Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Over ons

Uw partner in kerstpakketten: eenvoudig bestellen en hoogwaardige service

Sinds de oprichting in 2001, is Kerstpakkettenplaza.nl uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van kerstpakketten in Nederland, België en Duitsland. Met jaarlijks meer dan 1.300 verschillende soorten pakketten bieden we het grootste assortiment van het land aan. Onze pakketten zijn speciaal samengesteld om bedrijven (en particulieren) te helpen hun medewerkers en relaties op een aandachtsvolle manier te waarderen.

Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van een passend kerstpakket voor uw medewerkers niet altijd even makkelijk is. Daarom genieten onze klanten van een eenvoudig en efficiënt bestelproces, uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit van elke bestelling.

Kerstpakkettenplaza.nl – hoe het is begonnen

Kerstpakkettenplaza.nl is opgericht door Merijn Kokke. Zijn passie voor ondernemen begon al op jonge leeftijd met het verkopen van relatiegeschenken, keukenartikelen en werkschoenen. Terwijl andere kinderen droomden van beroepen als dokter of brandweerman, droomde Merijn van het runnen van zijn eigen bedrijf: “Mijn ouders, beide hardwerkende middenstanders, moedigden me aan om mijn passie na te streven.”

Merijn Kokke, oprichter en eigenaar Kerstpakkettenplaza

Tijdens zijn studie bedrijfskunde ontdekte hij de wereld van kerstpakketten en besloot hij zelfstandig in deze branche te starten: “Ik was gefascineerd door de manier waarop deze pakketten vreugde en waardering konden overbrengen.” Met een focus op kwaliteit, maatwerk en maatschappelijke betrokkenheid groeide Kerstpakkettenplaza.nl uit tot een vooruitstrevende leverancier in Nederland, België en Duitsland. Niet altijd zonder obstakels, zo moesten Merijn en zijn team leren omgaan met concurrentie, fluctuaties in de markt en het vinden van betrouwbare leveranciers.

Echter heeft dit alles geleid tot nieuwe producten en diensten, zoals gepersonaliseerde verpakkingen en duurzame kerstpakketten. Daarbij is Merijn tot op de dag van vandaag bezig met verbeteringen aan de website, het verwerken van de feedback van loyale klanten en het vereenvoudigen van het bestelproces. “In de toekomst wil ik investeren in nieuwe technologieën om de klantervaring verder te verbeteren en onze operationele efficiëntie te verhogen”. Kerstpakkettenplaza.nl blijft voortdurend innoveren, zodat we onze waarden kunnen blijven naleven.

Missie en visie van kerstpakkettenplaza.nl

Bij de start van kerstpakkettenplaza.nl wilde Merijn zich onderscheiden in een markt waar kerstpakketten al jaren werden verkocht. Hij zocht naar toegevoegde waarde door niet alleen hoogwaardige pakketten te leveren die aan de wensen en behoeften van elk bedrijf konden voldoen, maar ook maatschappelijk een impact te maken.

Dit leidde tot het unieke concept van kerstpakketten in combinatie met goede doelen. Kerstpakketten en goede doelen zijn bij ons van meet af aan (het jaar 2001) onlosmakelijk met elkaar verbonden, allemaal voorzien van een CBF en/of ANBI status of u kiest voor een eigen goed doel: “Wij doen dit al vanaf de start van ons bedrijf en hebben hiervoor gekozen omdat wij (toen al!) maatschappelijk verantwoord wilde ondernemen. De kerstgedachte ‘delen en goed zijn voor de wereld om je heen’ vinden wij nog steeds een prachtige zienswijze.”

Wilt u meer weten over hoe wij goede doelen ondersteunen met de verkoop van kerstpakketten? Bekijk dan de kerstpakketten en goede doelen pagina waar u tevens alle goede doelen rustig kunt bekijken.

Klanttevredenheid van 8.8/10 uit 5.180+ reviews

Bij kerstpakkettenplaza.nl zijn we van mening dat een tevreden klant, de beste ambassadeur voor het bedrijf. “Succes hangt niet alleen af van een goed product, maar ook van klanttevredenheid (en effectieve marketing)”, aldus Merijn Kokke.

Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen snel op te lossen. Wij willen dat elke klant zich gehoord en gewaardeerd voelt, en investeren daarom continu in trainingen van ons personeel en de ontwikkeling van onze digitale systemen. Van een gebruiksvriendelijke website tot geavanceerde logistieke systemen, technologie helpt ons om efficiënter te werken en een betere klantenservice te bieden.

Daarnaast waarderen wij uw feedback enorm. Door een review achter te laten of in gesprek te gaan met onze medewerkers, helpt u ons om onze service voortdurend te blijven verbeteren. Feedback is altijd welkom en wordt gewaardeerd.

Tevreden? Sluit u aan bij 35.000 tevreden klanten en laat een review achter, samen op naar de 6.000ste review!

Makkelijk kerstpakketten online bestellen

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten een prettige online ervaring hebben, niet alleen bij de productkeuze maar ook vanaf het eerste websitebezoek. Online bestellen is daarom makkelijk en efficiënt. Dankzij verschillende zoekfilters en een keuzehulp kunt u snel een selectie maken op basis van prijs, thema of producten. Daarnaast bieden wij sinds 2024 ook een eigen ‘my account’-omgeving aan. In deze omgeving bieden wij op basis van Data en AI speciaal voor de klant geselecteerde pakketten aan. Ook advies op maat ontvangen? Maak direct een account aan, klik hier.

Wilt u liever eerst een offerte ontvangen voordat u uw aankoop definitief maakt? We verzorgen het graag! U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen zonder direct te hoeven betalen. Wij sturen de offerte per mail en pas na uw akkoord zal de bestelling worden verwerkt. Eenvoudig en veilig, zodat u op uw gemak de beste keuze kunt maken.

Op maat kerstpakketten 2024

Toen Merijn in 2001 begon met zijn kerstpakketten zaak, was zijn visie om niet alleen standaardpakketten aan te bieden, maar ook op maat gemaakte oplossingen te creëren.

Grootste assortiment kerstpakketten van Nederland

En zo werd het op-maat kerstpakket geboren. Wenst u uw kerstpakket idee om te zetten in kerstpakketten samenstellen? We staan met een team van meer dan 40 kerstpakketten specialisten voor u klaar! Wij verzorgen kerstpakketten op maat zowel online (U ontvangt op basis van uw wensen een voorstel, voorzien van een prachtige foto, via e-mail) als offline (in onze showrooms) vanaf 100 stuks en tot 1 november.

Wilt u een kerstpakket op maat bestellen? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms!

Memorabele ervaring; worden we hofleverancier?!

Met wie spreek ik???!!!! Met het koninklijk huis! Merijn viel even stil en was echt onder de indruk! Men gaf aan dat hij binnenkort een fax (ja, het was 2007!) zouden ontvangen met een aanvraag. Na twee dagen kwam de aanvraag binnen, prachtig opgesteld en voorzien van een afbeelding van het koninklijk huis, wat was hij trots! Eerlijk is eerlijk, hij heeft natuurlijk direct een offerte uitgebracht en wat bleek…..hij zat met nog één andere aanbieder in de competitie. Het bleek Sligro! Destijds, een reus in de markt, wat hem nog trotser maakte! Helaas heeft Merijn die competitie niet gewonnen, maar wel een prachtige ervaring rijker!

Gecertificeerd lid van Thuiswinkel waarborg sinds 2012

Thuiswinkel Waarborg is het bekendste keurmerk voor online winkelen in Nederland. Dit houdt in dat onze werkwijze en voorwaarden volledig voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Elk jaar ondergaan we een hercertificering om deze hoge standaard te waarborgen. Bovendien laten we onze website maandelijks testen op online kwetsbaarheden, zodat uw gegevens altijd veilig zijn. Bekijk ons Thuiswinkel Waarborg certificaat voor meer informatie.

Naast ons certificaat, verplichten wij onszelf om te voldoen aan de hoogst mogelijke criteria op het gebied van collectie, werkwijze, duurzaamheid, reactiesnelheid, klanttevredenheid, leverbetrouwbaarheid, een uitstekende klachten oplossingen, en meer, veel meer. We slagen daar samen met ons team al bijna 25 jaar in!

Ruim aanbod kerstpakketten

In de wereld van kerstpakkettenplaza.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bieden de grootste voorraad en selectie aan, afkomstig van de meest gerenommeerde kerstpakketten specialisten. Zo kunnen wij garanderen dat u altijd binnen een geschikte tijd en budget het ideale geschenk voor uw personeel en/of relaties vindt.

Vragen? Ons team staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, van het kiezen van het meest geschikt pakket tot een onvergetelijke ervaring bij bezorging. Binnen onze ruime productkeuze bieden we ook themapakketten aan zoals duurzame, luxe of lokale opties. Zo kunt u aan elk cadeau een persoonlijke touch geven.

Een blik op de toekomst van kerstpakkettenplaza.nl

Wij begrijpen dat de wensen van onze klanten dynamisch zijn en jaarlijks veranderen, zo is de kerstpakkettenbranche de afgelopen jaren geëvolueerd van standaardpakketten naar meer gepersonaliseerde en unieke geschenken. Bedrijven zoeken naar manieren om op te vallen en hun waardering op een speciale manier te tonen. Daarom blijven we zowel ons aanbod als de (website) techniek aanpassen. Unieke geschenken tot foodpakketten en populaire kleurtrends die eenvoudig gevonden en besteld kunnen worden via de website. Door goed naar onze klanten te blijven luisteren zorgen we ervoor dat we continu de beste en meest unieke kerstpakketten aan blijven bieden.

Daarnaast willen steeds meer bedrijven kerstpakketten die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Onze duurzame kerstpakketten worden samengesteld met oog voor het milieu, door lokaal en/of biologisch in te kopen. Als enige SKAL-gecertificeerde kerstpakketten leverancier, bieden we duurzame producten en verpakkingen aan en werken we enkel samen met leveranciers die dezelfde waarden delen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het toont ook dat bedrijven verantwoord ondernemen.

Of het nu gaat om duurzaamheid, personalisatie, technologische verbeteringen, interactieve ervaringen, samenwerkingen met lokale producenten of gezondheid en welzijn, we zetten ons in om voorop te blijven lopen in de kerstpakkettenbranche!

Contactgegevens

Wilt u verdere informatie over het komende feestseizoen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar van 08.00- 22.00u en online 7 dagen per week!