Uniek kerstpakket

Bent u op zoek naar een unieke kerstpakketten voor uw medewerkers? Dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een enorme collectie met unieke kerstpakketten aan, die perfect aansluiten op de wensen van medewerkers en relaties en daarmee verzorgen we een kerstgeschenk dat perfect is voor de feestdagen. Het is belangrijk om een cadeau te geven dat uw waardering voor hun harde werk en inzet toont. Maar wat geeft u ze als unieke kerstpakketten 2024? Jaarlijks is het weer een uitdaging om een specifiek kerstcadeau te bedenken voor uw medewerkers. Een uniek pakket van Kerstpakkettenplaza.nl is de perfecte oplossing. U kunt kiezen uit verschillende thema’s en producten om zo een uniek en persoonlijk pakket te kiezen voor uw medewerkers. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte cadeau voor u: een kerstpakket dat uniek is.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Uniek kerstpakket 2024 bestellen?

Een uniek kerstpakket is een speciaal ontworpen kerstpakket dat perfect aansluit op de wensen van de ontvangers. Het pakket is uniek omdat het gevuld is met hoogwaardige en luxueuze producten die uw medewerkers zullen waarderen. Het is een cadeau dat laat zien dat u de inzet van uw medewerkers waardeert en hen wilt bedanken voor hun harde werk. Allemaal natuurlijk ontworpen volgens de laatste kerstpakkettentrends 2024.

Wat zit er in een uniek kerstpakket?

Het kerstpakket dat uniek is bevat een gevarieerde selectie van producten. Dit zijn onder andere:

 • Een fles wijn of champagne van hoogwaardige kwaliteit
 • Luxe chocolade
 • Ambachtelijke koekjes
 • Verschillende soorten thee of koffie
 • Notenmix of chips
 • Gezonde snacks zoals gedroogd fruit of rijstwafels
 • Een kerstmok of -glas
 • De nieuwste gadgets
 • Trendy kerstgeschenken

Bovenstaande is slechts een greep uit de producten die in de unieke pakketten van Kerstpakkettenplaza.nl kunnen zitten. Het exacte assortiment kan variëren afhankelijk van uw wensen en budget.

Waarom is een kerstpakket dat uniek is een goed cadeau voor uw medewerkers?

Hoogwaardige producten

Een uniek kerstpakket bevat alleen hoogwaardige producten die met zorg zijn uitgekozen. Dit zijn producten die uw medewerkers niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang van zullen genieten. Zo bijvoorbeeld ons kerstpakket voor het bakken!

Uniek en afwijkend

De kracht van deze kerstpakketten is dat ze uniek en dus afwijkend zijn en daarmee is de impact groot. Vanaf 100 stuks, kunt u het pakket nog extra afstemmen op de wensen en behoeften van uw medewerkers.

Uniek kerstpakket bestellen

Waardering en erkenning

Met de keuze voor een uniek kerstpakket laat u uw medewerkers zien dat u hun harde werk en inzet waardeert en erkent. Dit zorgt voor een positieve werksfeer en verhoogt de motivatie en betrokkenheid van uw medewerkers.

Een complete beleving

Het begint natuurlijk met de verpakking van unieke kerstpakketten 2024, is de uitstraling goed, dan begint daar de positieve en complete beleving voor uw medewerkers. Daarnaast bevat het pakket verschillende producten die elkaar aanvullen en zorgen voor een gezellige en feestelijke sfeer tijdens de kerstdagen. Het complete plaatje is belangrijk!

Vraag en antwoord

Kan ik unieke kerstpakketten aanpassen aan mijn budget?

Ja, een uniek kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl is volledig aan te passen aan uw budget vanaf 100 stuks. U kunt natuurlijk ook selecteren in onze vaste prijs categorieën en zo uw keuze maken uit ons grote aanbod van meer dan 1.300 kerstpakketten.

Kan ik de kerstpakketten laten bezorgen op meerdere adressen?

Ja, dat is mogelijk! Bij Kerstpakkettenplaza.nl op meerdere adressen te laten bezorgen kunt u aangeven bij het plaatsen van uw bestelling.

Kan ik kerstpakketten via Kerstpakkettenplaza.nl aanpassen?

Ja, het is mogelijk om de unieke kerstpakketten Kerstpakkettenplaza.nl aan te passen. Laat maar weten wat u wensen zijn en wij doen u een voorstel. U dient dan wel rekening te houden met de minimale besteleenheid van 100 stuks en tijdig te bestellen. Het aanpassen maakt het kerstpakket uniek!

Wat maakt het unieke kerstpakket zo aantrekkelijk?

De pakketten van Kerstpakkettenplaza.nl zijn vervaardigd uit producten van hoge kwaliteit. Dit zijn producten die je niet zomaar overal aantreft. Dat maakt het pakket uniek en aantrekkelijk om te ontvangen.

Erg aantrekkelijk is het feit dat er diverse unieke thema’s zijn waaruit u kunt kiezen, zoals kerstcadeaus voor kinderen, opa en oma en nog veel meer. Ook zijn er verschillende prijsklassen waaruit u kunt kiezen zodat u het pakket kunt afstemmen op uw budget.

Hoe kan ik unieke kerstpakketten bestellen?

Het bestellen van een uniek kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl is zeer eenvoudig. U kunt op de site het gewenste thema of prijs kiezen en vervolgens zelf het kerstpakket van uw keuze selecteren en direct bestellen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen en na uw goedkeuring de unieke kerstpakketten te bestellen.

Als u het pakket heeft besteld, zorgt Kerstpakkettenplaza.nl ervoor dat het pakket op het gewenste tijdstip bij u wordt afgeleverd. Dit kan bijvoorbeeld op kantoor zijn, maar ook bij uw medewerkers thuis. Zo kunt u uw medewerkers verrassen met een uniek en goed overwogen cadeau tijdens de feestdagen. Unieke kerstpakketten 2024 bestellen? Super leuk een eenvoudig!

Voordelen van unieke kerstpakketten

 • Hoogwaardige producten van goede kwaliteit
 • Mogelijkheid tot volledige personalisatie van het pakket
 • Verschillende thema’s en prijsklassen om uit te kiezen
 • Eenvoudig online te bestellen
 • Gratis levering vanaf een bepaald bedrag
 • Bezorging op meerdere adressen mogelijk

Conclusie

Een uniek kerstpakket 2024 van Kerstpakkettenplaza.nl zijn een geweldig cadeau om uw medewerkers te laten zien hoeveel u hun inzet waardeert. Door het kiezen voor een uniek pakket laat u zien dat u betrokken bent bij uw medewerkers en dat u de feestdagen speciaal wilt maken voor hen. Met de diverse thema’s en prijsklassen is er voor ieder bedrijf een passend pakket te vinden. Kortom, het geven van unieke kerstpakketten is een geweldige manier om het jaar feestelijk af te sluiten en uw waardering voor uw medewerkers te laten blijken.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Unieke kerstpakketten