BBQ kerstpakket

Een BBQ Kerstpakket is een fantastische manier om het feest op te vrolijken en iedereen te verrassen met een onvergetelijke ervaring. De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin we samenkomen met vrienden en familie om te genieten van lekker eten en goede tijden. In onze collectie hebben we de leukste en origineelste BBQ pakketten op een rij gezet. Vergelijk en bestel uw favoriete BBQ Kerstpakket online!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn BBQ Kerstpakketten?

Kerstpakket met BBQ

Een BBQ Kerstpakket is een fantastische manier om het feest op te vrolijken en iedereen te verrassen met een onvergetelijke ervaring. De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin we samenkomen met vrienden en familie om te genieten van lekker eten en goede tijden. In onze collectie hebben we de leukste en origineelste BBQ pakketten op een rij gezet. Vergelijk en bestel uw favoriete BBQ Kerstpakket online!

Wat is een BBQ Kerstpakket?

De reden dat een kerstpakket met BBQ zo populair is, is omdat ze een uniek cadeau zijn dat iedereen kan waarderen. Ze bieden een geweldige manier om te genieten van lekker eten en tijd door te brengen met vrienden en familie. Bovendien zijn BBQ’s altijd een leuke en informele manier om te feesten en te genieten van lekker eten. Het is een ervaring die mensen nog lang zullen herinneren. Daarom is een kerstpakket met barbecue erg gewild. Specifiek op zoek naar een kerstpakket met grill? Ook deze bieden we aan.

Waarom is een kerstpakket met BBQ zo populair?

De reden dat een kerstpakket met BBQ zo populair is, is omdat ze een uniek cadeau zijn dat iedereen kan waarderen. Ze bieden een geweldige manier om te genieten van lekker eten en tijd door te brengen met vrienden en familie. Bovendien zijn BBQ’s altijd een leuke en informele manier om te feesten en te genieten van lekker eten. Het is een ervaring die mensen nog lang zullen herinneren. Daarom is een pakket met BBQ erg gewild.

Hoe kiest u een BBQ Kerstpakket dat bij u past?

Bij het kiezen van het juiste zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Hier zijn enkele tips om u te helpen het beste kerstpakket met BBQ te kiezen:

1. Budget: Bepaal hoeveel u wilt uitgeven aan een kerstpakket met BBQ. Er zijn pakketten in verschillende prijsklassen, dus er is voor elk budget wel iets te vinden.

2. Grootte van de groep: Bepaal hoeveel mensen er bij uw barbecue zullen zijn en kies een pakket dat daarbij past. Er zijn pakketten voor kleine groepen, maar ook voor grotere feesten.

3. Inhoud van het pakket: Controleer wat er in het pakket zit en zorg ervoor dat het voldoet aan uw behoeften en voorkeuren. Als u bijvoorbeeld vegetarisch bent, kies dan een pakket met vegetarische opties.

4. Kwaliteit van de producten: Kies een kerstpakket met BBQ met hoogwaardige producten. Dit zorgt ervoor dat uw barbecue een succes wordt en dat uw gasten genieten van heerlijke gerechten.

Veelgestelde vragen

Is een kerstpakket met BBQ alleen voor Kerstmis?

Nee, een kerstpakket met BBQ is geschikt voor elke gelegenheid en seizoen; van verjaardagsfeestjes tot bedrijfsbijeenkomsten.

Moet ik mijn eigen BBQ hebben om een BBQ Kerstpakket te gebruiken?

Nee, sommige Kerstpakketten bevatten een barbecue, terwijl andere alleen de benodigde ingrediënten bevatten. Controleer dus altijd wat er in het BBQ Kerstpakket zit voordat u er een koopt.

Kan ik een kerstpakket met BBQ aanpassen aan mijn eigen wensen?

Ja, vanaf 100 stuks en tot 1 oktober kunt u een kerstpakket met barbecue op maat laten maken en al uw persoonlijke wensen verwerken. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek alle mogelijkheden!

Zijn deze kerstpakketten duurder dan traditionele Kerstpakketten?

Dat hangt af van het pakket dat u kiest. Sommige barbecue kerstpakketten zijn duurder dan traditionele Kerstpakketten, terwijl andere juist voordeliger zijn. Bepaal daarom altijd uw budget voordat u een Kerstpakket koopt.

Conclusie:

Een BBQ kerstpakket is een fantastische manier om de feestdagen op te vrolijken en uw gasten te verrassen met een unieke en onvergetelijke ervaring. Door te kiezen voor een pakket dat past bij uw budget, het aantal gasten en uw voorkeuren. Of u nu kiest voor vlees, vis of vegetarische opties, met een Kerstpakket in ons thema Koken bent u verzekerd van een geslaagde feestelijke ervaring. Proost op de feestdagen! Zoekt u een alternatief voor een BBQ kerstpakket, kijk dan eens naar andere artikelen binnen ons ruime assortiment zoals een kerstpakket met een hapjespan. Wat ook leuk is om in overweging te nemen, is ons kerstpakket met een fonduepan. Voor een geheel overzicht is het handig om te navigeren naar het ideale startpunt om het juiste kerstpakket 2024 te selecteren.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten BBQ kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wilt u in de tussentijd meer lezen over de historie en het ontstaan van het kerstpakket, bekijk dan op Wikipedia de omschrijving van de Barbecue!

BBQ Kerstpakket bestellen