Kerstpakket met een fonduepan

Kerstpakketten met een fondue komen elk jaar weer terug. Het is altijd lekker, of het nu gaat om Oosters fonduen, chocolade fonduen of kaasfonduen. Deze verschillende varianten hebben wij dan ook hier opgenomen. Elke variant heeft weer zijn eigen smaak en hierdoor kunt u dus gemakkelijk afwisselen. Een fonduestel is natuurlijk geschikt voor elk van die varianten. Maar om er een samenhangend geheel van te maken kiezen wij vaak voor één thema: chocolade, kaas of Oosters/Chinees.
Kaasfondue en een chocoladefondue spreken voor zich, maar Chinees fondue houdt in dat men gebruik maakt van een kruidige bouillon..

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Artikel

Geen producten gevonden!

Kerstpakket met een fonduepan bestellen voor de leukste kerstavonden

Wat is er nu leuker dan met familie en vrienden tijdens de kerstdagen gezellig rond de tafel te zitten en bij te praten over het afgelopen jaar. Precies, het zijn dé avonden waar we het allemaal voor doen! Combineer de avond met heerlijke gerechten uit het kerstpakket met een fonduepan en het is natuurlijk helemaal af! Het fonduestel is natuurlijk ook te gebruiken om sauzen in warm te houden en staat ook uitnodigend als u eens een buffetje maakt thuis voor uw gasten. Fondue kerstpakketten zijn topkerstpakketten en een fonduestelletje zeker van pas. Gezellig met meerdere personen aan tafel te kokkerellen tijdens de kerstdagen 2023.

Kerstpakket met een fonduepan

Kerstpakket met een fonduepan; geschikt voor iedereen!

Vul de fonduepan met de lekkerste kaas en geniet. Al jaren hebben we de leukste kerstpakketten met een fonduepan in ons assortiment en dat is niet voor niets natuurlijk. Jaarlijks is er namelijk erg veel vraag naar het Fondue kerstpakket. Vervang het stokboord een door bijvoorbeeld komkommer of wortel om mee te dippen en we hebben gelijk een gezond kerstpakket

Kerstpakket met een fonduepan & Goede doelen zijn een topcombi!

U heeft het vast al gelezen dat wij van Kerstpakkettenplaza.nl bij iedere bestelling een donatie doen aan uw Goede doel! Uiteraard ook wanneer u fondue kerstgeschenken besteld. Het kost u natuurlijk niets extra’s en u bent maatschappelijk verantwoord bezig! We vertellen u er graag meer over bij Kerstpakketten en goede doelen!

Kerstpakket zelf samenstellen

Wist u dat u vanaf 100 stuks uw fondue kerstpakket volledig zelf kunt samenstellen in onze showrooms. Bekijk de mogelijkheden van kerstpakketten samenstellen. Op deze manier maakt u het kerstpakket met een fonduepan volledig uniek!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Meer lezen over de oorsprong van fondue! Wilt u andere tips, bekijk dan eens een kerstpakket met een bakplaat of een prachtig kerstpakket met een pizza oven. Daarnaast zijn onze slowcooker kerstpakketten ook niet te versmaden! Met alle kerstpakketten 2023 ondersteunt u het goede doel!

Fondue kerstgeschenken

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht