Luxe kerstpakketten

De meest luxe kerstpakketten, prachtige stijlvolle kerstpakketten 2024 vindt u hier. Wilt u uw medewerkers of relaties gigantisch verrassen, kijk dan tussen de onderstaande kerstpakketten. In deze categorie hebben wij een selectie gemaakt om het zoeken naar een kerstgeschenk dat precies bij uw wensen past te vergemakkelijken. Middels de zoekmodule bovenin op de site kunt ook gemakkelijk verder zoeken naar kerstpakketten met unieke cadeau artikelen. Uiteraard staan de luxe kerstgeschenken ook uitgestald binnen de prijscategorieën.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Luxe kerstpakket 2024 bestellen voor personeel kan bij ons!

Het is weer mogelijk om online uw luxe kerstpakketten te kopen. De collectie van Kerstpakkettenplaza.nl voorziet ruim in uw wensen. Evenals afgelopen jaren hebben wij weer ontzettend ons best gedaan. Alles om uw kerstpakketten-wensen in vervulling te laten gaan. Hierdoor is het assortiment luxe kerstpakketten weer een ontzettend geslaagde categorie geworden. Bent u in een gulle bui of simpelweg ontzettend dankbaar? Laat dat deze kerst merken met één van onze luxe kerstpakketten 2024. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze prachtige pakketten met een fantastisch cadeau artikel. Kerstpakketten bestellen is leuk, ze krijgen is nog leuker! Op zoek naar luxe kerstpakket personeel en komt u er niet uit? Bel met onze klantenservice voor een advies op maat!

Luxe kerstpakketten

Met de feestdagen is er veel vraag naar een luxe kerstpakket. Heeft u er al over nagedacht welke pakketten u dit jaar gaat overhandigen aan uw werknemers? Door er op tijd bij te zijn, heeft u een ruime keuze en heeft u weer een zorg minder. Het kan zo geregeld zijn en hiermee weet u zeker dat uw werknemers met de feestdagen 2024 niets tekort komen. Een kerstcadeau bestaat tegenwoordig niet alleen meer uit eten en drinken, maar wordt ook vaak samengesteld met luxe geschenken. Wat u precies voor uw personeel wilt, kunt u binnen ons assortiment vast en zeker realiseren. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u ook een fantastisch kerstcadeau door ons laten maken, dat is toch nog persoonlijker! Een kerstpakket dat met aandacht is samengesteld zal met grote waardering worden ontvangen door uw werknemers.

Luxe kerstpakketten 2024? Wat dacht u van maatwerk?

Luxe kerstpakketten samenstellen

Er kunnen ook door u zelf zeer luxe kerstpakketten samen worden gesteld. Hierdoor krijgt u een zeer persoonlijk cadeau. Een kerstpakket dat met aandacht is gemaakt zal met grote waardering worden ontvangen door uw werknemers. Door uw eigen input kunt u een afwijkend luxe kerstpakket laten maken. Weet u niet wat u uw medewerkers of collega’s moet geven? Een luxe kerstpakket cadeau doen kan ook middels onze eigen keuze concept. Uw medewerkers kiezen dan helemaal zelf wat zij het meest aansprekend vinden om te ontvangen.

Tips voor luxe kerstpakketten 2024

Als u denkt aan luxe, dan zult u zeker onze verzorgingsproducten bekijken en overwegen. Deze pakketten zijn zeer geliefd dus u moet er snel bij zijn. Ieder jaar zijn deze weer snel uitverkocht. Wilt u uw medewerkers met een kerstpakket luxe badproducten geven? Reserveer dan nu vast uw pakketten door het aanvragen van een offerte. De offerte kunt u rustig bekijken en heel eenvoudig goedkeuren middels de link die in de offerte mail staat. De pakketten staan dan voor u vast! Super luxe kerstpakket? We hebben het zeker!

Luxe kerstpakketten 100 euro

Hoe hoger de prijs, hoe luxer het pakket doorgaans is. Kijk maar eens de kerstpakketten van 55 tot 150 euro. Uiteraard is het niet zo dat een kerstpakket van 55 euro minder mooi is dan een kerstpakket van 150 euro, de persoonlijke voorkeur van de ontvanger speelt uiteraard ook een rol. Het gaat uiteindelijk niet om de bedragen, want wij proberen ieder kerstpakket een specifieke luxe uitstraling te geven. Dat is toch een beetje waar kerst om draait! Veel mannen in uw bedrijf? We hebben ook luxe kerstpakketten 2024 voor mannen!

Sprankelend luxe kerstpakket

Een lekkere champagne toevoegen aan een kerstpakket, dat is echt genieten en het einde van het jaar vieren. Heeft uw bedrijf een succesvol jaar achter de rug? Hoe brengt u dit gevoel beter over aan uw werknemers anders dan met het klinken met een heerlijke champagne? In onze pakketten vindt u geen vreemde bubbels, maar de echte champagne uit de Franse wijnstreek. Liever iets anders sprankelends cadeau doen? Een net zo luxe kerstpakket met Cava of Prosecco kan natuurlijk ook.

Luxe kerstpakketten 2023

Soorten kerstpakketten

Het assortiment luxe kerstpakketten, waar de diverse soorten drank een speerpunt zijn, staan in een overzicht bij elkaar zodat u ze makkelijk allemaal kunt bekijken. Deze pakketten hebben bij Kerstpakkettenplaza.nl zonder uitzondering een zeer luxe uitstraling. Er zijn diverse soorten, met een cadeautje erbij, een doorzichtige verpakking of ze zijn bijvoorbeeld voorzien van glazen. De prachtige flessen in deze pakketten stralen altijd luxe uit. Vandaar dat deze tip voor luxe kerstpakketten 2024 zeker niet in de lijst mag ontbreken.

Luxe kerstpakket met eten

Eten en kerstpakketten zijn een gouden combinatie. Met eten luxe cadeau doen, kan natuurlijk heel goed. Kies hiervoor de lokale kerstpakketten met streekproducten. Heerlijke hapjes en drankjes uit de streek. Deze lokale, gezonde kerstpakketten waren vorig jaar een trend, en voor dit jaar verwachten we hetzelfde. Dit komt deels doordat zoveel mensen in eigen land op vakantie zijn gegaan en daardoor de Nederlandse streken herontdekt hebben. Kies voor het eten precies waar uw medewerkers van houden. Een luxe kerstpakket bestaat natuurlijk uit meer dan vlees, of de geijkte producten. Wij kunnen dus altijd een prachtig kerstgeschenk voor u maken waar iedereen van kan genieten. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten.

Ruim aanbod

Door het ruime aanbod aan luxe kerstpakketten heeft u volop keuze en kunt u uitgebreid bekijken hoe u uw personeel dit jaar gaat verrassen. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw medewerkers een perfect kerstcadeau geeft, kiest u dan voor de luxe kerstgeschenken. De mensen die zich voor uw bedrijf het hele jaar inzetten, verdienen aan het einde van het jaar zeker wat extra’s! Daarom treft u bij ons een uitgebreid scala aan van luxueuze kerstpakketten. U kiest uit de beste samenstellingen een pakket waar uw personeel echt blij van wordt! Ons aanbod is uitgebreid, dus neem de tijd voor het uitzoeken van het juiste pakket voor uw personeel.

Luxe kerstpakketten winkel

Op een snelle en eenvoudige manier de kerstpakketten in onze winkel bestellen, is eenvoudig en kan direct. Wij nemen u de zorgen voor de luxe kerstpakketten graag uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is uw bestelling digitaal te plaatsen. Wij verzorgen de rest tot in de puntjes. Wilt u met kerst iets extra doen voor uw collega’s, medewerkers of relaties? Kies dan uit onze luxe kerstgeschenken! Niet alleen uw medewerkers worden hier blij van, ook het goede doel van uw keuze. U helpt anderen en dat geeft een goed (kerst)gevoel. Trouwens wel eens gedacht aan een echt luxe Bourgondisch kerstpakket of gekeken bij onze andere luxe kerstgeschenken? Ook met deze kerstpakketten 2024 ondersteunt u de stichting van uw keuze!

Vragen of meer informatie?

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Als u vragen heeft over onze dienstverlening of over onze luxe unieke kerstpakketten, neem dan contact op met de klantenservice en ervaar de kerstpakket luxe.

Luxe kerstpakket kopen