Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Relatiegeschenk kerst

Relatiegeschenk voor kerst kopen – Kerst is een tijd van gezelligheid, samenzijn en cadeaus. Ook in het bedrijfsleven speelt deze feestperiode een belangrijke rol. Veel bedrijven kiezen er namelijk voor om hun werknemers en relaties kerst relatiegeschenken kerst cadeau te doen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de band tussen de samenwerkingspartners, maar kan ook bijdragen aan het versterken van de relatie tussen bedrijven en hun klanten. Op deze pagina zie je de beste kerst relatiegeschenken, ze zijn allemaal geschikt als relatiegeschenk voor kerst 2024!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom zijn kerstpakketten belangrijk als relatiegeschenk?

Een kerstpakket is een belangrijk relatiegeschenk omdat ze laten zien dat een bedrijf haar relaties waardeert en erkent. Het is een manier om dankbaarheid te tonen voor hun inzet en loyaliteit gedurende het hele jaar. Bovendien kunnen ze de band tussen een bedrijf en haar klanten versterken en een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid creëren.

Relatiegeschenk als blijk van waardering

Een van de belangrijkste redenen om een kerstpakket als relatiegeschenk te geven is om waardering te tonen. Het is een manier om hun inzet en harde werk gedurende het jaar te erkennen en te belonen. Door een relatiegeschenk voor kerst te geven, wordt de samenwerking en betrokkenheid onderstreept. Dit moedigt aan om op dezelfde voet verder te gaan.

Kerst relatiegeschenk voor klanten

Kerst relatiegeschenken zijn ook uitstekend voor klanten. Door klanten te bedanken met een kerstpakket relatiegeschenk, kan een bedrijf klanttevredenheid en loyaliteit opbouwen. Het geeft klanten ook het gevoel dat hun bedrijf zich om hen bekommert en hen waardeert. Bovendien kan het een positieve indruk achterlaten bij klanten en hen aanmoedigen om in de toekomst opnieuw zaken te doen met het bedrijf. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uw relatiegeschenken morgen al in huis hebben!

Relatiegeschenk

Beste en grootste assortiment kerst relatiegeschenken bestellen

Kerstpakkettenplaza.nl heeft het beste en grootste assortiment voor uw kerst relatiegeschenken bestellen in Nederland en België. We bieden deze pakketten aan in verschillende thema’s, maten en prijsklassen. Er is voor elk wat wils! Het is zelfs mogelijk om een voordelig relatiegeschenk fiscaal aftrekbaar te boeken.

De voordelen van kerstpakketten als relatiegeschenk

Nu we hebben vastgesteld dat kerstpakketten als relatiegeschenk een goede keuze zijn, laten we eens kijken naar de voordelen ervan. Hier zijn een aantal belangrijke voordelen van het geven van kerstpakketten aan je zakenrelaties:

1. Versterk de relatie, geef een relatiegeschenk

Door het geven van een relatiegeschenk kerst toon je waardering voor je zakenrelaties. Het is een manier om te laten zien dat je om hen geeft en hun inzet waardeert. Dit kan de relatie tussen jou en je klanten of zakenrelaties versterken.

2. Creëer goodwill

Relatiegeschenken kerstpakketten zorgen voor een positieve indruk op de ontvanger, ze creëren goodwill. Dit kan vooral belangrijk zijn voor zakenrelaties waarbij het belangrijk is om een positieve indruk te maken of de band te versterken.

3. Verhoog de motivatie

Het geven van een kerstpakket als relatiegeschenk kan ook de motivatie verhogen. Door te laten zien dat je hun inzet waardeert, voelt men zich gewaardeerd en gemotiveerd om het werk goed te doen.

4. Stimuleer teambuilding

Een kerstpakket kan ook bijdragen aan teambuilding. Door het geven van een gemeenschappelijk cadeau, kan er een gevoel van saamhorigheid ontstaan binnen het team. Dit kan de samenwerking en teamgeest versterken.

5. Versterk je merk

Het geven van een relatiegeschenk kan ook bijdragen aan het versterken van je merk. Door je logo of bedrijfsnaam op het geschenk te laten bedrukken, zorg je voor extra exposure en naamsbekendheid.

Waarom kiezen voor kerst relatiegeschenken van Kerstpakkettenplaza.nl?

Bedrijven in Nederland en België die een voordelig relatiegeschenk kopen voor hun werknemers en klanten, hoeven niet verder te zoeken dan Kerstpakkettenplaza.nl. Het is de beste en grootste online winkel om relatiegeschenken kerst 2024 te bestellen in zowel Nederland als België. Met een uitgebreid assortiment en exacte levertijden biedt Kerstpakkettenplaza.nl daarnaast ook de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hier zijn enkele van de voordelen van Kerstpakkettenplaza.nl:

1. Het beste en grootste assortiment

Kerstpakkettenplaza.nl heeft het grootste assortiment aan relatiegeschenk kerstpakketten van Nederland. Met meer dan 1.300 verschillende pakketten is er een grote keuze. Of je nu op zoek bent naar een voordelig relatiegeschenk kopen of een wat duurder, bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je het allemaal.

2. Snelle levertijden

Kerstpakkettenplaza.nl hanteert snelle levertijden. Hierdoor ben je verzekerd van tijdige levering van de geschenken, zodat je ze op tijd kunt uitdelen aan je en zakelijke relaties of medewerkers.

3. Uitstekende prijs/kwaliteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl krijg je altijd waar voor je geld. De pakketten zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Hierdoor hoef je geen compromissen te sluiten en kun je je zakenrelaties een mooi cadeau geven zonder dat dit te overdreven lijkt.

Relatiegeschenken voor kerst kopen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bent u op zoek naar de beste en meest betrouwbare leverancier van relatiegeschenken in Nederland en België? Zoek dan niet verder dan Kerstpakkettenplaza.nl! Wij zijn al jarenlang een vertrouwde partner voor bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte relatiegeschenken voor hun klanten en personeel.

Ons assortiment is het grootste in de branche en we hebben voor elk budget en elke smaak iets te bieden. Of u nu op zoek bent naar een geschenk met voedsel of naar een geschenksets met wijn of met bijvoorbeeld verzorgingsproducten, wij hebben het allemaal.

Bovendien bieden we een adequate en betrouwbare levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte geschenk en om ervoor te zorgen dat uw bestelling soepel verloopt.

Vraag en antwoord

Wat is het voordeel van het geven van relatiegeschenken tijdens de kerstperiode?

Het geven van relatiegeschenken tijdens de kerstperiode is een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te bedanken voor hun loyaliteit en steun gedurende het afgelopen jaar. Het toont ook uw waardering voor de relatie die u met hen heeft opgebouwd en kan de band versterken.

Wat zijn de levertijden voor relatiegeschenken van Kerstpakkettenplaza.nl?

Wij kunnen snel leveren. U kunt uw geschenken binnen enkele werkdagen na uw bestelling verwachten. U kunt ook kiezen om op een specifieke dag de levering te ontvangen.

Kan ik mijn relatiegeschenken rechtstreeks verzenden?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de optie om uw geschenken rechtstreeks naar uw klanten of medewerkers te verzenden, zodat u tijd en moeite bespaart. Wist u dat onze kerstpakketten relatiegeschenken ook populair zijn bij Engelstalige bestellers? We hebben dan ook een speciale pagina over Christmas hampers, wel zo passend!

Wat is de kwaliteit van de producten van Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we altijd naar de hoogste kwaliteit van onze losse producten en geschenken. We werken samen met de beste leveranciers en zorgen ervoor dat uw geschenken van de hoogste kwaliteit zijn.

Conclusie

Een relatiegeschenk is een prachtige manier om uw waardering te tonen aan uw klanten en werknemers tijdens de feestdagen. Relatiegeschenken Kerst 2024? Bestel ze bij Kerstpakkettenplaza.nl want wij bieden het beste en grootste assortiment aan kerstpakketten relatiegeschenk. Door de betrouwbare en snelle levering en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding raden we bedrijven in Nederland en België dan ook aan om voor ons te kiezen. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie of een offerte op maat.

Vragen of meer informatie voordelig relatiegeschenk kopen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten relatiegeschenken. Heeft u vragen over een relatiegeschenk? Of wilt u meer informatie over een ander product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Relatiegeschenk online bestellen