The Ritual of Sakura

The Ritual of Sakura – Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert de Rituals Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaart u elke dag als een prachtig nieuw begin.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren

Geen producten gevonden!

The Ritual of Sakura; een kerstpakket voor ladies

De ontspannende geur van bloesems, met name van de Sakura, wordt door Japaners dichterlijk omschreven als lente-sneeuw. Ze staan in dit land symbool voor de reïncarnatie van de natuur in al zijn puurheid. De fijngevoelige geur is geweldig ontspannend en daarmee stress verlagend. Dat Rituals Sakura toegeschreven wordt aan dames als zijnde een specifieke damesgeur, is niet verrassend. Het zachte bouquet is opgebouwd uit bloemige geuren. The Ritual of Sakura samenstelling spreekt vrouwen aan blijkt uit onderzoek. Echter spreekt het ook mannen aan, maar alleen als de dame deze geur draagt!

Inhoud Rituals Sakura pakket

In de Ritual of Sakura cadeauset zijn de meest favoriete producten opgenomen. Dit zijn bijvoorbeeld de Sakura body cream, Sakura body mist, Sakura badschuim en de Sakura Rituals shampoo. Vaak zijn de Sakura geurstokjes ook onderdeel van het pakket evenals de Sakura kaars. Naast de Ritual Sakura parfum heeft deze lijn ook een heerlijke Sakura douchegel, Sakura badschuim en een fantastische Sakura Rituals handcreme.

The Ritual of Sakura bestellen

The Ritual of Sakura bestellen

Wilt u voor de feestdagen een aansprekend pakket voor een dame bestellen, dan is The Ritual of Sakura een zeer goede keus. De rijstmelk die verwerkt is in deze producten maakt haar huid zacht, soepel en geeft het haar een gezonde gloed. Wanneer u niet alleen dames maar ook heren onder uw medewerkers heeft, kunt u voor hen overwegen The Ritual of Samurai te kiezen. Een echt heren kerstpakket. Het bestellen van twee soorten Rituals is zeer eenvoudig. U klikt het eerste product van uw keuze aan, bijvoorbeeld The Ritual of Sakura en vult het aantal in. Vervolgens winkelt u verder naar het volgende product. Beide Rituals staan dan in uw winkelmandje. De rest van het bestelproces is nog eenvoudiger, het enige dat u nog moet doen is de datum van aflevering en het bezorgadres invullen. Kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl, een fluitje van een cent!

Conclusie

De Ritual Sakura sets zijn zeer geschikt om als kerstpakket te geven aan vrouwen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze van Rituals pakketten voor zowel dames als heren. U kunt de bestelling combineren en in één keer af laten leveren. Tevens heeft u het voordeel van het gratis steunen van uw goede doel en de beste prijs voor Rituals in Nederland en België.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten waaronder The Ritual of Sakura pakketten. Heeft u vragen over een Rituals pakket? Of wilt u meer informatie over een ander product of dienst? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Sakura

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht