Kerstpakket particulier

Particulier kerstpakket – Bent u op zoek naar een bijzonder pakket om uzelf of anderen als particulier mee te verwennen tijdens de feestdagen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruim assortiment aan kerstpakketten. Laat u verrassen door onze uitgebreide selectie van smakelijke lekkernijen, luxe producten en unieke geschenken. Of u nu op zoek bent naar een kerstpakket om zelf van te genieten of om cadeau te geven aan een geliefde, wij hebben de perfecte optie voor u.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gemak en genot – Kerstpakket laten bezorgen als particulier

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat gemak van een kerstpakket bestellen van groot belang is. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket te laten bezorgen op het gewenste adres. Of u nu het kerstpakket bij uzelf thuis wilt laten bezorgen als particulier of rechtstreeks wilt laten versturen naar een speciaal iemand, wij regelen het voor u. Zo kunt u genieten van het gemak van online bestellen en het plezier van het ontvangen van een feestelijk kerstpakket, zonder gedoe. Naast kerstpakketten voor particulieren, bezorgen wij uiteraard ook kerstpakketten voor bedrijven!

Eenvoudig bestellen – Kerstpakket bestellen als particulier

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het eenvoudig om een kerstpakket te bestellen als particulier. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke bestelomgeving, waar u gemakkelijk uw favoriete kerstpakket kunt vinden en bestellen. Kies uit ons diverse aanbod van thema’s, smaken en prijscategorieën en plaats uw bestelling met slechts een paar klikken. Zo kunt u als particulier moeiteloos genieten van een heerlijk kerstpakket. Benieuwd hoe u het beste de kerstpakketten kan vergelijken? Klik hier.

Kerstpakket particulier

Ruime keuze aan kerstpakketten voor particulieren

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruime keuze aan kerstpakketten die perfect zijn voor particulieren. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel kerstpakket met heerlijke lekkernijen, een luxe pakket met exclusieve producten, een thematisch pakket of een gepersonaliseerd pakket, wij hebben voor ieder wat wils. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en kies het kerstpakket dat past bij uw persoonlijke voorkeuren en smaak.

Veelgestelde vragen

Kan ik een kerstpakket op een ander adres laten bezorgen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket te laten bezorgen als particulier; ook op een ander adres. Tijdens het bestelproces kunt u het gewenste bezorgadres invullen, zodat het kerstpakket direct bij de ontvanger wordt afgeleverd. Kerstpakket laten bezorgen als particulier – Tuurlijk.

Kan ik als particulier een kerstpakket op maat laten samenstellen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om vanaf 100 stuks een kerstpakket op maat te laten samenstellen, ook voor particulieren. Neem contact op met onze klantenservice om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het creëren van een gepersonaliseerd kerstpakket dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Kan ik een kerstpakket kopen als particulier, voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben pakketten beschikbaar in verschillende prijscategorieën, zodat u als particulier kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar kerstpakket of een luxere variant, wij hebben diverse opties beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Voor meer informatie over onze opties voor een particulier kerstpakket kopen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw kerstpakket.

Toch opzoek naar een nieuwjaarsgeschenk voor uw zakelijke relaties? Geen zorgen. Wij hebben het allemaal!

Kerstpakket particulier