Over ons

Het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland en België.

Kerstpakkettenplaza.nl is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met het samenstellen en vermarkten van kerstpakketten. In het jaar 2000 zijn wij gestart met het online verkopen van kerstpakketten. Met meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten mogen wij zeggen dat wij de grootste online kerstpakketten leverancier in Nederland zijn.

Door onze jarenlange ervaring met het samenstellen van kerstpakketten en het bij elkaar brengen van Nederlands beste kerstpakketten op één platform, kunnen wij u een uitgebreid assortiment kerstgeschenken bieden. Dit complete kerstpakketten assortiment is samengesteld door een selectie van Nederlands grootste en meest gerenommeerde kerstpakketten specialisten.

Hierdoor ontstaat automatisch de grootste voorraad kerstpakketten 2024. Omdat wij op voorhand inkopen en beslag leggen op een zeer groot deel van het aanbod in Nederland, zijn wij in staat tot het laatste moment in het kerstseizoen kerstgeschenken en kerstpakketcombinaties (meerdere soorten kerstpakketten) te leveren. Bekijk de kerstpakketten 2024.

Online kerstpakketten bestellen

Eenvoudig en indien gewenst zeer snel, kunt u alle kerstpakketten die er in Nederland toe doen bekijken en bestellen. De ervaring leert dat bezoekers graag eerst een vrijblijvende offerte wensen te ontvangen, daarom treft u een offertemodule op onze website aan. Het pakket, of de pakketten, van uw keuze kunt u eenvoudig laten offreren door deze in uw offertemandje te plaatsen. U zit dus nergens aan vast, een offerte is vrijblijvend! U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. Wanneer wij uw akkoord per mail ontvangen, heeft u de bestelling geplaatst. Niet alleen eenvoudig, maar ook snel en betrouwbaar! Direct uw kerstpakketten bestellen en afreken kan natuurlijk ook!

Op maat kerstpakketten 2024

Mocht u wensen hebben ten aanzien van kerstpakketten samenstellen, het zogeheten op maat kerstpakket, dan helpen wij u natuurlijk graag. Wij verzorgen kerstpakketten op maat zowel online (u ontvangt op basis van uw wensen een voorstel via e-mail) als offline (in onze showrooms) vanaf 100 stuks en tot 1 november.

Goede doelen kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza.nl, de leverancier die uw goede doel steunt!

Kerstpakketten en Goede doelen zijn bij ons van meet af aan (het jaar 2000) onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben gekozen voor een concept waarbij we kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten combineren met het, voor u gratis, steunen van uw Goede doel. Van ieder verkocht kerstpakket betalen wij een vastgesteld bedrag (Afhankelijk van de verkoopprijs van het pakket) aan het goede doel van uw keuze. U kunt kiezen uit de lijst van betrouwbare goede doelen op onze site, allemaal voorzien van een CBF en/of ANBI status of u kiest voor een eigen goed doel. Wij doen dit al vanaf de start van ons bedrijf en hebben hiervoor gekozen omdat wij (toen al!) maatschappelijk verantwoord wilde ondernemen. De kerstgedachte ‘delen en goed zijn voor de wereld om je heen’ vinden wij nog steeds een prachtige zienswijze.

Hoe werkt het:

Bij iedere bestelling wordt een vast bedrag per kerstpakket afgedragen aan het Goede doel van uw keuze. Dit bedrag betalen wij, het kost u dus niets!

Tijdens uw offerte aanvraag of directe kerstpakketten bestelling, kunt u eenvoudig uw Goede doel kiezen uit een reeks voorgestelde goede doelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen Goede doel te kiezen. Indien u op dat moment geen keuze kunt maken, is het altijd mogelijk dit later aan ons door te geven. Of u nou kiest voor een goed doel uit onze lijst van ANBI gecertificeerde goede doelen of u kiest uw eigen goede doel, de afdracht blijft hetzelfde. Het bedrag dat wij gratis voor u afdragen wordt vermeld op uw vrijblijvende offerte en zal weergegeven worden tijdens het bestelproces. Om de gehele uitleg te lezen verwijzen wij u graag naar onze Kerstpakketten en Goede doelen pagina waar u tevens alle goede doelen rustig kunt bekijken.

Kerstpakketten leverancier met de beste service

Zoals u wellicht al heeft gelezen zijn wij uitermate gesteld op tevreden klanten. Niet alleen omdat dit ons en onze medewerkers een heerlijk gevoel geeft, maar ook omdat we het niet uit kunnen staan als er iets fout gaat. Daarnaast is het natuurlijk fijn wanneer u jaarlijks bij ons terugkomt. Wij bouwen al 20 jaar aan ons bedrijf en zijn er trots op en dat willen we uiteraard blijven! We trachten foutloos te zijn, echter is dat helaas een utopie.

Eens per jaar peilen wij onze service middels een klanttevredenheidsonderzoek, deze reviews zijn terug te lezen op onze pagina klantbeoordelingen. We lezen alle beoordelingen en zijn blij met alle mooie complimenten, maar zijn ook erg kritisch op onszelf en bekijken dan ook serieus wanneer er verbeterpunten worden aangegeven en verwerken deze zo veel als mogelijk in onze website, structuur en werkwijze. Bekijk ook eens onze reviews!

Kerstpakketten veilig online kopen in 2024? Gecertificeerd Thuiswinkel waarborg lid

Wij zijn sinds 2012 gecertificeerd lid van de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat onze werkwijze en gehanteerde voorwaarden in overeenstemming zijn met de Nederlandse wet- en regelgeving. Jaarlijks vindt de (her)certificering plaats, daarnaast laten we maandelijks onze site op online kwetsbaarheden testen, zodat uw gegevens altijd veilig behandeld en opgeslagen kunnen worden. Bekijk ons kerstpakketten thuiswinkel waarborg certificaat.

100% kwaliteitsgarantie op alle kerstgeschenken en kerstpakketten

De wettelijke garanties zijn van toepassing op alle geleverde producten. Volgens de Nederlandse wet behoort het product dat u koopt ‘deugdelijk’ te zijn. U moet het product een bepaalde tijd zonder problemen kunnen gebruiken. Van veel producten mag u verwachten dat deze langer meegaan dan twee jaar. Voldoet het product niet aan de verwachtingen die u ervan had mogen hebben en heeft u het product normaal gebruikt, dan kan er sprake zijn van een ondeugdelijk product en zullen wij na uw melding snel tot actie overgaan en u de beste oplossing bieden.

Indien u een opmerking of zelfs een klacht heeft, dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk na uw constatering een e-mail met een foto van het product en de vermelding van het probleem zodat we snel kunnen schakelen en kunnen zorgen voor een 100% tevredenheidsgevoel.

Kerstpakketten en kerstgeschenken 2024 leveren in Nederland, België en Duitsland

Wij leveren kerstpakketten en kerstgeschenken hoofdzakelijk in Nederland en België. Op verzoek leveren wij ook in Duitsland en natuurlijk ook op particuliere adressen in binnen- en buitenland.

Kerstpakketten klantenservice

Andere wensen m.b.t. uw kerstgeschenken 2024? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek aan onze site en danken u op voorhand, óók uit naam van uw Goede doel. Kerstpakkettenplaza.nl dé kerstpakketten groothandel online!