Kerstpakket van € 35 tot € 40

Kerstpakketten van € 35 tot € 40. Bent u op zoek naar kerstpakketten die bij iedereen in de smaak vallen? Maak dan in deze categorie uw keuze! U kiest hier het leukste kerstgeschenk in een mooie prijsklasse, gegarandeerd een schot in de roos. Met een geweldige collectie traditionele kerstpakketten is het eenvoudig om het juiste geschenk voor uw medewerkers en/of relatie(s) te kiezen! Wacht dus niet langer en kies uw ideale kerstpakketten snel hieronder!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht

Kerstpakket € 40; super ruime keuze

Zoekt u een leuk cadeau voor de decembermaand? Nou, dan bent u bij ons aan zeker aan het juiste adres! Met een kerstpakket keuze van 1.300 kerstpakketten en tal van ander kerstgeschenk mogelijkheden zit u bij ons zeker goed. Al jaren onbetwist de grootste online kerstpakkettenleverancier van Nederland en België. We zijn er trots op! Onze medewerkers kunnen u adviseren in het bestellen van alle soorten en maten kerstpakketten van € 35 tot € 40. Dit doen we graag! Neem voor advies gerust contact met ons op via onze klantenservice.

KERSTPAKKETTEN van € 35 tot € 40; TIJDLOOS GENIETEN

Kerstpakketten van € 35 tot € 40 zijn het soort kerstpakketten waar bedrijven meestal uit kiezen als ze denken aan kerstpakketten. Vandaar dat deze groep kerstpakketten steevast een van de favorieten keuzes is! Kerstpakketten rijkelijk gevuld en in alle kleuren. De lekkerste producten die we kunnen vinden verpakken we zeker mee. Maar er is meer! Kijk maar gezellig rond en vindt het geschenk van uw keuze! Kijk dat is leuk kerstpakketten kopen!

STEUN MET UW KERSTPAKKETTEN VAN € 35 tot € 40 UW GOEDE DOEL

Ook bij kerstpakketten van € 35 tot € 40 doneren wij automatisch een deel van de opbrengst aan uw Goede doel. De keuze voor het Goed doel is natuurlijk aan u. We doneren een vast bedrag, de hoogte is afhankelijk van de prijs van uw pakket. Hoe duurder het kerstcadeau, hoe hoger de donatie! Lees bijvoorbeeld alles over kerstpakketten en goede doelen hier. Daarnaast steunen we ook dit jaar weer een aantal extra speciale Goede doelen. Voor deze Goede doelen hebben we kerstpakketten geselecteerd, waarbij € 2,- per kerstgeschenk wordt gedoneerd. Door kerstpakketten te bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl, ondersteunt u uw Goede doel extra en steunt u indirect tal van maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Wij zijn er trots op dat we al 22 jaar, samen met u, met kerstpakketten goede doelen steunen! Doet u weer mee? Het kost u niets extra’s!

Liever een pakket uit een andere prijscategorie?

Uw zoekbereik vergroten of kiezen uit een andere prijscategorie? Natuurlijk, geen enkel probleem. De kleinere attenties vind u bij € 25 tot € 30 en bij € 30 tot € 35. Misschien denkt u er toch aan om een iets groter geschenk te geven, dan verwijzen wij u graag naar één prijscategorie hoger, de kerstpakketten van € 40 tot € 45. Ook een combinatie tussen pakketten van verschillende prijsklassen is trouwens mogelijk!

Meer informatie of contact?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een product of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht