Rituals pakketten

Rituals kerstpakket 2024 online – Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is de passie van Rituals om uw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen. Gewoon weer even stilstaan en bewust genieten van een lekker bad, een warme douche of een ontspannende massage. Het gehele assortiment is geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel en zijn een echte verwennerij voor de feestdagen – Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, dé bestemming voor hoogwaardige kerstpakketten in Nederland.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Rituals kerstpakket; betaalbare verwennerij

Het oer-hollandse Rituals is bij veel mensen inmiddels een begrip. Het internationale bedrijf kenmerkt zich door zowel verzorgingsproducten als ‘in-huis producten’ aan te bieden tegen een betaalbare prijs. In bijna iedere prijsklasse is wel een pakket te vinden. Het geven van verwen kerstpakketten is dan ook terug van eigenlijk nooit weggeweest. Denk bijvoorbeeld aan het Hammam stoombad ritueel en de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer. Met de producten van Rituals kan je dat lekker thuis beleven. Alle producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen. Ze bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten. Er wordt nauwlettend rekening gehouden met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij en getest door vooraanstaande dermatologen.

Ruime keuze in Rituals wellness producten diverse thema’s en formaten.

The Ritual of AyurvedaThe Ritual of Jing
The Ritual of HammamThe Ritual of Karma
The Ritual of HoliThe Ritual of Mehr
The Ritual of SakuraThe Ritual of Samurai

Oosters genieten

De Oosterse cultuur is terug te vinden in alle producten. Door eeuwenoude tradities samen te voegen met hippe ingrediënten zijn ze echt ‘one-of-a-kind’. U geeft een wereldmerk, begonnen in een Amsterdamse woonkamer, in uw kerstpakket! Hoe fantastisch is dat? Met een Rituals pakket voor mannen en voor vrouwen is uw kado keuze gegarandeerd een succes!

Altijd snel uitverkocht; Rituals kerstpakketten

Wilt u een Rituals kerstpakket kopen? Wees er dan snel bij. Deze cadeau’s behoren ieder jaar weer tot de meest geliefde kerstpakketten van Nederland. Daardoor zijn ze ook altijd snel uitverkocht. Dit is ook een voordeel, want zo houden ze een bepaalde exclusiviteit en blijft het merk bijzonder. Dus, hou onze website vanaf de zomer al in de gaten en wees er voor augustus bij. Wilt u alvast Rituals kerstpakketten reserveren of een Rituals kerstpakket zelf samenstellen? Neem dan gerust contact op.

Rituals pakketten voor mannen en vrouwen

Ook goed om te weten, er bestaat een productlijn voor zowel mannen als vrouwen. De uitstraling van de producten is niet alleen anders, maar zeker ook de geur. Het Rituals kerstpakket voor mannen bevat ook andere producten dan een kerstpakket Rituals voor dames. Vrouwen vinden de geuren van de mannen pakketten bij hun man prima, maar zelf hebben ze liever een kerstpakket Rituals vrouw :). Daarin zitten juist lekkere frisse en zoete geuren. Kies het juiste pakket voor de man of juist voor de vrouw om een ongewenste verrassing te voorkomen.

Laat uw medewerkers genieten

Met uw kerstpakket wilt u iets bereiken toch? Je wilt als werkgever een boodschap van dank aan je werknemers overbrengen. Een bedankje kan in de vorm van een bos bloemen, maar iemand laten genieten door een verwenpakket te geven is nog beter. Want, u laat zien dat u om het welzijn van deze persoon geeft. En als bedrijf zou het welzijn van uw medewerkers de eerste prioriteit moeten zijn. Dit is de reden waarom zoveel bedrijven een kerstpakket Rituals bestellen.

Alternatieven Rituals pakketten

Was u er dit jaar te laat bij en zijn de pakketten al uitverkocht? Geen zorgen, wij hebben ook prachtige andere kerstpakketten met verzorgingsproducten. Van kerstpakketten met Sauna vouchers tot kerstpakketten met andere bad spulletjes. Er is altijd een alternatief Rituals kerstpakket te koop.

Rituals kerstpakket op maat

Rituals kerstpakket 2023

Heeft u zelf iets bedacht voor een kerstpakket met Rituals producten? Laat het ons weten. Wij kunnen bestaande kerstpakketten vanaf bepaalde oplages sowieso aanpassen. Wanneer u kerstpakketten in een grote oplage bestellen wilt, kunnen we pakketten volledig op maat maken. Misschien heeft u zelf een goede combinatie van producten ontdekt, of bent u fan van bepaalde artikelen. Wilt u er producten uit een ander pakket aan toevoegen teneinde een origineel kerstpakket samen te stellen? Het kan allemaal vanaf 100 stuks, zolang u er maar tijdig bij bent.

Een merk van betekenis

Rituals is een internationaal gerenommeerd merk dat bekend staat om haar hoogwaardige producten op het gebied van beauty, verzorging en ontspanning. Het house of Rituals is niet alleen bekend om haar body verzorgingsproducten, maar ook van de Rituals autoparfum, home perfums en de Rituals geurkaarsen. Met een filosofie gebaseerd op oude tradities en rituelen van over de hele wereld, brengen ze een prachtige beleving in de dagelijkse routine van mensen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zijn dierproefvrij en worden gepresenteerd in prachtige verpakkingen.

Rituals kerstpakketten: Een prachtig geschenk voor de feestdagen

De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid, samenzijn en het geven van cadeaus. Wat is er nu fijner dan uw medewerkers, klanten of relaties te verrassen met een Rituals kerstpakket 2024? Deze pakketten zijn met zorg samengesteld en bieden ontspanning, verzorging en verwennerij. Ze bevatten een combinatie van de meest heerlijke rijke producten, zoals Rituals shampoo, douchegels, bodylotions, geurkaarsen en handzeep, die zorgen voor een ultiem verwenmoment tijdens de feestdagen.

Prachtige verpakkingen en presentatie

Rituals kerstpakketten

Een van de kenmerken van de pakketten is de in het oog springende verpakking en presentatie. Ze zijn stijlvol vormgegeven en stralen kwaliteit uit. De prachtige details, zoals linten, strikken en decoraties zijn een lust voor het oog en doen het goed onder de kerstboom. De aandacht voor detail en de geweldige uitstraling maakt een Ritual pakket een perfect cadeau om te geven én te ontvangen.

Variatie in inhoud en prijsklasse

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime keuze aan Rituals kerstpakketten zodat iedereen een geschikt pakket kan vinden. De kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, variërend van kleinere pakketten met een selectie producten tot uitgebreidere pakketten met meerdere producten en accessoires. Hierdoor kunt u het perfecte pakket kiezen dat past bij uw wensen, budget en de smaak van de ontvanger.

Duurzame Rituals pakketten

Rituals zet zich actief in voor het verminderen van milieu-impact. Ze zijn namelijk B Corp gecertificeerd, wat wil zeggen dat Rituals voldoet aan de hoogste standaarden in duurzaamheid. Dat doen ze door het toepassen van duurzame praktijken in hun productie- en verpakkingsproces.

Sinds 2017 biedt Rituals refill-producten aan als initiatief om de duurzaamheid van het bedrijf te vergroten. Hiermee hebben ze al mooie stappen weten te maken, zoals:

  • Bomen planten: Bij iedere verkochte refill wordt een boom geplant, beschermd of verzorgd. De teller staat al op 9.564.221 bomen.
  • Energiebesparing: Refills hebben gezorgd voor een vermindering van 116,4 MJ-eq aan energieverbruik.
  • CO2-reductie: Door refills is er 6,4 miljoen kg CO2 minder uitgestoten.
  • Afval: Het gebruik van refills heeft geleid tot 1,9 miljoen kg minder afval

Naast deze resultaten van de Refill campagne heeft Rituals als doel om in 2030 hun CO2 uitstoot gehalveerd te hebben en om in 2050 zelfs helemaal geen negatieve CO2 uitstoot meer te hebben.

Door te kiezen voor een Rituals pakket ondersteunt u dus de verzorging van uw werknemers en kiest u meteen voor een merk dat zich inzet voor verduurzaming.

Waarom kiezen voor Rituals kerstpakketten?

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig kerstpakket om uw medewerkers, klanten of relaties te bedanken, dan is een Rituals kerstpakket 2024 de perfecte keuze. De producten staan bekend om hun uitstraling, kwaliteit en verpakking. Met de heerlijke geuren, zachte texturen en verzorgende ingrediënten bieden ze een ultieme verwenervaring. De pakketten zijn ontwikkeld voor zowel vrouwen als mannen waarbij de specifieke ingrediënten afgestemd zijn op de doelgroep. De ontvangers van een Rituals kerstpakket 2024 zullen zich verwend en gewaardeerd voelen, wat bijdraagt aan een positieve beleving van de feestdagen.

Conclusie:

Kies voor verwennerij met hoogwaardige producten in het kerstpakketten – De feestdagen zijn bij uitstek geschikt om uw medewerkers, klanten of relaties te bedanken en te waarderen. Met deze kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl kunt u indruk maken en uw mensen in de watten leggen. De zeer fraaie verpakking, de variatie in inhoud en diversiteit in prijsklassen en de duurzaamheidsinitiatieven van Rituals maken deze kerstpakketten de perfecte keuze voor een onvergetelijke kerst. Kies voor de fantastische producten van dit wereldmerk en laat uw medewerkers, klanten en/of relaties genieten van een op en top verwenmoment tijdens de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten waaronder Rituals kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of een Rituals kerstpakket 2024? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ons e-mail adres is klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Rituals kerstpakket