Duurzaam kerstpakket

Duurzaam kerstpakket voor een Groenere Kerst – Kerst is de tijd van het jaar waarin we genieten van gezelligheid, lekker eten, en cadeautjes geven en ontvangen. Maar helaas kan dit feestelijke seizoen ook leiden tot overconsumptie en verspilling, wat negatieve gevolgen heeft voor het milieu. Gelukkig zijn er duurzame kerstpakket alternatieven voor de traditionele kerstpakketten beschikbaar. Op deze pagina onze duurzame kerstpakketten 2023 laten zien en zullen we bespreken hoe Kerstpakkettenplaza.nl duurzame kerstpakketten aanbiedt die bijdragen aan een groenere kerst. Met een duurzaam kerstpakket ben je goed bezig! Maatschappelijke betrokkenheid is helemaal van deze tijd. Met een bewust gekozen kerstpakket geeft u een eigentijds cadeau aan uw medewerkers en/of relaties en bent u ook nog eens bewust met mens en milieu bezig. Een betere kerstgedachte is er bijna niet!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Wat is een duurzaam kerstpakket 2023?

Een duurzaam kerstpakket zijn cadeaupakketten die zijn samengesteld met oog voor het milieu. Dit betekent dat er bijvoorbeeld wordt gelet op de productie omstandigheden, de herkomst van de producten en de verpakking. Door te kiezen voor duurzame kerstpakketten draagt u bij aan een betere wereld en laat u zien dat u als bedrijf nadenkt over het welzijn van de aarde. Dit jaar kerstpakketten duurzaam kopen? Doen!

Hoe worden duurzame kerstpakketten 2023 samengesteld?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl wordt er zorgvuldig gekeken naar de samenstelling van de kerstpakketten. Er wordt bijvoorbeeld gekozen voor biologische en fairtrade producten, en er wordt rekening gehouden met de herkomst en productie-omstandigheden van de producten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame verpakkingen, zoals FSC-gecertificeerd papier en karton.

Duurzaam kerstpakket bestellen

Wat zijn de voordelen van duurzame kerstpakketten?

Het kiezen in 2023 voor duurzame kerstpakketten heeft meerdere voordelen. Allereerst draagt u bij aan een beter milieu door te kiezen voor producten die minder belastend zijn voor het milieu. Daarnaast laat u zien dat u begaan bent met het milieu. Tot slot kunnen duurzame kerstpakketten een positieve invloed hebben op de werksfeer en de betrokkenheid van medewerkers.

Duurzaam kerstpakket kopen

Duurzame kerstpakketten kopen is aan te bevelen. Het zijn kerstpakketten die maatschappelijk verantwoord zijn. En MVO dat is waar we voor staan. Er wordt rekening gehouden met een aantal criteria, dit zijn People, Planet en Profit. Deze onderdelen moeten op een harmonieuze manier gecombineerd zijn om te voldoen aan duurzaamheid. Om kort te gaan, een bedrijf moet iets teruggeven aan de samenleving waardoor zij waarde toevoegt aan zowel People, Planet als Profit. Met het produceren van duurzame kerstgeschenken voorzien wij graag in deze behoefte. Kies dit jaar voor een duurzaam kerstpakket, dat is goed voor alles en iedereen.

Duurzaam kerstpakket bestellen

Duurzame kerstpakketten vallen onder een breed MVO begrip. Wij hebben er voor gekozen deze kerstpakketten in alle prijsklassen op te nemen. Op deze manier kunt u altijd een keuze maken en bewust(er)kerstpakketten kopen. Een ruim begrip, maar een productieproces waar steeds meer bedrijven aandacht aan besteden. Ook de keuze van een duurzaam kerstpakket met een MVO karakter draagt hieraan bij. Hiermee geeft u een duidelijke boodschap mee aan de ontvanger. Bepaalde producten in deze kerstpakketten stralen dit uit en schenken (extra) aandacht aan het sociale en milieuvriendelijke aspect. Eerlijkheid en duurzaamheid zijn dan ook de voornaamste aspecten die je terugziet in onze collectie.

Kies duurzame kerstpakketten; Denk aan de wereld om je heen

Wanneer we denken aan onze kinderen en rond kijken in de wereld, dan weten we dat we duurzamer moeten gaan worden. Niet morgen, maar nu. Kerstpakketten worden in grote getale gemaakt, het is daarom van belang dat we tijdens het productieproces rekening houden met een blijvend leefbare wereld. Een duurzaam kerstpakket kopen is belangrijk, wij zijn ons er van bewust. De keuze voor een duurzaam kerstcadeau is eenvoudig te realiseren; kies uit meer dan 1300 x een duurzaam kerstgeschenk op onze site. Wij kijken strikt naar de voorwaarden als het gaat om een milieuvriendelijk kerstpakket. Geen overbodig plastic bijvoorbeeld en zo wordt het kerstpakket duurzaam.

Duurzaam kerstpakket online kopen

In de praktijk


Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen uit diverse duurzame kerstpakketten. Een voorbeeld hiervan is het pakket “Bio Genieten”, dat bestaat uit biologische en fairtrade producten zoals wijn, thee, chocolade, en chips. Een ander voorbeeld is het pakket “Weldadig Groen”, dat is samengesteld met producten die duurzaam en milieuvriendelijk zijn geproduceerd, zoals een bamboe snijplank en een eco-beker van gerecycled materiaal.

De verpakking

Bij Kerstpakkettenplaza.nl wordt er bij het samenstellen van de duurzame kerstpakketten ook rekening gehouden met de verpakkingen. Er wordt gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en karton, wat betekent dat het materiaal afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast wordt er zo min mogelijk plastic gebruikt en wordt er waar mogelijk gekozen voor biologisch afbreekbare materialen.

Alternatieven voor traditionele kerstpakketten

Naast de duurzame kerstpakketten biedt Kerstpakkettenplaza.nl meer alternatieven voor de traditionele kerstpakketten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gezond kerstpakket! Op deze manier kunt u ook bijdragen aan een groenere kerst zonder concessies te doen aan de feestelijke sfeer. Wilt u verder kijken naar een milieuvriendelijk pakket met als onderwerp zorg voor mens en milieu, kijk dan ook eens bij een ecologisch kerstpakket.

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een duurzaam kerstpakket?

Door te kiezen voor een duurzaam kerstpakket draagt u onder andere bij aan een beter milieu en kunt u als bedrijf laten zien dat u zich verbonden voelt met mens en aarde en daar ook naar handelt. Daarnaast kunnen duurzame kerstpakketten een positieve invloed hebben op de werksfeer en de betrokkenheid van medewerkers.

Zijn deze kerstpakketten duurder dan traditionele kerstpakketten?

Niet per definitie. Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn er verschillende prijscategorieën beschikbaar voor een duurzaam kerstpakket, zodat er voor elk budget een passend pakket te vinden is.

Kan ik de kerstpakketten personaliseren?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om de kerstpakketten te personaliseren met bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo. Ook kunt u er een extra duurzaam artikel aan toevoegen. Dit zorgt niet alleen voor een persoonlijk tintje, maar laat ook zien dat uw rekening houdt met de effecten van uw bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het pakket, wat de waardering van uw medewerkers nog verder verhoogt. Kerstpakket duurzaam maken is helemaal de trend!

Conclusie

Met de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl kunt u bijdragen aan een groenere kerst en kunt u als bedrijf laten zien dat u weloverwogen kerstpakketten kiest met oog voor mens en milieu. Door te kiezen voor duurzame producten en verpakkingen draagt u bij aan een beter milieu en kunt u een positieve invloed hebben op de werksfeer en de betrokkenheid van medewerkers.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Lees hier wat het CBS zegt over duurzaamheid!

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht