The Ritual of Jing

The Ritual of Jing staat voor kalmte, stilte en rust. Het inzicht komt van het oude Chinese begrip ‘Jing’. Het handelt hier over het ontdekken van de kunst van kalmte en van stilte. De doelstelling is om persoonlijk rust en daardoor diepe ontspanning te vinden waardoor onder andere je slaap verbetert. Het zijn betekenisvolle routines die je rustig maken.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren

Geen producten gevonden!

De geur van The Ritual of Jing

Onverstoorbaar genieten, de geur van The Ritual of Jing doet dat in het bijzonder. De Jing Rituals geur is gemaakt om lichaam en geest een gevoel van innerlijke rust en harmonie te geven. Door de kalmerende geur van lavendel in de Jing Rituals producten zal je meer ontspannenheid ervaren. Dit kan met de olie uit het Jing Rituals pakket bereikt worden, maar ook met de geurstokjes. Ook de Ritual of Jing body mist, Ritual of Jing kaars en Ritual of Jing pillow mist geven een zeer rustgevende geur af en verhogen je concentratie. De Jing Rituals zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Rituals pakket Jing bestellen

Hier bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u zowel de kleine, middel als grote The Ritual of Jing 2023 bestellen. Als u heeft gekozen voor deze unisex geur, dus geschikt voor zowel dames als heren, is het eenvoudig bestellen. U klikt het gekozen Rituals of Jing product aan en vult het gewenste aantal te ontvangen Ritual of Jing sets in. Automatisch doorloopt u het proces van bestellen. Aan het einde van uw bestelling kunt u kiezen voor een goed doel. Bij iedere Rituals of Jing bestelling dragen wij voor u gratis een bedrag aan de door u gekozen organisatie af.

The Ritual of Jing

Jing Rituals; Alcoholvrije kerstpakketten

Het voordelen van het kiezen voor Jing Rituals is dat het een geschikt cadeau is voor iedereen. Geen omkijken meer naar wie wel of geen alcohol in zijn kerstpakket mag ontvangen. The Jing Ritual is hierdoor geschikt kerstpakket voor diegenen die wegens hun geloofsovertuiging geen alcohol mogen nuttigen. Zo ook jongeren onder de 18 jaar, deze groep kunt u ook met een gerust hart een prachtig Rituals kerstpakket cadeau doen. Het bevat erg leuke items voor jong en oud, zoals bijvoorbeeld een Rituals of Jing kaars, Rituals Jing geurstokjes of de heerlijke Ritual of Jing sleep artikelen.

Conclusie

The Ritual of Jing van het bekende merk Rituals is geschikt voor meerdere doelgroepen. Rituals pakketten zijn ook een uitstekende keuze als u een kerstpakket zonder alcohol bij Kerstpakkettenplaza.nl wilt bestellen. Daarnaast is prijs van Rituals bij ons zeer concurrerend en steunt u ook nog eens gratis uw goede doel. Heeft u toch een ander Rituals geschenk in gedachte, ook dan kunt u perfect terecht bij Kerstpakkettenplaza.nl! Ook voor bijvoorbeeld The Ritual of Holi.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. In ons assortiment treft u tevens The Ritual of Jing kerstpakketten aan. Heeft u vragen over een Rituals kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Jing bestellen

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht