The Ritual of Sakura

The Ritual of Sakura – Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert The Ritual of Sakura gift set collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaart u elke dag als een prachtig nieuw begin.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

The Ritual of Sakura; een kerstpakket voor ladies

De ontspannende geur van bloesems, met name van de Sakura, wordt door Japanners dichterlijk omschreven als lente-sneeuw. Ze staan in dit land symbool voor de reïncarnatie van de natuur in al zijn puurheid. De fijngevoelige geur is geweldig ontspannend en daarmee stress verlagend. Dat Rituals Sakura toegeschreven wordt aan dames als zijnde een specifieke damesgeur, is niet verrassend. Het zachte bouquet is opgebouwd uit bloemige geuren. The Ritual of Sakura gift set samenstelling spreekt vrouwen aan, blijkt uit onderzoek. Echter spreekt het ook mannen aan, maar alleen als de dame deze geur draagt!

Inhoud Rituals Sakura pakket

In The Ritual of Sakura gift set zijn de meest favoriete producten opgenomen. Dit zijn bijvoorbeeld de Sakura body cream, Sakura body mist, Sakura badschuim en de Sakura Rituals shampoo. Vaak zijn de Sakura geurstokjes ook onderdeel van het pakket evenals de Sakura kaars. Naast de Ritual Sakura parfum heeft deze lijn ook een heerlijke Sakura douchegel, Sakura badschuim en een fantastische Sakura Rituals handcreme. Als laatste biedt Rituals ook een Classic Home Set Sakura 2024 aan.

The Ritual of Sakura bestellen

The Ritual of Sakura bestellen

Wilt u voor de feestdagen een aansprekend pakket voor een dame bestellen, dan is The Ritual of Sakura gift set een zeer goede keus. De rijstmelk die verwerkt is in deze producten maakt haar huid zacht, soepel en geeft het haar een gezonde gloed. Wanneer u niet alleen dames maar ook heren onder uw medewerkers heeft, kunt u voor hen overwegen The Ritual of Samurai of The Ritual of Hammam te kiezen. Een echt heren kerstpakket. Het bestellen van twee soorten Rituals is zeer eenvoudig. U klikt het eerste product van uw keuze aan, bijvoorbeeld The Ritual of Sakura en vult het aantal in. Vervolgens winkelt u verder naar het volgende product. Beide Rituals staan dan in uw winkelmandje. De rest van het bestelproces is nog eenvoudiger, het enige dat u nog moet doen is de datum van aflevering en het bezorgadres invullen. Kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl, een fluitje van een cent!

Conclusie

De Ritual Sakura sets zijn zeer geschikt om als kerstpakket te geven aan vrouwen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze van Rituals pakketten voor zowel dames als heren. U kunt de bestelling combineren en in één keer af laten leveren. Tevens heeft u het voordeel van het gratis steunen van uw goede doel en de beste prijs voor Rituals in Nederland en België.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten waaronder The Ritual of Sakura pakketten. Heeft u vragen over een Rituals pakket? Of wilt u meer informatie over een ander product of dienst? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Sakura gift set