Kerstpakketten vergelijken

Ieder jaar staat u als werkgever weer voor een lastige keuze om het beste kerstpakket te kiezen voor uw personeel. Er zijn ieder jaar weer nieuwe trends waar u in mee kunt gaan, maar u kunt ook zelf wat bedenken. Wat u ook wenst, kerstpakketten vergelijken is altijd nuttig en het kan u tevens inspireren. Er zijn namelijk verschillende punten waar u naar kunt kijken. Zoals de prijs van een kerstpakket, maar ook de inhoud en de grootte van het kerstgeschenk. Kerstpakketten vergelijken is daarom echt wezenlijk, neem er even de tijd voor!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Heeft u een vast bedrag in gedachten per werknemer?

Trends in kerstpakketten vergelijken – Misschien bent u binnen een vast bedrag op zoek naar de kerstpakketten trends van 2024. In dat geval is het aan te raden dat u eens gaat kijken naar wat u vorig jaar heeft gedaan. Binnen welke prijscategorie heeft u toen een kerstpakket gekozen? Was het pakket voorzien van specifieke artikelen? Is het cadeau goed in de smaak gevallen? Dan weet u in ieder geval wat uw medewerkers op prijs stellen. Wilt u gelijk zien waar u uit kunt kiezen, bekijk dan maar eens alle kerstkado’s op onze site. U kunt ze allemaal met elkaar vergelijken en het juiste kerstpakket eenvoudig selecteren! Ook in onze showrooms kunt u de kerstartikelen met elkaar vergelijken. Als u dat wilt, maak dan een afspraak via onze klantenservice.

Kerstpakketten vergelijken en kiezen

Kerstpakketten online vergelijken

Wellicht kunt u dit jaar wat anders kiezen maar wilt u eerst een aantal kerstpakketten tips doornemen, kijk dan op deze speciale pagina. Want ieder jaar hetzelfde soort pakket kiezen kan na een tijdje saai en voorspelbaar worden (hoewel onze kerstpakketten nooit saai zullen zijn!). Daarnaast zijn er opties genoeg waardoor u gemakkelijk kunt variëren. Wij bieden een groot assortiment en u kunt direct de kerstpakketten vergelijken en een keuze maken. Food is altijd een trend als het over kerstgeschenken gaat. Een uitgebreid pakket waarbij eten, drinken en gadgets met elkaar worden gecombineerd zijn in 2024 zeker een trend. U kunt daar nu in meegaan en uw keuze maken, wat zullen uw werknemers weer blij zijn dat u dit jaar weer aan hen heeft gedacht. Een goed gekozen kerstgeschenk overhandigen geeft u als werkgever ook veel voldoening. U laat namelijk zien dat u uw medewerkers waardeert en wilt bedanken voor hun inzet.

Vergelijk de meerwaarde van Kerstpakkettenplaza.nl

Als u de kerstpakketten vergelijkt zult u zien dat u bij ons altijd gratis goede doelen steunt als u kiest voor een kerstpakket van ons. Dit doen wij al jaren lang en uiteraard ook weer in 2024. Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het Goede doel van uw keuze. Dat is één van de meerwaarde als u bij Kerstpakkettenplaza.nl uw pakketten bestelt. U komt het vanzelf tegen als u kerstpresentjes vergelijkt.

Een tip: Als u kerstpakketten vergelijkt let er dan goed op wat de voorkeuren van u en uw medewerkers zijn. Welke producten spreken aan? Wat is het budget per persoon? Wenst u een bepaalde kleur of een speciaal thema? Er kan overal naar gekeken worden en onze klantenservice staat voor u klaar om met u mee te denken. Laat het ons daarom weten wanneer wij u kunnen helpen. Het kerstpakketten vergelijken geeft u veel inzicht en u krijgt meteen een beeld van alle mogelijkheden. Succes met het kiezen van uw kerst geschenk voor 2024 en wanneer er vragen zijn, dan kunt u op ons rekenen. Wij horen het namelijk graag van u als wij u verder kunnen helpen.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten vergelijken?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten in onze online winkel. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wilt u naast kerstpakketten ook cadeaubonnen vergelijken? Ook deze hebben we voor u.

Kerstpakketten vergelijken