Eigen keuze kerstpakketten

Kerstcomplimenten

Kerstcomplimenten is hét all-in geschenkenconcept waarmee u uw medewerkers en/of relaties de mogelijkheid biedt zelf één of meerdere passende geschenk(en) te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Helder, gebruiksvriendelijk en veilig.U heeft de keuze uit maar liefst 16 prijscategorieën, allen gevuld met de leukste geschenken, belevenissen, traditionele kerstpakketten, wijn en natuurlijk hebben we ook aan Goede doelen gedacht. Dat is pas keuzevrijheid! Als men zelf mag kiezen, zijn er nooit ontevreden gezichten en u heeft geen omkijken naar het logistieke proces; dat verzorgen wij namelijk tot in de puntjes! De shop is inclusief BTW geprijsd. De BTW splitsing ontvangt u na sluiting van de shop als iedereen zijn of haar cadeaus heeft gekozen.


Vraag via het formulier op deze pagina een vrijblijvende offerte en/of gebruikersnaam en inlogcode aan en log in op www.mijnkerstcomplimenten.nl om de gehele collectie 2017/2018 te bekijken

Hieronder treft u de 10 eenvoudige stappen aan, waarin wij u onze werkwijze uitleggen.

Vragen
Heeft u vragen neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de meest gestelde vragen.

>>> Bekijk hier de website "Kerstcomplimenten.nl"

Hoe werkt het? 10 eenvoudige stappen!

 1. Budget bepaling
  U bepaalt het budget voor het cadeau van uw medewerkers, wij zetten uw budget om in complimenten, ieder compliment is € 0,10 incl. BTW waard.
 2. Vrijblijvende offerte aanvragen
  Vul uw gegevens in om eenvoudig een vrijblijvende offerte en/of gebruikersnaam en inlogcode te ontvangen.
 3. U verleent de opdracht
  U faxt of mailt de getekende offerte. Ons faxnummer is 024-3031167. Scannen en verzenden per e-mail kan natuurlijk ook naar info@kerstcomplimenten.nl. Na ontvangst van uw opdracht zenden wij u per e-mail een bevestiging van ontvangst en vervolgens een duidelijk overzicht m.b.t. hetgeen u kunt aanleveren om de shop te personaliseren.
 4. Personaliseren van uw webwinkel
  Exclusief voor uw medewerkers maken wij, tot 2 weken voor uitlevering van de vouchers, 'Úw' winkel. Uw medewerkers worden verwelkomd met uw persoonlijke boodschap en herkennen uw logo. Wij vragen u een welkomsttekst of videoboodschap en logo t.b.v. de webwinkel aan te leveren. Als u het heel lastig vindt, geen probleem we hebben een uitstekende tekst als voorbeeld klaar liggen. Indien u geen tekst aanlevert of de termijn te kort is, plaatsen wij voor u een mooie standaard welkomsttekst.
 5. U ontvangt de Kerstcomplimentenboxen
  Wij zenden u de kerstcomplimentenboxen toe, deze arriveren op de afgesproken datum. De Kerstcomplimentenbox is voorzien van een waardecheque met uitleg. Hierop vindt u o.a. het adres van de website (URL) waar men kan inloggen, de gebruikersnaam en inlogcode, het aantal te besteden complimenten (punten) alsmede de besteltermijn. Het is mogelijk om de Kerstcomplimentenbox naar de huisadressen te zenden tegen een meerprijs van € 1,00 excl. BTW per adres.
 6. Uw medewerkers ontvangen de Kerstcomplimentenbox
  U verdeelt de Kerstcomplimentenboxen onder de ontvangers (Optioneel zenden we de box naar huisadressen tegen meerprijs). De ontvanger kan nu inloggen en gaan shoppen en zijn/haar keuze(s) maken. Het assortiment waaruit men kan kiezen bestaat uit een mix van luxe, trendy, sportieve geschenken, huishoudelijke artikelen, belevenissen, traditionele kerstpakketten, wijnen en nog veel meer. Alle producten die worden aangeboden binnen de bestelsite hebben een waarde van 10 complimenten of een veelvoud daarvan. De bestelsite kan, desgewenst, volledig op uw budget afgestemd worden. De ontvanger kan binnen het budget naar eigen wens geschenken combineren. Medewerkers die niet via internet kunnen bestellen, kunnen bellen of mailen met de klantenservice. Deze mogelijkheid wordt ook aangegeven op de uitleg in de Kerstcomplimentenbox.
 7. Bezorging van de geschenken
  Na het bestellen ontvangt de medewerker een bevestiging van de bestelling per mail. Zodra de zending op transport gaat, ontvangt hij/zij een Track & Trace code. De gekozen geschenken worden vervolgens in een feestelijke geschenkdoos door PostNl binnen 5 werkdagen op het door uw medewerker opgegeven afleveradres bezorgd. Waardebonnen worden merendeels per mail verzonden, dit wordt aangegeven in de shop.
 8. Managementrapportage De ontvanger kan bestellen tot 28 februari 2018, tenzij anders met u overeengekomen. Gedurende de bestelperiode is het mogelijk het bestelverloop te volgen. Deze overzichten zijn anoniem, want wij houden ons aan de wet op privacy
 9. Klantenservice 
  * Voor u als werkgever, is onze centrale klantenservice op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17.00 uur via het nummer: 024-3031165. Uiteraard kunt u uw vraag ook per e-mail stellen via: info@kerstcomplimenten.nl. Wij streven er naar u dezelfde dag nog antwoord te geven.

  * Voor uw medewerkers, de ontvangers van de kerstcomplimentenbox, hebben we een speciale helpdesk ingericht, die te bereiken is via klantenservice@kerstcomplimenten.nl. Uw medewerkers ontvangen altijd binnen 1 dag een reactie. Uiteraard kunnen zij ook telefonisch contact opnemen met de helpdesk. Deze gegevens staan vermeld op de voucher in de kerstcomplimentenbox en op de bestelsite www.mijnkerstcomplimenten.nl waarop uw medewerkers inloggen.
 10. Waardering van uw medewerkers
  Nadat uw medewerkers de geschenken hebben ontvangen, is het een kwestie van wachten wanneer u de Complimenten van uw medewerkers ontvangt!
 11. Bekijk ook eens "Kerstcomplimenten.nl"
 12. Vragen
  Heeft u vragen neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de meest gestelde vragen.

Vrijblijvende offerte/informatieaanvraag

Vul de onderstaande velden in en wij sturen u per omgaande een vrijblijvende offerte toe.

De minimale orderwaarde bedraagt € 500,- (incl. BTW)

Budget per medewerker incl. BTW
(minimaal € 25,00 incl. BTW)
   
Aantal medewerkers
(minimaal 20)
   

Meerdere budgetten?   
.*
-
  
 
 
 

Stuur dit Eigen Keuze kerstpakketten-concept door naar uw collega('s).
* = verplicht veld

Gecertificeerd door
certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOMKBokplatform promotional productswaarborg consument en rechtE-commerce Europe Trustmark
Kerstpakkettenplaza.nl 1869

Klantenbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster
4.4 5