Kerstpakketten per stuk

Kerstpakket per stuk bestellen – Op veler verzoek hebben we een deel van onze collectie beschikbaar gemaakt voor combineren en verzenden van de kerstpakketten onder de 5 stuks. Binnen deze categorie kunt u ook naar hartenlust deze losse kerstpakketten combineren. Bij bestellingen tot en met 4 stuks, leveren we deze kerstpakketten per stuk in een stevige omdoos tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Vraag gerust een offerte aan, het is vrijblijvend! U zit dan nergens ‘aan vast’ en kunt uw keuze altijd nog wijzigen. Op deze manier stellen we u in staat kerstpakketten te leveren. Kerstpakkettenplaza.nl — uitermate geschikt om een kerstpakket bestellen.

Geen filters gekozen
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Feigling kus
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Feigling kus
Inhoud: 6 artikelen
16,75 per stuk
20,27 incl. BTW
Jägermeister in het vat
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Jägermeister in het vat
Inhoud: 6 artikelen
18,25 per stuk
22,08 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten per stuk bestellen

Het is ook mogelijk om een kerstpakket per stuk te bestellen. Een aantal kerstpakketten vallen onder deze speciale categorie. Bij deze kerstpakketten is het mogelijk om ze naar harte lust te combineren. Vraag nu nog vrijblijvend een offerte aan! Een bestelling is in een paar eenvoudige stappen geregeld. Zo maken wij het u eenvoudig om als particulier een kerstpakket te bestellen.

Kerstpakketten per stuk online bestellen

Kerstpakket per stuk bestellen

Het zijn vaak bedrijven die kerstpakketten bestellen, om aan het einde van het jaar de medewerkers of relaties te bedanken voor het goede werk dat zij hebben geleverd. Maar ook als u op zoek bent naar kerstpakketten per stuk, zit u bij ons aan het juiste adres! Een kerstpakket bestellen is zeker een goede oplossing voor kleinere bedrijven en particulieren. Daarnaast is het verrassen van een vriend, familielid, of iemand anders met een kerstpakket natuurlijk erg leuk! Dus ook voor een kerstpakket per stuk zit u bij ons aan het juiste adres.

Kerstpakketten keuzestress; wat nu?

Op zoek naar mooie kerstpakketten en wenst u een kerstpakket per stuk te bestellen? Heeft u het perfecte kerstpakket nog niet gevonden? Niet getreurd! Wij van Kerstpakkettenplaza.nl helpen u graag! Voor kerstpakketten ideeën kunt u altijd kijken bij alle kerstpakketten. Hier treft u ons gehele assortiment kerstpakketten aan voor ieder budget en handig gesorteerd op prijs. Wanneer u wat directer wilt zoeken en een voorkeur heeft om gelijk de meest aansprekende pakketten te zien, dan raden wij u aan om onze top 10 kerstpakketten te bekijken.

Gemak en flexibiliteit bij een kerstpakket per stuk

Wij geloven in gemak en flexibiliteit, ook als het gaat om het bestellen van kerstpakketten per stuk. Met onze speciale categorie voor losse kerstpakketten bieden we u de vrijheid om zelf uw ideale combinaties te maken. Of u nu één enkel kerstpakket wilt bestellen of een selectie van verschillende pakketten, wij staan voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. Door onze snelle en betrouwbare levering kunt u zelfs last-minute nog een kerstpakket per stuk laten bezorgen. Zo wordt het geven van een persoonlijk kerstcadeau aan uw dierbaren, medewerkers of zakelijke relaties een moeiteloze en vreugdevolle ervaring.

Kerstpakketten die per stuk worden verkocht

Met meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten heeft Kerstpakkettenplaza.nl voor elk wat wils. Of u nu één kerstpakket per stuk wilt bestellen of een grotere bestelling plaatst, ons uitgebreide assortiment biedt talloze thema’s en stijlen om uit te kiezen. Laat u inspireren door onze thema’s, zoals culinaire hoogstandjes, ontspannende wellnesspakketten, trendy gadgets, duurzame verrassingen en nog veel meer. Zo kunt u uw kerstpakketten afstemmen op de individuele voorkeuren van uw ontvangers, waardoor u een onvergetelijke indruk achterlaat tijdens de feestdagen. Voor kerstpakketten per stuk die perfect passen bij uw wensen en budget, bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket per stuk bestellen? Of wilt u andere informatie? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Geeft u liever relatiegeschenken? Ook deze hebben we!

Kerstpakketten per stuk