Origineel kerstpakket personeel

Op zoek naar een origineel kerstpakket voor uw personeel? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan originele kerstpakketten die perfect passen bij de wensen en smaken van uw medewerkers. Of het nu gaat om een thematisch pakket, een culinair hoogstandje of een unieke samenstelling van producten, wij zorgen ervoor dat u met een origineel kerstpakket uw personeel kunt verrassen. Ontdek ons assortiment en geef uw medewerkers een kerstpakket dat echt bijzonder is.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een origineel kerstpakket voor personeel met een persoonlijk tintje

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in het geven van kerstpakketten met een persoonlijk tintje. We begrijpen dat elk bedrijf en elk personeelslid uniek is, en daarom bieden we verschillende originele kerstpakketten aan om aan diverse smaken en voorkeuren te voldoen. Of het nu gaat om een pakket met lokale producten, een pakket gericht op wellness en ontspanning, of een pakket met duurzame en milieuvriendelijke producten, wij zorgen ervoor dat uw kerstpakket een persoonlijke touch heeft die gewaardeerd zal worden door uw personeel.

Exclusieve en verassende inhoud in onze originele kerstpakketten voor uw personeel

Een origineel kerstpakket voor uw personeel onderscheidt zich door zijn exclusieve en verrassende inhoud. We werken samen met gerenommeerde leveranciers en stellen met zorg de producten samen die in onze pakketten worden opgenomen.

Origineel kerstpakket personeel

Denk aan ambachtelijke lekkernijen, unieke culinaire delicatessen, trendy gadgets, verzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw personeel kan genieten van een kerstpakket dat net even anders is dan de standaardpakketten.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket voor werknemers

Kan ik het kerstpakket voor werknemers aanpassen aan specifieke dieetwensen, zoals vegetarisch of glutenvrij?

Absoluut! Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om rekening te houden met specifieke dieetwensen. Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen u graag bij het samenstellen van een kerstpakket dat voldoet aan de dieetwensen van uw personeel.

Bieden jullie ook een kerstpakket voor werknemers met duurzame en milieuvriendelijke producten?

Ja, wij hebben een ruim aanbod van kerstpakketten met duurzame en milieuvriendelijke producten. We hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen en bieden diverse pakketten aan die passen bij een duurzame levensstijl. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de groene kerstpakket opties voor uw werknemers.

Hoe kan ik mijn waardering tonen aan mijn personeel met een origineel kerstpakket?

Een origineel kerstpakket is een geweldige manier om uw waardering te tonen aan uw personeel. Kies voor een pakket dat past bij hun interesses, hobby’s of persoonlijke voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan een thematisch pakket, een wellnesspakket of een pakket met lokale producten. Het laten zien dat u hun individuele behoeften en smaken waardeert, zal zeker gewaardeerd worden. Zo is het ook mogelijk om een kerstpakket per stuk te kiezen.

Kan ik het kerstpakket voor personeel op een specifieke datum laten bezorgen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om het kerstpakket voor werknemers op een specifieke datum te laten bezorgen, zoals ‘morgen in huis’. Neem contact op met onze klantenservice om de gewenste bezorgdatum door te geven. We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat het kerstpakket op de door u gewenste datum wordt afgeleverd.

Kerstpakket op maat

Naast een bestaand origineel kerstpakket voor uw personeel bieden we ook de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen. Hierbij kunt u zelf de inhoud, de stijl en het thema bepalen, zodat het perfect aansluit bij uw bedrijf en uw personeel. U kunt zelfs uw eigen logo laten bedrukken op het kerstpakket. 

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van een uniek en origineel kerstpakket voor uw personeel dat volledig aan uw wensen voldoet. Met een op maat gemaakt kerstpakket kunt u uw waardering tonen en uw personeel echt verrassen tijdens de feestdagen.

Vragen, tips of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een origineel kerstpakket voor uw personeel of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het kiezen van een origineel kerstpakket voor uw personeel. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u een origineel kerstpakket voor uw personeel vindt.

Specifiek op zoek naar een cadeaubon voor uw personeel

Originele kerstpakketten voor uw werknemers