The Ritual of Jing

The Ritual of Jing staat voor kalmte, stilte en rust. Het inzicht komt van het oude Chinese begrip ‘Jing’. Het handelt hier over het ontdekken van de kunst van kalmte en van stilte. De doelstelling is om persoonlijk rust en daardoor diepe ontspanning te vinden waardoor onder andere je slaap verbetert. Het zijn betekenisvolle routines die je rustig maken.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De geur van The Ritual of Jing

Onverstoorbaar genieten, de geur van The Ritual of Jing doet dat in het bijzonder. De Jing Rituals geur is gemaakt om lichaam en geest een gevoel van innerlijke rust en harmonie te geven. Door de kalmerende geur van lavendel in de Jing Rituals producten zal je meer ontspannenheid ervaren. Dit kan met de olie uit het Jing Rituals pakket bereikt worden, maar ook met de geurstokjes of met de Classic Home Set Jing 2024. Ook de Ritual of Jing body mist, Ritual of Jing kaars en Ritual of Jing pillow mist geven een zeer rustgevende geur af en verhogen je concentratie. De Jing Rituals zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Rituals pakket Jing bestellen

Hier bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u zowel de kleine, middel als grote The Ritual of Jing 2024 bestellen. Als u heeft gekozen voor deze unisex geur, dus geschikt voor zowel dames als heren, is het eenvoudig bestellen. U klikt het gekozen Rituals of Jing product aan en vult het gewenste aantal te ontvangen Ritual of Jing sets in. Automatisch doorloopt u het proces van bestellen. Aan het einde van uw bestelling kunt u kiezen voor een goed doel. Bij iedere Rituals of Jing bestelling dragen wij voor u gratis een bedrag aan de door u gekozen organisatie af.

The Ritual of Jing

Jing Rituals; Alcoholvrije kerstpakketten

Het voordelen van het kiezen voor Jing Rituals is dat het een geschikt cadeau is voor iedereen. Geen omkijken meer naar wie wel of geen alcohol in zijn kerstpakket mag ontvangen. The Jing Ritual is hierdoor geschikt kerstpakket voor diegenen die wegens hun geloofsovertuiging geen alcohol mogen nuttigen. Zo ook jongeren onder de 18 jaar, deze groep kunt u ook met een gerust hart een prachtig Rituals kerstpakket cadeau doen. Het bevat erg leuke items voor jong en oud, zoals bijvoorbeeld een Rituals of Jing kaars, Rituals Jing geurstokjes of de heerlijke Ritual of Jing sleep artikelen.

Conclusie

The Ritual of Jing van het bekende merk Rituals is geschikt voor meerdere doelgroepen. Rituals pakketten zijn ook een uitstekende keuze als u een kerstpakket zonder alcohol bij Kerstpakkettenplaza.nl wilt bestellen. Daarnaast is de prijs van Rituals bij ons zeer concurrerend en steunt u ook nog eens gratis een goed doel. Heeft u toch een ander Rituals geschenk in gedachte, ook dan kunt u perfect terecht bij Kerstpakkettenplaza.nl! Ook voor bijvoorbeeld The Ritual of Holi of The Ritual of Mehr.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. In ons assortiment treft u tevens The Ritual of Jing kerstpakketten aan. Heeft u vragen over een Rituals kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Jing bestellen