The Ritual of Holi

The Ritual of Holi is ingegeven door een traditie uit India die eeuwenoud is. Het is het feest waarmee het begin van de lente gevierd wordt. Gekleurde poeders verspreiden zich door de lucht waardoor de believers oude emoties loslaten. Het Holy ritueel geeft verbondenheid waarmee de bevolking een nieuwe start overvloedig viert. Het Rituals of Holi pakket is vanuit deze traditie tot stand gekomen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor wie zijn The Ritual of Holi geschikt?

De Rituals lijn The Ritual of Holi is op basis van de geuren samenstelling en de kleur van de verpakking speciaal gemaakt voor dames. Wilt u heren laten genieten van deze heerlijke geuren, dan staat dat u natuurlijk geheel vrij. Heeft u wel eens genoten van Rituals body mist Holi of de Holi shower foam flower Rituals? Helemaal geweldig! Op zoek naar een specifiek kerstpakket voor mannen?

Holi lijn Rituals

Binnen de Holi Rituals set komen we de volgende favoriete producten tegen: Holi crackle Rituals, Rituals Holi toilettas, Rituals masker Holi, body mist Rituals Holi en de crackling body mousse Rituals Holi. Een Rituals Holi pakket, een echt verwenpakket voor vrouwen!

De verpakking van The Ritual of Holi

De Holi Rituals pakketten zijn elegant ingepakt in een duurzame cadeau doos. De doos op zich is al een cadeautje! Wanneer u de producten eruit haalt, kunt u de doos opnieuw gebruiken om allerlei spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan uw make-up spullen of het speelgoed van uw kinderen. U kunt de prachtige Rituals verpakkingen ook gebruiken om gewoon neer te zetten in de huis- of badkamer, puur als decoratie.

Leveren van Holi Rituals pakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen uit meerdere soorten leveringen van de Rituals 2024. Het is mogelijk om The Ritual of Holi pakketten te laten leveren in een grote doos. Hierin treft u dan meerdere verpakkingen van de Rituals producten aan. Wanneer u een groot aantal Rituals pakketten besteld, worden deze stevig verpakt en bij u geleverd op een pallet. De levering vindt plaats op een met u afgesproken datum en op het gewenste afleveradres. Dit kan zijn bij uw eigen bedrijfsadres of, indien u elders uitreikt, op het adres van de feest locatie in Nederland of België.

The Ritual of Holi: het samenstellen van een Rituals pakket

Zelf een Rituals kerstpakket samenstellen is mogelijk. Het Rituals kerstpakket 2024 kunnen wij voor u toevoegen aan een bestaand kerstpakket. We kijken eerst of de kerstdoos van het kerstpakket groot genoeg is om het door u gekozen Rituals pakket aan toe te voegen. Is dit niet zo, dan selecteren wij een grotere kerstdoos en leggen die aan u voor. Als u akkoord bent met de samenstelling van het Rituals pakket, wordt het geheel uiteraard keurig aan u bevestigd.

Conclusie

The Ritual of Holi kerstpakketten van Rituals koopt u het beste bij Kerstpakkettenplaza.nl. Het samenstellen en leveren van de Rituals kerstpakketten bereiden we met zorg voor en voeren we professioneel uit. Gaat uw voorkeur uit naar een andere Rituals geschenkset, dan is dat ook op voorraad bij Kerstpakkettenplaza.nl. U kunt het gehele Rituals assortiment bij ons vinden, ook The Ritual of Hammam of The Ritual of Samurai pakketten. We hebben ze allemaal!

Nog vragen of meer Rituals informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit verschillende soorten Rituals kerstpakketten, waaronder The Ritual of Holi pakketten. Heeft u vragen over een Rituals kerstpakket? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Holi