Kerstpakket vrouw

Een kerstpakket voor een vrouw of zo u wilt, een kerstpakket voor dames , laat een selectie kerstgeschenken zien die speciaal voor dames samengesteld zijn. Voor de ladies onder ons een pagina vol heerlijke kerstpakketten! Deze kerstpakketten hebben een inhoud en/of kleurensamenstelling die zich speciaal richt op vrouwen. U vindt verzorgingsproducten en zachte kleuren en thema’s als cupcakes en cake pops terug in de specifieke pakketten onder de noemer geschenkpakket vrouw.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket voor vrouw bestellen; Waar houden vrouwen van?

Hoewel alle vrouwen en mannen anders zijn, zullen de meeste vrouwen elk geschenk van het kerstpakket vrouw waarderen en er blij mee zijn. De blijk van waardering is immers het cadeau van de werkgever aan de werknemer voor getoonde inzet. Daarmee zal iedere werknemer graag verrast worden. De inhoud komt eigenlijk op de tweede plaats. Toch zult u als werkgever graag iets geven wat 100% in de smaak zal vallen. Ook bij uw vrouwelijke werknemers, daarom de keuze voor kerstpakket vrouw. Het assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste in Nederland. Met meer dan 23 jaar en 35.000 tevreden relaties, durven we in te schatten waar vrouwen van houden. Hebben we het mis of ziet u een aanvulling? Geef ons gerust suggesties voor de categorie kerstpakket voor de vrouw waarvan u weet dat dit zeker in de smaak zal vallen.

Assortiment kerstpakket voor vrouwen

Bekijk ons grote en gevarieerde assortiment kerstpakket dames als het online staat. U zult zien dat vrijwel elk kerstpakket geschikt is voor de dames werkzaam bij uw bedrijf. Kent u echter bepaalde gewoontes, hobby’s, een voorkeur voor eten en drinken van uw medewerkers? Dan kunt u daar rekening mee houden. Vooral als u op tijd begint met de voorbereidingen van de kerstpakketten 2024 gaat dat zeker lukken met of zonder onze hulp. Heeft u advies nodig, aarzel niet en neem contact op. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring, wij delen deze graag met onze klanten. We hebben het grootste assortiment en de grootste voorraad, dus dat moet goed komen! Kerstpakket voor vrouwen? Altijd een super aanbod bij Kerstpakkettenplaza.nl. Kerstpakket vrouw zo gevonden!

Tips kerstpakket vrouw

Bij het samenstellen van een kerstpakket voor vrouwen is het belangrijk om rekening te houden met de interesses van de vrouw. Met de volgende tips die u kunnen helpen bij het kiezen van het perfecte kerstpakket.

Luister naar hun wensen: Een effectieve aanpak is het direct betrekken van uw vrouwelijke medewerkers bij het keuzeproces. Overweeg een vragenlijst waarin zij kunnen aangeven welke producten of thema’s hun voorkeur hebben. Gaan ze liever voor wellness, home spa, of een kerstpakket met voedsel?

Focus op vrouwelijke thema’s: Vrouwen waarderen vaak kerstpakketten die een luxe of verwen-element bevatten. Denk aan pakketten met hoogwaardige huidverzorgingsproducten, heerlijke geurkaarsen, of wijnen die aansluiten bij een romantische avond thuis.

Persoonlijke touch: Schrijf een persoonlijk kaartje of boodschap en geef deze bij het kerstpakket. Vrouwen waarderen vaak naast cadeaus ook de moeite die in een geschenk gaat. Uit je waardering en laat ook weten waarom je dit waardeert.

Charmante verpakking: Mooie, vrouwelijke kleuren en patronen maken het openen van het pakket al een ervaring op zich. Ze zullen zien dat er echt moeite in is gestoken, wat ze zeker zullen waarderen.

Wij zien dat vrouwen de intentie achter een kerstpakket vaak iets belangrijker vinden dan mannen. Met deze benadering zorg je ervoor dat het kerstpakket een gebaar van persoonlijke waardering en aandacht is.

Kerstpakket vrouwen? kies voor kwaliteit

Het Rituals kerstpakket behoort ieder jaar tot onze toppers binnen de wellness kerstpakketten en tot de kerstpakketten die altijd snel uitverkocht zijn. U moet er dus snel bij zijn, of u reserveert ze nu alvast. In een kerstpakket Rituals vrouw zitten verzorgingsproducten voor dames. Let hierop bij uw Rituals kerstpakket bestellen, zo krijgen de dames op uw werk niet ineens een pakket met mannengeurtjes en aftershave!

Waarom champagne als kerstpakket vrouw?

Toosten met champagne is het symbool van een nieuw jaar beginnen en een succes vieren. De meeste dames kunnen een glaasje bubbels zeker waarderen. Daarom is dit een ideaal luxe kerstpakket voor de vrouw. Zeker als uw bedrijf een goed jaar achter de rug heeft, of een mooi jaar tegemoet gaat, kan zo’n kerstgeschenk daar zeker een rol in spelen.

Kent u een vrouw die niet van comfort, warmte, een dekentje of chocolademelk houdt?

In de gender neutrale wereld van tegenwoordig is het soms best lastig om een specifiek kerstpakket vrouw samen te stellen. Maar, met een winter kerstpakket of kerstpakket fleece deken lukt dit vaak wel. Want, kent u dames die nee zeggen tegen een dekentje of een beker warme choco? Wij ook niet. Kerstpakket voor vrouwen uitzoeken is een fluitje van een cent geworden!

Kerstpakket vrouwen; sport en gezondheid

Zowel mannen als vrouwen, zeker van onder de 40, zijn tegenwoordig vaak sportief bezig. Dit varieert van hardlopen of wielrennen tot yoga of zelfs krachttraining. Jazeker, er zijn genoeg vrouwen die aan powerliften of bodybuilding doen. Als bedrijf deze gezonde leefstijl aanmoedigen, creëert gezonde medewerkers en ook blije medewerkers. Dit zorgt uiteindelijk ook weer voor een hoge productiviteit op de werkvloer. Een kerstpakket voor vrouwen is vaak gevuld met een luxe mix van lekker eten en een thema!

Kerstpakket voor vrouwen kopen

Kerstpakket voor vrouwen; kies een geschenkpakket met flair

In de lijn met het vorige onderwerp, kunt u ook kiezen om voor een geschenkpakket vrouw te gaan. Er hoeft namelijk geen eten in een kerstpakket te zitten. Hoewel het traditioneel vaak wel zo is, kan een mooi kerstpakket voor vrouwen ook de boodschap overbrengen. Namelijk dat u haar waardeert, en er naar uitkijkt om weer een jaar met haar samen te mogen werken.

Kaarsen in een kerstpakket voor dames

Nog een laatste stereotype dan, maar wel één waarvan wij uit eigen onderzoek erachter kwamen dat we nog geen vrouw hebben kunnen vinden die niet van kaarsen houdt. Met een kaarsen kerstpakket kunt u deze professionele dame letterlijk in het licht zetten. Uit rondvragen blijkt dat vrouwen zich in sommige gevallen ongezien kunnen voelen op het werk. Zeker de meer introverte personen. Wanneer u dit merkt, wat overigens niet gender gebonden is, dan kunt u met een kaarsen kerstpakket en een leuk persoonlijk kaartje dit gevoel wegnemen.

Kerstpakket vrouwen; extra speciaal

Kerstpakket voor dames bestellen

Veel vrouwen ervaren naast hun werkzaamheden voor het werk dat zij soms tijd tekort komen om leuke dingen te doen. Wie zorgt er voor hun ontspanning? Hoewel dat niet speciaal uw taak als werkgever is, is kerst een mooie gelegenheid dames in de watten te leggen door het geven van verwenpakketten. Verwenpakketten zijn cadeaus voor de dames zelf; verzorgende producten of producten om te ontspannen. Dit keer geen kerstpakket waarvan het meeste al door de kinderen opgegeten en opgedronken is, voordat de vrouwen er zelf aan toe zijn gekomen. Helemaal een kerstpakket voor haar! Kerstpakket voor dames? U vindt het echt allemaal bij ons! Onze kerst experts zijn echte kerstpakketten vrouwen en begeleiden u zeker naar het juiste kerstpakket!

Kerstpakket samenstellen

Wilt u zelf uw eigen kerstpakket samenstellen? Dat kan! Vanaf 100 stuks kunt u bij ons zelf uw kerstpakket voor de vrouw samenstellen. Dit kan tot 1 november. U kunt hierbij een van onze kerstpakketten als basis gebruiken en daar iets aan toevoegen, maar u kunt het ook helemaal zelf samenstellen. Dit kan in een van onze showrooms op afspraak, digitaal of via onze klantenservice. Laat uw creativiteit de vrije loop en kies het vrouwen kerstpakket dat bij uw collega’s past!

Mocht u vragen hebben over het zelf samenstellen van het kerstpakket voor uw vrouwelijke collega’s, neemt u gerust contact op met ons. Ook voor alle overige vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij zitten klaar om met u mee te denken en u verder te helpen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket voor dames? Of wilt u meer informatie over een kerstpakket voor dames? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakketten voor de jeugd? We hebben het allemaal!

Kerstpakket voor een vrouw