Kerstpakket idee

Leuk kerstpakket idee opdoen voor het beste kerstpakket in 2024? Kerstpakkettenplaza.nl is leverancier van kerstpakketten met het grootste assortiment, de grootste voorraad en meer dan 35.000 tevreden klanten. Vanuit deze expertise geven wij u graag een voorschot middels ons kerstpakket ideeën 2024 overzicht. Er is voor iedereen en iedere doelgroep een kerstpakket voor 2024 te vinden!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket idee 2024

Wij helpen u ook in 2024 graag met het uitwerken van uw kerstpakket inhoud ideeën, zodat u uw medewerkers of relaties extra kunt verwennen. Om ideeën voor kerstpakketten op te doen kunt u het best als eerst bepalen waarnaar u op zoek bent. Met behulp van de verschillende categorieën kunt u alvast verschillende ideeën op doen. Zoekt u bijvoorbeeld kerstpakketten met producten erin, of bent u meer op zoek naar foodpakketten? Of misschien past een kerstpakket van een speciale locatie/regio beter bij uw medewerkers of relaties. Er is in ieder geval tal van keuze!

Op deze pagina treft u alle mogelijke kerstpakket ideeen 2024 en doet u met onze tips eenvoudig een kerstpakket idee op. We mogen stellen dat alle kerstpakketten jaarlijks vernieuwend en inspirerend zijn. Van veel producten hebben we al prachtige kant en klare kerstpakketten in een vaste samenstelling gemaakt. Het is natuurlijk een jaarlijkse zoektocht naar het beste kerstpakket, op deze pagina met kerstpakket ideeën 2024 is selecteren van de juiste een fluitje van een cent geworden. Zoek maar eens lekker en verwonder u in de wereld van alle mogelijkheden.

Kerstpakket idee online

Wat zijn goede kerstpakket inhoud ideeën en waarom?

Ieder jaar hetzelfde in een kerstpakket doen? Dat kan natuurlijk niet. U heeft verse kerstpakket inhoud ideeën nodig! Er zijn natuurlijk enorm veel verschillende mogelijkheden met wat er in een kerstpakket kan zitten. Als u op zoek bent naar de ideeën voor een kerstpakket, dan zit u hier goed. Kom kerstpakketten ideeën opdoen! Bekijk alle pakketten of zie onderstaande top 5 kerstpakket ideeën voor 2024.

Kerstpakket idee voor mannen

Wat wil een man in zijn kerstpakket? We signaleren het idee voor kerstpakket producten voor een man jaarlijks al in Maart. We hebben dan de beurzen bezocht en hebben een scherpe blik op de trends voor het juiste kerstpakket voor mannen. Vaak lekker stoer en robuust en voorzien van gadgets of biertjes en in de wat donkeren kleuren zoals zwart en aangevuld met heerlijke lekkernijen. We zien dat een koelbox en gereedschapskist erg populair is. Ook horen we steeds meer de vraag: geef eens wat kerstpakket ideeën mannen. We geven dan natuurlijk kerstpakket 2024 ideeën die allemaal geschikt zijn voor de mannen die behoren tot uw personeel, zakelijke relaties & klanten! Een origineel kerstpakket, dat is wat onze klanten van ons mogen verwachten!

Kerstpakket idee voor vrouwen

Een kerstpakket voor vrouwen- wat willen vrouwen in een kerstpakket? We bogen op ruime ervaring en zien dat andere elementen belangrijk zijn. Zo zien we dat er vaker wordt gekozen voor wellness en trendy kerstpakketten. Ook zien we dat pakketten zoals Culinair en koken en beauty hoog op het verlanglijstje staan. Natuurlijk uitermate geschikt voor iedereen of het nu personeel, zakelijke relaties of klanten zijn!

Idee voor een kerstpakket? Waar begin ik?

Kerstpakketten voor jonge medewerkers of vakantiekrachten. Een hele belangrijke doelgroep. Ze houden erg van de lekkerste hapjes en drankjes en we zien dat men snel slaagt in onze afdeling foodpakketten. Met grote regelmaat zien we dat men het een leuk kerstpakket vindt als men zelf mag kiezen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed met ons Eigen Keuze kerstpakketten concept. Altijd blije gezichten. Voor tijdelijk personeel zien we een wat goedkoop kerstpakket als keuze.

5 x een handig kerstpakketten idee & tips

Kerstpakket idee

Kom gezellig naar één van onze showrooms en maak uw kerstpakket samen met één van onze specialisten. Plan hier uw showroombezoek. Iets minder tijd? Neem dan contact op en beschrijf uw wensen kenbaar te maken en wij werken vervolgens uw kerstpakket 2024 idee in een voorstel uit. Liever volledig maatwerk, met bijvoorbeeld een eigen verpakking? Bekijk dan de maatwerk kerstpakketten mogelijkheden. Neem kennis van de nieuwste kerstpakketten en doe inspiratie op!

1. Duurzaam kerstpakket: veel keuze

Dit zal de komende jaren een hot item blijven, ook binnen kerstpakket ideeën. Als bedrijf is MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) ook voor 2024belangrijk. Deel deze visie met uw medewerkers door hier een kerstpakket omheen te kiezen. Er zijn hieromtrent genoeg ideeën voor een kerstpakket. Dit kunnen natuurlijke producten zijn, een fleece dekentje of gezellige kersttrui zodat de verwarming een graadje lager kan, een herbruikbare fles om plastic te besparen, zaden en een moestuin pakketje etc.

2. Sportief kerstpakket: fit het nieuwe jaar in

Kerstpakketten die aansluiten bij een gezonde en fitte lifestyle, zijn hier ideaal voor. Bij dit soort kerstpakketten kunt u denken aan zowel food als non-food items. Dit kunnen zijn: sportbenodigdheden, healthy food, of een juice maker. In de categorie fit en healthy kunt u het beste kijken naar uw collega’s om in te schatten waar ze blij mee zullen zijn.

3. Kerstpakket met de lekkerste hapjes en drankje

Dit behoeft weinig uitleg en staat ieder jaar in de top 5 kerstpakketten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn de kerstpakketten altijd boordevol gevuld met de beste en lekkerste artikelen.

4. Regionale kerstpakketten; super goed idee!

Eten uit de regio is populair. Denk verder dan speciaal bier, want ook een kerstpakket waar geen alcohol in zit is gewild en net zo lekker. Kies een regio waar uw medewerkers vandaan komen, waar uw bedrijf gevestigd is of, als dit verspreid is, een populaire regio zoals Friese, Groningse of Twentse kerstpakketten. Liever buiten Nederland? Kerstpakkettenplaza.nl heeft ook kerstpakketten ontwikkeld met specifieke landen in gedachte!

5. Kerstpakket samenstellen in onze showroom

Tot 1 november en vanaf 100 dezelfde kerstpakketten (Orderwaarde > € 2.500 excl. BTW), is het mogelijk om een kerstpakketten idee om te zetten in het perfecte ideeen kerstpakket! Kerstpakketten samenstellen is namelijk al mogelijk vanaf 100 stuks, zeg nou zelf, is dat niet een fijne mogelijkheid! Het kan op verrassend veel manieren! Dat is een goed idee!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit een collectie van meer dan 1.300 maal een kerstpakket 2024. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket ideeën