Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Luxe kerstpakketten

De meest luxe kerstpakketten, prachtige stijlvolle kerstpakketten 2024 vindt u hier. Wilt u uw medewerkers of relaties gigantisch verrassen, kijk dan tussen de onderstaande kerstpakketten. In deze categorie hebben wij een selectie gemaakt om het zoeken naar een kerstgeschenk dat precies bij uw wensen past te vergemakkelijken. Middels de zoekmodule bovenin op de site kunt ook gemakkelijk verder zoeken naar kerstpakketten met unieke cadeau artikelen. Uiteraard staan de luxe kerstgeschenken ook uitgestald binnen de prijscategorieën.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Luxe kerstpakket 2024 bestellen voor personeel kan bij ons!

Het is weer mogelijk om online uw luxe kerstpakketten te kopen. De collectie van Kerstpakkettenplaza.nl voorziet ruim in uw wensen. Evenals afgelopen jaren hebben wij weer ontzettend ons best gedaan. Alles om uw kerstpakketten-wensen in vervulling te laten gaan. Hierdoor is het assortiment luxe kerstpakketten weer een ontzettend geslaagde categorie geworden. Bent u in een gulle bui of simpelweg ontzettend dankbaar? Laat dat deze kerst merken met één van onze luxe kerstpakketten 2024. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze prachtige pakketten met een fantastisch cadeau artikel. Kerstpakketten bestellen is leuk, ze krijgen is nog leuker! Op zoek naar luxe kerstpakket personeel en komt u er niet uit? Bel met onze klantenservice voor een advies op maat!

De boodschap achter het geven van een luxe kerstpakket

Het geven van een luxe kerstpakket aan personeel is meer dan alleen het overhandigen van een mooi cadeau. Het is een krachtige manier om waardering, exclusiviteit, investering in welzijn, en de versterking van de bedrijfscultuur te tonen.

Waardering: Wanneer u kiest voor een luxe kerstpakket, laat u zien dat u de inspanningen en bijdragen van uw werknemers waardeert. Hoogwaardige geschenken tonen aan dat hun harde werk niet onopgemerkt blijft. Zo kunt u hun motivatie en loyaliteit vergroten.

Exclusiviteit: Een exclusief kerstpakket benadrukt dat uw medewerkers deel uitmaken van een selecte groep binnen de branche. Deze erkenning kan het teamgevoel versterken en de trots om bij de organisatie te horen vergroten.

Investering in welzijn: Veel luxe kerstpakketten bevatten producten die bijdragen aan het welzijn van de ontvangers. Voorbeelden zijn wellnessartikelen en biologische voedingsmiddelen. Als werkgever toont u dat de gezondheid en het welzijn van uw personeel belangrijk is.

Versterking van bedrijfscultuur: Het schenken van luxe kerstpakketten communiceert de waarden van uw bedrijf, zoals kwaliteit, zorg en aandacht voor detail. Dit helpt om een cultuur van wederzijdse waardering en respect te bevorderen binnen de organisatie.

Naast mooie geschenken geeft u met een luxe kerstpakket ook een boodschap van zorg en betrokkenheid af.

Luxe kerstpakketten samenstellen

Luxe kerstpakketten 2024? Wat dacht u van maatwerk?

Er kunnen ook door u zelf zeer luxe kerstpakketten samen worden gesteld. Hierdoor krijgt u een zeer persoonlijk cadeau. Een kerstpakket dat met aandacht is gemaakt zal met grote waardering worden ontvangen door uw werknemers. Door uw eigen input kunt u een afwijkend luxe kerstpakket laten maken. Weet u niet wat u uw medewerkers of collega’s moet geven? Een luxe kerstpakket cadeau doen kan ook middels onze eigen keuze concept. Uw medewerkers kiezen dan helemaal zelf wat zij het meest aansprekend vinden om te ontvangen.

Tips voor het kiezen van luxe kerstpakketten in 2024

Het kiezen van het juiste luxe kerstpakket voor uw medewerkers of relaties kan lastig zijn. Het is belangrijk om naast de inhoud ook aan de betekenis achter uw kerstpakket te denken. Hieronder vindt u enkele tips die u kunt gebruiken bij het kiezen van een kerstpakket:

  1. Bepaal eerst het budget: Begin met het bepalen van uw budget voor de luxe kerstpakketten. Afgelopen jaar varieerde de prijs van onze kerstpakketten van €17,50 tot bijna €300 euro. Met een duidelijk budget kunt u gerichter zoeken.
  1. Ken uw ontvanger: Begrijp de voorkeuren en interesses van uw ontvangers. Luxe kerstpakketten zijn er in verschillende thema’s en kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de ontvanger. 
  1. Wees op tijd: Van de luxe kerstpakketten zien we dat veel mensen voor een pakket met verzorgingsproducten of luxe badproducten gaan. Deze producten zijn zeer geliefd, dus als u zeker wilt zijn van het perfecte kerstpakket dan raden wij aan om deze op tijd te reserveren door een offerte aan te vragen.
  1. Ga voor kwaliteit: Kies voor hoogwaardige producten die duurzaam zijn en exclusiviteit uitstralen. Luxe gaat grotendeels over de kwaliteit van een product.
  1. Maak het persoonlijk: Personalisatie kan zo simpel zijn als een handgeschreven kaartje bij het kerstpakket. Dit is een kleine moeite maar komt over als een groot gebaar.
  1. Denk aan de presentatie: De presentatie is erg belangrijk bij luxe kerstpakketten. Een elegante of stijlvolle verpakking verhoogt de waardering van de ontvanger.

Door deze tips te volgen bent u in staat een luxe kerstpakket te kiezen dat gewaardeerd wordt. En waar uw werknemers of relaties het tijdens de feestdagen zeker over zullen hebben.

Luxe kerstpakketten 100 euro

Hoe hoger de prijs, hoe luxer het pakket doorgaans is. Kijk maar eens de kerstpakketten van 55 tot 150 euro. Uiteraard is het niet zo dat een kerstpakket van 55 euro minder mooi is dan een kerstpakket van 150 euro, de persoonlijke voorkeur van de ontvanger speelt uiteraard ook een rol. Het gaat uiteindelijk niet om de bedragen, want wij proberen ieder kerstpakket een specifieke luxe uitstraling te geven. Dat is toch een beetje waar kerst om draait! Veel mannen in uw bedrijf? We hebben ook luxe kerstpakketten 2024 voor mannen!

Sprankelend luxe kerstpakket

Een lekkere champagne toevoegen aan een kerstpakket, dat is echt genieten en het einde van het jaar vieren. Heeft uw bedrijf een succesvol jaar achter de rug? Hoe brengt u dit gevoel beter over aan uw werknemers anders dan met het klinken met een heerlijke champagne? In onze pakketten vindt u geen vreemde bubbels, maar de echte champagne uit de Franse wijnstreek. Liever iets anders sprankelends cadeau doen? Een net zo luxe kerstpakket met Cava of Prosecco kan natuurlijk ook.

Soorten kerstpakketten

Het assortiment luxe kerstpakketten, waar de diverse soorten drank een speerpunt zijn, staan in een overzicht bij elkaar zodat u ze makkelijk allemaal kunt bekijken. Deze pakketten hebben bij Kerstpakkettenplaza.nl zonder uitzondering een zeer luxe uitstraling. Er zijn diverse soorten, met een cadeautje erbij, een doorzichtige verpakking of ze zijn bijvoorbeeld voorzien van glazen. De prachtige flessen in deze pakketten stralen altijd luxe uit. Vandaar dat deze tip voor luxe kerstpakketten 2024 zeker niet in de lijst mag ontbreken.

Luxe kerstpakket met eten

Eten en kerstpakketten zijn een gouden combinatie. Met eten luxe cadeau doen, kan natuurlijk heel goed. Kies hiervoor de lokale kerstpakketten met streekproducten. Heerlijke hapjes en drankjes uit de streek. Deze lokale, gezonde kerstpakketten waren vorig jaar een trend, en voor dit jaar verwachten we hetzelfde. Dit komt deels doordat zoveel mensen in eigen land op vakantie zijn gegaan en daardoor de Nederlandse streken herontdekt hebben. Kies voor het eten precies waar uw medewerkers van houden. Een luxe kerstpakket bestaat natuurlijk uit meer dan vlees, of de geijkte producten. Wij kunnen dus altijd een prachtig kerstgeschenk voor u maken waar iedereen van kan genieten. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten.

Een luxe kerstpakket voor ieder bedrijf

Bij het kiezen van luxe kerstpakketten is het belangrijk om rekening te houden met de aard van het bedrijf en de voorkeuren van de werknemers. Om het maken van een keuze wat eenvoudiger te maken geven we hieronder suggesties voor luxe kerstpakketten per bedrijfssector.

SectorSoort pakketWaarom geschikt?
ZorgsectorGezondheid en welzijnZorgprofessionals waarderen vaak producten die hun gezondheid en welzijn bevorderen
MarketingbureauWellness en ontspanningMarketeers genieten van producten die helpen bij ontspanning en zelfzorg. Het helpt om stress te verminderen na een drukke werkdag
BouwbedrijfBBQ pakketBouwvakkers waarderen praktische en gezellige producten die ze kunnen gebruiken tijdens sociale gelegenheden. Bijvoorbeeld een barbeque met familie
AdvocatenkantoorKerstpakket met wijnAdvocaten genieten vaak van verfijnde smaken en premium producten die kunnen worden gedeeld tijdens formele bijeenkomsten. 
Financiële dienstverlenerPakket met luxe thee en koffieFinanciële professionals waarderen vaak luxe dranken waarvan ze lekker kunnen genieten tijdens de intensieve werkuren door. 

Zoals u ziet kunnen de behoeften van werknemers per bedrijfssector aanzienlijk verschillen. Met deze inzicht wordt het gemakkelijker om een goede keuze te maken.

Ruim aanbod

Met ons ruime aanbod aan luxe kerstpakketten heeft u volop keuze en kunt u uitgebreid bekijken hoe u uw personeel dit jaar gaat verrassen. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw medewerkers een perfect kerstcadeau geeft, kiest u dan voor de luxe kerstgeschenken. De mensen die zich voor uw bedrijf het hele jaar inzetten, verdienen aan het einde van het jaar zeker wat extra’s! Daarom treft u bij ons een uitgebreid scala aan luxueuze kerstpakketten. U kiest uit de beste samenstellingen een pakket waar uw personeel echt blij van wordt! Ons aanbod is uitgebreid, dus neem de tijd voor het uitzoeken van het juiste pakket voor uw personeel.

Luxe kerstpakketten winkel

Op een snelle en eenvoudige manier de kerstpakketten in onze winkel bestellen, is eenvoudig en kan direct. Wij nemen u de zorgen voor de luxe kerstpakketten graag uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is uw bestelling digitaal te plaatsen. Wij verzorgen de rest tot in de puntjes. Wilt u met kerst iets extra doen voor uw collega’s, medewerkers of relaties? Kies dan uit onze luxe kerstgeschenken! Niet alleen uw medewerkers worden hier blij van, ook het goede doel van uw keuze. U helpt anderen en dat geeft een goed (kerst)gevoel. Trouwens wel eens gedacht aan een echt luxe Bourgondisch kerstpakket of gekeken bij onze andere luxe kerstgeschenken? Ook met deze kerstpakketten 2024 ondersteunt u de stichting van uw keuze!

Vragen of meer informatie?

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Als u vragen heeft over onze dienstverlening of over onze luxe unieke kerstpakketten, neem dan contact op met de klantenservice en ervaar de kerstpakket luxe.

Luxe kerstpakket kopen