Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket WKR

Kerstpakket WKR – Ontdek alles wat u moet weten over kerstpakketten en de werkkostenregeling (WKR) bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij bieden u uitgebreide informatie over het fiscale voordeel van kerstpakketten en hoe u binnen de WKR-regeling kunt profiteren van belastingvoordeel. Lees verder om te ontdekken hoe u uw werknemers kunt verwennen met fiscaal-aantrekkelijke kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De voordelen van kerstpakketten binnen de WKR

Kerstpakketten zijn niet alleen een blijk van waardering voor uw personeel, maar kunnen ook fiscale voordelen bieden binnen de werkkostenregeling. De WKR stelt u in staat om een deel van het totale fiscale loon belastingvrij te besteden aan kerstpakketten en andere verstrekkingen voor uw werknemers. Dit betekent dat u uw werknemers kunt verrassen met prachtige kerstpakketten, terwijl u tegelijkertijd profiteert van belastingbesparingen.

Hoe werkt de WKR voor kerstpakketten?

De werkkostenregeling biedt een duidelijk kader voor het verstrekken van kerstpakketten aan uw personeel. Kerstpakketten vallen binnen de vrije ruimte van de WKR, wat betekent dat u een bepaald percentage van het totale fiscale loon belastingvrij kunt besteden aan kerstpakketten. Dit stelt u in staat om uw werknemers te verwennen met hoogwaardige geschenken zonder extra kosten.

Binnen de vrije ruimte van de WKR kunt u niet alleen kerstpakketten verstrekken, maar ook andere vergoedingen en verstrekkingen, zoals consumpties en bedrijfsfeesten. Het is echter belangrijk om binnen de vrije ruimte te blijven en de grenzen van de regeling in acht te nemen om onverwachte belastingheffingen te voorkomen.

Kerstpakketten (WKR) en de vrije ruimte

De vrije ruimte binnen de werkkostenregeling bepaalt hoeveel u belastingvrij kunt besteden aan kerstpakketten en andere vergoedingen voor uw personeel. Het bedrag van de vrije ruimte wordt berekend op basis van een percentage van het totale fiscale loon van uw organisatie. Binnen deze vrije ruimte kunt u aftrekbare kerstpakketten aan uw werknemers verstrekken zonder dat er loonheffing betaald hoeft te worden.

Het is belangrijk om de vrije ruimte zorgvuldig te beheren en te plannen om ervoor te zorgen dat uw kerstpakketten binnen de aftrekbare limieten blijven. Door de vrije ruimte effectief te benutten, kunt u uw werknemers een prachtig kerstgeschenk geven en tegelijkertijd profiteren van belastingvoordeel.

kerstpakket WKR

Veel gestelde vragen over kerstpakketten en WKR

Zijn kerstpakketten aftrekbaar binnen de werkkostenregeling?

Ja, kerstpakketten zijn aftrekbaar binnen de werkkostenregeling. Ze vallen onder de vrije ruimte, waardoor u een deel van het totale fiscale loon belastingvrij kunt besteden aan kerstpakketten voor uw personeel.

Hoeveel kerstpakketten kan ik aftrekken binnen de werkkostenregeling?

Het aantal kerstpakketten dat u kunt aftrekken binnen de werkkostenregeling hangt af van de beschikbare vrije ruimte. U kunt de vrije ruimte zelf berekenen op basis van het totale fiscale loon van uw organisatie. Het is belangrijk om binnen deze vrije ruimte te blijven om de aftrekbaarheid van kerstpakketten te waarborgen.

Wat gebeurt er als de kerstpakketten de vrije ruimte overschrijden?

Als de waarde van de kerstpakketten de vrije ruimte van de werkkostenregeling overschrijdt, dient er over het meerdere een loonheffing van 80% betaald te worden. Het is daarom belangrijk om de vrije ruimte zorgvuldig te beheren en te plannen om onverwachte belastingheffingen te voorkomen.

Kerstpakkettenplaza.nl: Uw partner voor WKR kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van belastingaantrekkelijke kerstpakketten binnen de werkkostenregeling. Met ons ruime assortiment aan kwalitatieve kerstpakketten en onze expertise in de fiscale aspecten van kerstgeschenken, zijn wij uw ideale partner voor het samenstellen van kerstpakketten.

Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste verwachtingen te voldoen en kunnen volledig worden afgestemd op uw wensen en budget. Met onze ervaring en kennis kunnen we u adviseren over de optimale invulling van uw vrije ruimte en u helpen om maximaal fiscaal voordeel te behalen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten waaronder veel drankpakketten. Heeft u nog vragen over kerstpakketten binnen de werkkostenregeling of wilt u meer informatie over ons assortiment kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl) of telefonisch (+31 (0)24 303 1166). Ons deskundige team staat voor u klaar om u verder te helpen.

Op zoek naar wat kerstpakketten inspiratie? Of onze kerstpakketten top 10?

wkr_kerstpakket