Kerstpakket fleece deken

Kerstpakket met fleece deken – Bent u op zoek naar een uniek en gezellig kerstcadeau? Een kerstpakket met fleecedeken (ook wel ‘plaid’) is het antwoord! Kerstmis is een tijd van gezelligheid en warmte. Het is de perfecte tijd om samen te komen met familie en vrienden, lekker eten te delen en cadeaus uit te wisselen. Maar het vinden van het perfecte cadeau kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig bieden de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl de oplossing. Deze cadeaus zijn niet alleen uniek, maar ook praktisch en zeer gewild.

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

In enkele geschenken is het fleece plaid het centrale item. Ze hebben dan vaak een bepaald motief of opdruk dat het thema van het kerstpakket aangeeft. In de zoekbalk kunt u gemakkelijk op kerstpakket fleece deken of een variant daarvan zoeken. Hieronder hebben wij een selectie opgenomen van kerstpakketten die een fleece plaid / kleed bevatten.

Kerstpakket met plaid, ook wel een fleecedeken genoemd, is een artikel dat vaak voorkomt in een kerstpakket. Onder deze kleden kunt u tijdens de koude winterdagen warm wegkruipen op de bank. Maar ook op een koelere avond in de zomer op het terras is het een handig artikel. De terras plaid is specifiek bedoeld om buiten op het terras ’te dragen’. In kerstpakketten komen er verschillende varianten voor; van hele luxe en dik gevoerde, tot dunnere en eenvoudige fleece plaids.

Wat is een kerstpakket fleece plaid?

Een kerstpakket met plaid is een cadeau dat bestaat uit een fleece deken en een bijpassende mand of doos vol met lekkernijen. De mand of doos kan gevuld zijn met allerlei lekkernijen, zoals wijn, chocolade, kaas, crackers en nog veel meer. Het is een cadeau dat zowel praktisch als gezellig is en geschikt is voor iedereen. Perfect om te geven aan collega’s, vrienden of familieleden. Op zoek naar iets anders? Kijk ook eens bij onze wok kerstpakketten!

Kerstpakket met plaid online bestellen

Waarom is een kerstpakket met fleecedeken zo populair?

Er zijn verschillende redenen waarom een kerstpakket met fleece deken zo populair is. Enkele van de belangrijkste redenen zijn:

Ze zijn gezellig: Fleece plaids zijn perfect om lekker onder te kruipen tijdens de koude wintermaanden. Plaids bieden warmte en comfort en zorgen voor een gezellige sfeer in huis.

Ze zijn praktisch: Een kerstpakket met fleece deken is niet alleen gezellig, maar ook praktisch. De mand of doos is gevuld met lekkernijen die perfect zijn voor de feestdagen. Het is een cadeau waar iedereen iets aan heeft.

Ze zijn uniek: Een kerstpakket met fleecedeken is uniek en persoonlijk. De ontvanger zal het cadeau zeker waarderen omdat het anders is dan de standaard cadeaus die tijdens de feestdagen worden gegeven.

Wat zijn enkele voorbeelden van een kerstpakket met fleece deken?

Er zijn verschillende soorten Kerstpakketten met fleece plaid verkrijgbaar. Enkele voorbeelden zijn:

Traditioneel Kerstpakket: Dit pakket bevat een plaid en een selectie van traditionele kerstproducten zoals kerstchocolade, kerstkoekjes en wijn.

Luxe Kerstpakket: Dit pakket bevat een hoogwaardige deken en een selectie van luxe lekkernijen zoals luxe kaas, truffels en champagne.

Personaliseerbaar Kerstpakket: Dit pakket kan op maat worden gemaakt met de favoriete lekkernijen van de ontvanger.


Kerstpakket met plaid bestellen?

Een kerstpakket met fleece deken is volop verkrijgbaar bij Kerstpakkettenplaza.nl. Je kunt ook je eigen kerstpakket samenstellen door een fleece deken te kopen en deze te combineren met je favoriete lekkernijen. Het is een geweldig cadeau-idee dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de smaak en voorkeuren van de ontvanger.

Veel gestelde vragen over een kerstpakket met fleece deken

Is een kerstpakket met fleecedeken duur?

Nee, zeker niet! Onze kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Het hangt af van de inhoud van het pakket en de kwaliteit van de fleece plaid. Er zijn kerstpakketten beschikbaar voor elk budget.

Is een kerstpakket met plaid geschikt voor iedereen?

Ja, deze kerstpakketten zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn perfect om te geven aan collega’s, vrienden, familieleden en zelfs aan klanten en zakenpartners. Het is een cadeau dat praktisch en gezellig is en dat zeker in de smaak zal vallen.

Kun je een kerstpakket met fleecedeken personaliseren?

Ja, een kerstpakket met fleecedeken kan worden gepersonaliseerd. Je kunt zelf een selectie maken van je favoriete lekkernijen en deze combineren met een fleece plaid naar keuze. Het is een geweldige manier om een cadeau te geven dat helemaal is aangepast aan de smaak en voorkeuren van de ontvanger. Maatwerk kan al vanaf 100 stuks.

Conclusie:

Een kerstpakket met plaid is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Ze zijn gezellig, praktisch en uniek, en ze zijn geschikt voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je collega’s, vrienden of familieleden, een bijzonder kerstpakket met een deken is altijd een goed idee. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en kun je ze gemakkelijk personaliseren. Dus waar wacht je nog op? Verras je dierbaren met een kerstpakket met fleece deken en creëer een warme en gezellige sfeer tijdens de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met fleece deken? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een hapjespan of een kerstpakket met een trolley! We hebben het allemaal!

Kerstpakket fleece deken