Origineel kerstpakket

Origineel kerstpakket – De feestelijke periode van Kerstmis staat voor de deur. Het is tijd om na te denken over de perfecte cadeaus voor je vrienden, familie en collega’s. Ben je op zoek naar een geschenk dat indruk zal maken? Dan is een origineel kerstpakket de perfecte keuze. Maar wat maakt een kerstpakket origineel? En hoe kun je creativiteit gebruiken om eventueel zelf zo’n origineel cadeau te creëren? In dit artikel zullen we je meenemen op een reis vol inspiratie, om een ultiem origineel kerstpakket te vinden. Dus leun achterover, ontspan en laat je inspireren om een onvergetelijk kerstcadeau te ontdekken voor je dierbaren.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn originele kerstpakketten?

Voordat we dieper ingaan op de creatieve aspecten van een origineel kerstpakket, kijken we eerst naar wat het eigenlijk is. Een kerstpakket is een traditie die zijn oorsprong vindt in Nederland. Het bestaat uit een geschenkmand of doos gevuld met verschillende lekkernijen, snacks, drankjes en andere cadeautjes. Het wordt vaak gegeven aan medewerkers, klanten of relaties als blijk van waardering en om de kerstperiode te vieren. Een origineel kerstpakket onderscheidt zich door zijn inhoud, presentatie en persoonlijke touch, waardoor het een speciaal en memorabel cadeau wordt.

Een origineel kerstpakket is een geweldige manier om je waardering te tonen aan je personeel tijdens de feestdagen. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor een origineel kerstpakket of specifiek op zoek bent naar originele kerstpakketten voor mannen, er zijn veel opties om uit te kiezen.

Afgelopen jaren waren originele kerstpakketten enorm populair en ook in 2024 zal dit het geval zijn. Een origineel kerstpakket zelf maken is een optie als je op zoek bent naar iets unieks. Vergeet niet om ook aandacht te besteden aan de originele kerstverpakking van het pakket.

Origineel en divers

Als je op zoek bent naar ideeën voor een origineel kerstpakket, zijn er veel verschillende routes die je kunt nemen. Een origineel kerstpakket voor mannen kan bijvoorbeeld bestaan uit een assortiment bieren of een barbecue-set. Voor het personeel kun je denken aan een wellness-pakket of een kookboek met bijbehorende ingrediënten.

Een kerstpakket dat origineel gevuld is hoeft niet duur te zijn, je kunt ook kiezen voor een originele kerstattentie zoals een gepersonaliseerde mok of sleutelhanger. Een kerstpakket online bestellen is ook een handige optie als je geen tijd hebt om het zelf samen te stellen.

Kortom, er zijn veel leuke en originele kerstpakket ideeën om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar originele kerstpakketten voor mannen, voor het personeel of gewoon een origineel pakket wilt samenstellen, er zijn talloze mogelijkheden. Zorg ervoor dat je ook aandacht besteedt aan de originele verpakking van het pakket om de feestdagen nog specialer te maken.

Origineel thema

Als je op zoek bent naar leuke originele kerstpakketten, kun je ook denken aan thema’s zoals duurzaamheid of lokale producten. Een kerstpakket met bijvoorbeeld biologische producten van lokale boeren kan een geweldige optie zijn.

Een ander idee voor een origineel cadeaupakket is een zelfgemaakte kerststol of ander feestelijk gebak. Je kunt er zelfs voor kiezen om het gebak te verpakken in een gepersonaliseerde originele kerstverpakking om het nog specialer te maken.

Al eens gedacht aan een originele beleving?

Als je op zoek bent naar een origineel kerstpakket idee voor je personeel, kun je ook denken aan ervaringen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop of een dagje uit. Een dagje naar een pretpark of dierentuin kan een leuke manier zijn om je personeel te bedanken voor hun harde werk.

Originele kerstpakketten en ideeën opdoen

Als je een origineel pakket idee wilt, kun je ook inspiratie opdoen bij andere bedrijven. Kijk bijvoorbeeld naar wat concurrenten doen of vraag aan collega’s van andere bedrijven wat zij hebben gegeven als kerstpakket. Op deze manier kun je nieuwe ideeën opdoen en je eigen kerstpakket origineel samenstellen.

Het is belangrijk om te onthouden dat een origineel kerstpakket niet per se duur hoeft te zijn. Het gaat om de gedachte en het tonen van waardering aan je personeel tijdens de feestdagen. Met wat creativiteit en aandacht kun je een origineel kerstpakket samenstellen dat zeker gewaardeerd zal worden.

Waarom kiezen in 2024 voor een origineel kerstpakket?

Waarom kiezen voor een origineel kerstpakket in plaats van een standaard kerstpakket dat je in de winkel kunt kopen. Hier zijn enkele goede redenen om te overwegen:

Persoonlijk: Een origineel pakket laat zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau en er moeite in hebt gestoken. Dit maakt het extra persoonlijk.

Onderscheidend vermogen: In een zee van standaard kerstpakketten valt een origineel kerstpakket op. Het laat zien dat je bereid bent om buiten de gebaande paden te gaan. Je geeft een cadeau dat anders is dan de gebruikelijke cadeaus. Dat wordt gewaardeerd door de ontvanger.

Creativiteit en plezier: Over een origineel cadeaupakket wordt creatief nagedacht. Het geeft de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende cadeau-ideeën, thema’s, presentaties en verpakkingen. Dat zie je terug in het pakket en maakt het uiteindelijke resultaat extra bijzonder.

Waardering en betrokkenheid: Een kerstpakket toont je waardering voor de ontvanger en creëert een gevoel van betrokkenheid. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan voor het cadeau. Dit laat een positieve indruk achter en versterkt de (zakelijke) relatie.

Nu je de voordelen van een origineel kerstpakket hebt ontdekt, gaan we kijken naar creatieve ideeën voor een origineel kerstgeschenk.

Een creatief, origineel kerstpakket idee – opties

Thema-gebaseerd kerstpakket: Kies een specifiek thema dat past bij de interesses of hobby’s van de ontvanger. Bijvoorbeeld, een koffiepakket met verschillende soorten koffiebonen, een mok en een koffiezetapparaat. Of een verwenpakket met geurkaarsen, badzout en doucheschuim. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kerstpakket origineel bestellen, een fluitje van een cent!

Lokale lekkernijen: Ga voor lokale lekkernijen uit de regio waar de ontvanger woont of waar hij/zij graag komt. Denk aan lokale delicatessen, ambachtelijke producten, speciale drankjes of snacks die staan voor die regio. Dit geeft het kerstpakket een lokale touch!

Milieuvriendelijk kerstpakket: Kies voor cadeautjes in je kerstpakket die het milieu niet belasten. Dit kunnen biologische snacks of herbruikbare items zijn of recyclebare verpakkingen. Bewust om gaan met het kiezen van de inhoud van een pakket past bij de hedendaagse waarden en normen. Kerstpakket bestellen? Kies voor het gemak van een kerstexpert!

Tips voor een origineel kerstpakket

Origineel kerstpakket online bestellen

Elk jaar staat u weer voor de uitdagende taak om een origineel kerstpakket samen te stellen. Geen eenvoudige taak, omdat u de medewerkers het liefste echt wilt verrassen. De zoektocht begint met het peilen van de voorkeuren van het personeel, want het kerstpakket moet wel bij iedereen aanspreken. Denk eens aan thema’s die direct aansluiten bij de huidige interesses van het personeel. Misschien is het een pakket dat zich richt op wellness, of een pakket met heerlijke hapjes voor de echte fijnproevers.

Na het kiezen van een thema kunt u de keuze maken om flexibel te zijn in de geschenken. Zo kan een ‘eigen keuze kerstpakket‘ een optie zijn waarbij werknemers zelf hun geschenken kunnen uitkiezen binnen een bepaald budget. Dit verzekert een geschenk waar iedereen wat aan heeft. Daarom wordt dit vaak erg goed ontvangen.

Bovendien is er ruimte voor creativiteit. Naast de ruime keuze uit verschillende kerstpakketten is er ook keuze in verpakking en presentatie. Een persoonlijke boodschap of een uniek kaartje kan het kerstpakket een persoonlijke touch geven die medewerkers niet snel zullen vergeten. Door deze aanpak weet u zeker dat het kerstpakket origineel is en enorm gewaardeerd zal worden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn enkele populaire thema’s voor originele kerstpakketten?

Enkele populaire thema’s voor originele kerstpakketten zijn:

Wonen: Kerstpakketten met artikelen die geschikt zijn om je leefomgeving gezelliger te maken.
Ontspanning: Kerstpakketten met items om te relaxen, zoals geurkaarsen, badproducten en massage-accessoires.
Culinair: Kerstpakketten met smakelijke en niet alledaagse delicatessen, zoals Belgische chocolade, ambachtelijke kazen en exotische specerijen. Alles om de innerlijke mens ook te laten genieten.

Hoe kan ik mijn kerstpakket origineel personaliseren?

Je kunt je kerstpakket personaliseren op verschillende manieren, zoals:

  • Voeg een persoonlijk handgeschreven kaartje toe met een kerstgroet en de naam van de ontvanger.
  • Graveer de naam van de ontvanger op een item in het kerstpakket. Dat kan bijvoorbeeld op een glas, een sleutelhanger of een snijplank.
  • Voeg een item toe dat speciaal voor de ontvanger is gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd mok met een persoonlijke boodschap, of een kalender met foto’s van je bedrijf.

Kan ik een origineel kerstpakket samenstellen met een beperkt budget?

Ja, dat kan zeker! Een kerstpakket hoeft niet per se duur te zijn. Met creativiteit en slimme keuzes kun je een origineel pakket samenstellen, zelfs met een beperkt budget.


Inspiratie voor een origineel kerstpakket

Een DIY-kerstpakket: Een do-it-yourself pakket. In dit kerstpakket vind je items waarmee je zelf iets kan maken. Dat zijn bijvoorbeeld artikelen als een bakmix voor kerstkoekjes of een kerstdecoratiepakket.

Een thematisch kerstpakket: Kies een specifiek thema, met bijvoorbeeld warme chocolademelk, een kerstmuts of een voucher voor een kerstfilm. Alle thema’s bevatten sowieso creatieve kerstpakketten.

Een eerlijk kerstpakket: Een milieuvriendelijk pakket met items zoals een herbruikbare waterfles of boodschappentas. Of een pakket met zaadjes om zelf plantjes te kweken.

Een lokaal kerstpakket: Een pakket met lokale delicatessen, zoals streekproducten, ambachtelijke lekkernijen en lokale drankjes. Producten om de ontvanger te laten genieten van de smaken van de streek.

Originele kerstpakketten – wat medewerkers willen

Ook in 2024 hebben wij weer de beste en meest originele kerstpakketten voor u geselecteerd. Bij het kopen van een geschikt pakket gaat het niet om de prijs, maar om het gebaar. Daarom hebben we kerstpakketten in diverse prijsklassen. Dus ook in een lagere prijscategorie vindt u bij ons cadeaupakketten die rijk gevuld zijn met smaakvolle merk producten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen van de feestdagen kan genieten.

Ons ruime aanbod

Op onze website Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een ruim aanbod aan originele kerstpakketten. Neemt u daarom eens de tijd om er doorheen te scrollen. Gaat u voor een groot of een klein pakket? Een pakket boordevol eten of toch liever een proeverijtje? Een pakket met delicatessen van een bepaald land of pakket dat geheel op kleur is samengesteld? We hebben het allemaal. De keuze is aan u!

Heeft u al een keuze gemaakt?

Dat is fijn! Nu kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen op onze website. U kunt aangeven hoeveel pakketten u wilt bestellen en waar en wanneer deze geleverd mogen worden. Na het invullen van uw gegevens, ontvangt u van ons direct een vrijblijvende offerte. Als u hiermee akkoord gaat, gaan wij direct voor u aan de slag. We maken uw bestelling in orde en leveren deze op tijd bij het door u gewenste adres af. Dus waar wacht u nog op? Verras uw medewerkers dit jaar met originele kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl!

Conclusie

Het kiezen voor een origineel kerstpakket is een geweldige manier om je waardering te tonen. Zowel aan je medewerkers als aan je klanten of relaties. Door een keuze te maken voor originele artikelen of thema’s kan je een kerstpakket door ons laten maken. Natuurlijk kan je ook kiezen uit het assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl. Houd rekening met budget, kwaliteit en originaliteit bij het kiezen van om een kerstpakket. Een origineel pakket draagt bij aan een bijzondere kerstbeleving voor de ontvanger. Met bovenstaande tips en ideeën kun je aan de slag gaan om uiteindelijk het beste originele kerstpakket te kopen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Origineel kerstpakket kopen