Kerstpakket op rekening

Kerstpakket op rekening betalen bij Kerstpakkettenplaza.nl – Voor een zorgeloze feestperiode. De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid, samenzijn en het geven van cadeaus. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun medewerkers te verrassen met een kerstpakket als blijk van waardering voor hun harde werk gedurende het jaar. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uw kerstpakket bestellen en achteraf op rekening betalen. Onder aan deze pagina leest u hoe deze service werkt en hoe u kunt profiteren van deze gemakkelijke betaalmethode.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe werkt het kerstpakket op rekening betalen?

Bij het achteraf betalen op rekening krijgt u eerst het kerstpakket geleverd en betaalt u achteraf binnen een afgesproken periode. Dit is binnen 14 dagen na levering. U ontvangt een factuur van ons met daarop de kosten van het cadeau. Op deze manier kunt u het kerstpakket al geven aan uw werknemers, terwijl u nog niet direct hoeft te betalen. U kunt tot € 50.000 excl. BTW op rekening bestellen, het enige dat wij vragen is een officiële bankgarantie en een positieve toetsing door ons kredietregistratiebureau. Het kredietregistratiebureau voorziet ons van een bindend advies.

Kerstpakketten achteraf betalen – Het proces

Het bestelproces bij Kerstpakkettenplaza.nl is eenvoudig en gemakkelijk. U kiest de geschenkpakketten die u wilt bestellen en voegt deze toe aan uw winkelwagen. Tijdens het bestelproces kiest u voor “achteraf betalen” en vult u uw gegevens in. Vervolgens plaatst u uw bestelling en ontvangt u een factuur van ons. Deze factuur kunt u op een later moment betalen, zodat u zich tijdens de feestperiode kunt richten op de gezelligheid en het samenzijn met uw medewerkers.

Voordelen van Kerstpakketten achteraf betalen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Voor de financiële afdelingen kan het einde van het jaar een stressvolle periode zijn met veel financiële verplichtingen en budgetbeheer. Het jaar moet goed afgesloten worden waarbij de financiële balans in het oog gehouden moet worden. Een kerstpakket op rekening biedt hier wellicht de oplossing voor.

Wij zien dat flexibiliteit in betaling een steeds meer voorkomend onderwerp is bij veel organisaties. Daarom bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten te bestellen en te ontvangen voordat de betaling compleet is. Dit stelt u in staat om financiële lasten te spreiden, wat voor ademruimte kan zorgen om op andere financiële zaken te focussen. 

Bovendien kunt u de kwaliteit van de geleverde pakketten controleren voordat de betaling compleet is. Zo proberen we wat vertrouwen bij u te kweken, omdat wij volledig achter onze kwaliteit en kerstpakketten staan. U bent er dan dus ook zeker van dat u alleen betaalt voor de producten die u ontvangt.

Met de kerstpakketten op rekening proberen we de stress wat te verminderen, om ook uw feestdagen iets prettiger te maken.

Kerstpakket op rekening

Gemakkelijke verwerking

Wanneer u kiest voor een kerstpakket op rekening betalen, hoeft u niet direct tijd te besteden aan het afhandelen van de betalingen. Dit kan veel tijd en moeite besparen. U ontvangt simpelweg de factuur en betaalt deze op een later moment.

Vraag en antwoord

Kan ik mijn kerstpakketten op een later moment betalen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen voor Kerstpakketten achteraf betalen. U plaatst eerst uw bestelling en ontvangt vervolgens een factuur. Deze factuur kunt u op een later moment betalen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, creditcard en kerstpakketten achteraf betalen. Zo kunt u de betaalmethode kiezen die het beste bij u past.

Is er een deadline voor het betalen van mijn factuur?

Ja, u dient uw factuur binnen 14 dagen te betalen. Indien u niet binnen deze termijn betaalt, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Conclusie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u terecht voor de meest uiteenlopende kerstpakketten, geschikt voor elk budget en elke smaak. Door te kiezen voor achteraf betalen, kunt u ervoor zorgen dat uw personeel tijdig hun kerstpakketten ontvangt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de financiële aspecten. Bovendien bieden wij verschillende betaalmogelijkheden en is ons bestelproces eenvoudig en gemakkelijk. Zo kunt u zich tijdens de feestperiode richten op de gezelligheid en het samenzijn met uw eigen mensen. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van de feestdagen een onvergetelijke tijd voor u en uw medewerkers!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over Kerstpakketten achteraf betalen? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. De fiscale regels 2024 kunnen u ook van dienst zijn, en wij helpen u uiteraard altijd graag!

Op zoek naar een kerstpakket met cadeaubon? We helpen u graag verder!

Kerstpakketten achteraf betalen