Kerstpakket cadeaubon

Kerstpakket met cadeaubon – Geef uw medewerkers de vrijheid om zelf een geschenk te kiezen met een kerstpakket met cadeaukaart van Kerstpakkettenplaza.nl. Ontdek onze speciale kerstpakketten met cadeaubon en geef uw personeel een unieke ervaring tijdens de feestdagen. Lees verder om alles te weten te komen over de voordelen van onze kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordelen van een kerstpakket met cadeaubon

Een kerstpakket met cadeaubon biedt diverse voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Met een bon hebben uw medewerkers de vrijheid om zelf een geschenk te kiezen dat bij hun persoonlijke voorkeuren past. Dit zorgt voor een hoge mate van tevredenheid en maakt het kerstpakket een waardevol geschenk.

Flexibiliteit en keuze

Een kerstpakket met cadeaubon biedt flexibiliteit en keuze voor uw medewerkers. Met de bon kunnen ze zelf bepalen welk cadeau ze willen ontvangen. Of het nu gaat om mode, elektronica, boeken of andere producten, dit pakket geeft hen de vrijheid om iets te kiezen wat ze echt willen. Op deze manier kunt u uw personeel een persoonlijke en waardevolle ervaring bieden.

Kerstpakket cadeaubon

Kerstpakket met cadeaukaart

Een kerstpakket met cadeaukaart is een veelzijdig geschenk dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Uw medewerkers kunnen de cadeaukaart gebruiken om te winkelen bij hun favoriete winkels, online aankopen te doen of zelfs een ervaring te boeken. Het geeft hen de vrijheid om het perfecte kerstgeschenk voor zichzelf te kiezen en te genieten van een persoonlijke beloning.

Cadeaubon kerstpakket – Een gewaardeerd geschenk

Een kerstpakket wordt vaak gewaardeerd door medewerkers vanwege de vrijheid en keuzemogelijkheden die het biedt. Het toont uw waardering voor hun inzet en stelt hen in staat om iets te kiezen wat ze echt willen. Met kerstpakket kunt u een positieve impact maken en uw medewerkers een unieke en persoonlijke ervaring geven.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket met cadeaubon

Hoe werkt een cadeaubon kerstpakket?

Een kerstpakket met cadeaubon bevat een cadeaubon waarmee uw medewerkers zelf een geschenk kunnen kiezen. Ze kunnen de bon inleveren bij geselecteerde winkels of online gebruiken om iets naar hun smaak te kopen.

Wat zijn de voordelen van een kerstpakket met cadeaubon?

Een kerstpakket met cadeaubon biedt flexibiliteit, keuze en personalisatie voor uw medewerkers. Ze kunnen zelf bepalen welk cadeau ze willen ontvangen en genieten van een gepersonaliseerde ervaring.

Hoe kan ik een cadeaubon kerstpakket bestellen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u eenvoudig een kerstpakket bestellen. Ontdek onze speciale selectie kerstpakketten met cadeaubon en kies het pakket dat het beste past bij uw wensen en budget. Plaats uw bestelling online en wij zorgen ervoor dat het kerstpakket met cadeaubon op tijd wordt geleverd.

Wat zijn de mogelijkheden voor een kerstpakket met cadeaukaart?

Met een kerstpakket met cadeaukaart heeft u diverse mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende cadeaubonnen van gerenommeerde merken en winkels. Op deze manier kunt u het cadeaubon kerstpakket afstemmen op de voorkeuren van uw medewerkers en hen een geschenk geven dat ze echt zullen waarderen.

Bestel uw kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het gemakkelijk om uw kerstpakket te bestellen. Ontdek ons ruime assortiment, kies het gewenste pakket en plaats uw bestelling online. We zorgen ervoor dat uw kerstpakket tijdig wordt geleverd, zodat uw medewerkers kunnen genieten van een unieke en persoonlijke kerstervaring.

Vragen of meer informatie

Als u vragen heeft over ons kerstpakket met cadeaukaart of hulp nodig heeft bij het maken van de juiste keuze, staan wij voor u klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via e-mail (klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl) of telefonisch (+31 (0)24 303 1166). Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Benieuwd of u kerstpakketten per stuk kunt bestellen? Of specifiek op zoek naar eindejaarsgeschenken? We helpen u graag verder!

Kerstpakket met cadeaubon bestellen