Betaalmethoden

Kerstpakkettenplaza.nl werkt met een beveiligde payment serviceprovider (MultiSafepay), onderstaande betaalmethoden zijn gefaciliteerd in onze webshop.

Achteraf betalen*

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Dit is mogelijk voor bedrijven uit Nederland en België.

iDEAL

Eenvoudig, snel en vertrouwd betalen via uw eigen bank.

Bankoverboeking

Betaal door middel van een handmatige overboeking. De bestelling wordt in behandeling genomen na ontvangst van de betaling.

MasterCard

Wenst u te betalen middels creditcard? Dan kunt u bij ons betalen met Mastercard.

VISA

Wenst u te betalen middels creditcard? Dan kunt u bij ons betalen met VISA.

Bancontact

Voor onze Belgische afnemers bieden wij het gemak van Bancontact (voorheen Mister Cash), vertrouwd en gemakkelijk online betalen.

Uitzondering op enkele betaalmethoden

Kort voor de feestdagen kan het zijn dat we enkele betaalmethodes uitschakelen. Dit heeft te maken met de snelheid waarmee betalingen naar ons worden doorgeschoten. Wij kunnen enkel bestellingen in gang zetten, waarvan de betaling is ontvangen (uitgezonderd van de betaalmethode ‘Achteraf betalen’).

Dit betekent dat we in dergelijke gevallen kiezen voor betaalmethoden, waarbij de betaling niet vastgehouden wordt door de verwerker, zodat wij uw bestelling kort voor de feestdagen nog kunnen verwerken en hierdoor snel kunnen leveren.

* Achteraf betalen tot € 50.000,- incl. BTW

Achteraf betalen tot € 50.000,- incl. BTW verloopt eenvoudig via ons bestelproces. Kies dan voor een offerte aanvraag. Hierin krijgt u van ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wenst u gebruikt te maken van deze mogelijkheid? Dan hebben wij een officiële bankgarantie van u nodig.