mannen kerstpakket, maar zo’n stoer pakket zal ook zeker door vrouwen gewaardeerd worden. Zelfs voor de medewerkers die liever een halal of vega kerstpakket ontvangen, hoeft u zich door de vele goede opties in vleesvervangers over deze collega’s geen zorgen te maken. Ook voor hen zal er voldoende lekkers zijn om op de barbecue te leggen.

Kerstpakketten voor mannen bestellen

Kerstpakketten voor mannen zoeken? Waar let ik op?

Waar let u op als u kerstpakketten voor mannen zoekt? U wilt natuurlijk met het gekozen kerstpakket uw medewerkers echt blij maken. Daarvoor kijkt u naar de samenstelling van uw personeelsbestand en specifiek naar de persoon achter de medewerker. Zoals genoemd, een scheer set geven aan iemand met een lange baard klopt niet. In zo’n geval doet u er beter aan om voor het kerstpakket mannen 2023 een ander thema te kiezen. Ook zien we regelmatig dat er gekozen wordt voor speciale drankpakketten. Veel van deze pakketten zijn samengesteld met een plank en bier. We kunnen op basis van de verkoopcijfers garanderen dat dit soort pakketten een schot in de roos is.

Goed overdachte kerstpakketten voor mannen

Rekening houdend met het geloof hebben we natuurlijk ook stoere halal kerstpakketten. Al onze kerstpakketten worden vervaardigd met de grootst mogelijke zorg, rekening houdende met mens en milieu. Wist u trouwens dat we gecertificeerd zijn door Thuiswinkel? Dat lijkt ons een geruststellende gedachten als u kerstpakketten bestelt!

Stoer mannen kerstpakket

In onze grote online collectie kerstpakketten zijn er natuurlijk ook kerstpakketten speciaal voor stoere, eigentijdse mannen. Deze pakketten hebben een inhoud die zich specifiek richt op de man van nu. Welke kerstpakketten zijn daar dan het meest geschikt voor? Wij hebben daar lang over nagedacht. Stoere kerstpakketten zijn robuust, stijlvol maar ook luxe. In veel gevallen zijn de stoere kerstpakketten rondom een thema samengesteld. De stoere kerstgeschenken richten zicht precies daarop waar mannen in het algemeen van houden. Dit kunnen bijvoorbeeld de eerder genoemde bak en braden kerstpakketten, bier kerstpakketten, maar ook verzorgende kerstpakketten zijn. Maar denk ook verder.

101 mogelijkheden voor kerstpakketten

Als u in het thema kerstpakketten mannen zoekt, en u weet een beetje de achtergrond van uw collega’s of medewerkers, dan slaagt u zeker bij Kerstpakkettenplaza.nl.. Wij zijn er trots op om de leverancier van kerstpakketten met het grootste assortiment en de grootste voorraad te zijn. Om een voorbeeld te geven, volgt u de top 5 kerstpakketten voor mannen thema’s of verfijn op artikel binnen ons menu.

Kerstpakkettenplaza.nl, specialist in kerstpakketten

Voor stijlvolle, verzorgende of echte stoere kerstpakketten zit u hier wel goed. Wij hebben diverse kerstpakketten die bij alle verschillende soorten mannen aansluiten! Overleggen met een specialist? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. We hebben natuurlijk ook speciale kerstpakketten voor vrouwen en Familie kerstpakketten! Ook met deze originele kerstpakketten 2023 ondersteunt u het goede doel!

Kerstpakketten voor mannen

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht