Kerstpakket met fonduepan

Een kerstpakket met fonduepan komen elk jaar weer terug. Het is altijd lekker, of het nu gaat om Oosters fonduen, chocolade fonduen of kaasfonduen. Deze verschillende varianten hebben wij dan ook hier opgenomen. Elke variant heeft weer zijn eigen smaak en hierdoor kunt u dus gemakkelijk afwisselen. Een fonduestel is natuurlijk geschikt voor elk van die varianten. Maar om er een samenhangend geheel van te maken kiezen wij vaak voor één thema: chocolade, kaas of Oosters/Chinees.
Kaasfondue en een chocoladefondue spreken voor zich, maar Chinees fondue houdt in dat men gebruik maakt van een kruidige bouillon.

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Hollandse frituur
Kerstpakket bevat groot geschenk
Kerstpakket is alcoholvrij
Hollandse frituur
Inhoud: 27 artikelen
Voorraad: Nog 6 beschikbaar
95,00 per stuk
110,02 incl. BTW
Kerst fondue
Kerstpakket bevat groot geschenk
Kerstpakket bevat alcohol
Kerst fondue
Inhoud: 19 artikelen
Voorraad: Nog 33 beschikbaar
100,00 per stuk
116,52 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met fonduepan bestellen voor de leukste kerstavonden

Wat is er nu leuker dan met familie en vrienden tijdens de kerstdagen gezellig rond de tafel te zitten en bij te praten over het afgelopen jaar. Precies, het zijn dé avonden waar we het allemaal voor doen! Combineer de avond met heerlijke gerechten uit het kerstpakket met een fonduepan en het is natuurlijk helemaal af! Het fonduestel is natuurlijk ook te gebruiken om sauzen in warm te houden en staat ook uitnodigend als u eens een buffetje maakt thuis voor uw gasten. Fondue kerstpakketten zijn top-kerstpakketten en een fonduestelletje zeker van pas. Gezellig met meerdere personen aan tafel te kokkerellen tijdens de kerstdagen 2023.

Kerstpakket met een fonduepan

Kerstpakket met fonduepan; geschikt voor iedereen!

Vul de fonduepan met de lekkerste kaas en geniet. Al jaren hebben we de leukste kerstpakketten met fonduepan in ons assortiment en dat is niet voor niets natuurlijk. Jaarlijks is er namelijk erg veel vraag naar het Fondue kerstpakket. Vervang het stokboord een door bijvoorbeeld komkommer of wortel om mee te dippen en we hebben gelijk een gezond kerstpakket. We bieden ook slowcooker kerstpakketten én blender kerstpakketten binnen ons assortiment.

Kerstpakket met een fonduepan & Goede doelen zijn een topcombi!

U heeft het vast al gelezen dat wij van Kerstpakkettenplaza.nl bij iedere bestelling een donatie doen aan uw Goede doel! Uiteraard ook wanneer u fondue kerstgeschenken besteld. Het kost u natuurlijk niets extra’s en u bent maatschappelijk verantwoord bezig! We vertellen u er graag meer over bij Kerstpakketten en goede doelen!

Kerstpakket zelf samenstellen

Wist u dat u vanaf 100 stuks uw fondue kerstpakket volledig zelf kunt samenstellen in onze showrooms. Bekijk de mogelijkheden van kerstpakketten samenstellen. Op deze manier maakt u het kerstpakket met een fonduepan volledig uniek!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Meer lezen over de oorsprong van fondue! Wilt u andere tips, bekijk dan eens ons prachtig kerstpakket met een houten kist. Met alle kerstpakketten 2023 ondersteunt u het goede doel!

Kerstpakket met fonduepan bestellen