Doe het zelf kerstpakket

Wil je dit jaar echt uitpakken met originele en persoonlijke kerstgeschenken? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we je de mogelijkheid om een doe het zelf kerstpakket te maken. Met ons brede assortiment aan producten en thema’s kun je jouw kerstgeschenken helemaal naar eigen wens samenstellen. Ontdek hoe je met creativiteit en een persoonlijke touch prachtige en onvergetelijke kerstpakketten kunt maken.

Geen filters gekozen
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je doe het zelf kerstpakket

Doe het zelf kerstpakket

Maak van het samenstellen van kerstpakketten een creatief avontuur en voeg een persoonlijk tintje toe aan elk geschenk. Laat je inspireren door onze exclusieve selectie producten en thema’s en geef je geschenkpakketten een unieke uitstraling. Van handgemaakte decoraties tot zelfgemaakte lekkernijen, creëer een kerstpakket dat de ontvanger zal verrassen en verwarmen. Met een doe het zelf kerstpakket laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau en zorg heeft gedragen voor een bijzondere kerstbeleving. Ga aan de slag en ontdek de vreugde van het zelf maken van kerstpakketten!

Kies voor een doe het zelf kerstpakket

  • Unieke creaties: Door een doe het zelf kerstpakket te maken, heb je de vrijheid om unieke creaties te bedenken. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we diverse producten aan, variërend van lekkernijen tot lifestyle-items. Hierdoor kun je de cadeaupakketten volledig afstemmen op de ontvangers en cadeaus creëren die precies bij hen passen.
  • Volledige controle over budget: Zelf kerstpakketten maken geeft je ook volledige controle over het budget. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je kiezen uit verschillende prijscategorieën, zodat je de kerstgeschenken kunt aanpassen aan jouw financiële mogelijkheden. Of je nu een doe het zelf pakket wilt maken met een budget van 20 euro, 30 euro of meer, bij ons vind je de benodigde producten.
  • Gemak en eenvoud: Een doe het zelf kerstpakket maken bij Kerstpakkettenplaza.nl is eenvoudig en gemakkelijk. Op onze gebruiksvriendelijke website kun je eenvoudig producten selecteren en toevoegen aan jouw kerstgeschenken. Blader door de verschillende categorieën, van food tot lifestyle, en stel jouw ideale kerstpakketten samen.

Tips voor een doe het zelf kerstpakket

  1. Kies een thema: Overweeg een thema dat past bij de ontvangers, zoals culinair genieten, ontspanning, travel, hobby’s of wellness. Dit helpt je bij het selecteren van passende producten en het creëren van samenhangende pakketten.
  2. Denk aan de ontvangers: Neem de interesses en voorkeuren van de ontvangers in gedachten bij het kiezen van producten. Denk aan hun hobby’s, favoriete snacks of drankjes, of andere persoonlijke voorkeuren. Zo maak je de kerstpakketten extra speciaal.
  3. Voeg een persoonlijke touch toe: Maak de kerstgeschenken nog persoonlijker door een handgeschreven kaart of brief toe te voegen met een warme kerstgroet. Dit laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het maken van kerstpakketten en dat je waardering hebt voor de ontvangers.

Vraag en antwoord

Kan ik zelf de prijs bepalen van mijn zelfgemaakte kerstpakketten?

Ja, bij het maken van je eigen kerstpakketten heb je volledige controle over de prijs. Je kunt producten selecteren binnen jouw gewenste budget en zo het pakket samenstellen dat past bij jouw financiële mogelijkheden.

Kan ik mijn doe het zelf kerstpakket personaliseren met bedrijfslogo’s?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om kerstgeschenken te personaliseren met bedrijfslogo’s. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de mogelijkheden en het aanleveren van het logo.

Kan ik verschillende producten combineren in één zelfgemaakt kerstpakket?

Ja, bij het zelf maken van leuke kerstpakketten kun je verschillende producten combineren om een uniek en gevarieerd cadeau samen te stellen. Kies uit ons uitgebreide assortiment aan lekkernijen, drankjes, lifestyle-items en meer om het perfecte cadeaupakket te creëren.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staan we klaar om je te helpen bij jouw kerstpakket. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het zelf maken van een prachtig doe het zelf kerstpakket.

Doe het zelf kerstpakket bestellen