The Ritual of Mehr

The Ritual of Mehr – De heerlijke home & body collectie van Rituals, geïnspireerd door Mehr, dat zon betekent in het oud Perzisch, verkwikken en verrijken je geest. Het geeft je hernieuwde energie en zorgt ervoor dat je in balans blijft. Alle deze Rituals Mehr producten geven je een gelukgevoel door de verkwikkende geur van zoete sinaasappel en cederhout. De geur is unisex, The Rituals of Mehr man, de Ritual of Mehr vrouw: een gender neutrale geur.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren

Geen producten gevonden!

Inhoud Ritual of Mehr set

De Happy Buddha collectie is in 2021 vervangen door de Mehr Ritual set. Rituals geeft aan dat de Mehr geur gelijk is gebleven aan de Happy Buddha geur en dus beide de basis van sinasappel en cederhout bevatten. The Ritual of Mehr set is geschikt voor zowel de man als de vrouw. De geschenkpakketten bevatten de meest gekozen producten zoals de Mehr body cream, Mehr body mist en de Mehr shampoo. Sommige Mehr pakketten zijn ook uitgerust met Ritual of Mehr geurstokjes of met Mehr deodorant.

Maar ook de Rituals Mehr home perfume is zeer geliefd. Want wat is er nu heerlijker dan een huis dat fijn ruikt? Een huis dat geparfumeerd is met The Ritual of Mehr interieurspray geeft je een gevoel van welbevinden. Dit kan natuurlijk ook door middel van de Rituals geurkaars Mehr. De unieke geur zorgt voor een rustgevende stemming en dat is daardoor ook perfect te gebruiken in je slaapkamer. Door het aroma van kalmte komt je lichaam eerder tot rust, wat de slaap bevordert.

The Ritual of Mehr

Mehr Rituals kerstpakketten

Naast de heerlijke parfum bevatten The Rituals of Mehr kerstpakketten ook heerlijke oliën voor je lichaam zoals de Mehr body mousse to oil of de Mehr dry oil. Na het douchen is het een feestje om de Rituals body cream te gebruiken. De huid wordt gehydrateerd, waardoor de vochtbalans weer wordt hersteld en je een droge huid voorkomt.

The Ritual of Mehr bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

De Rituals of Mehr gift set 2023 is te bestellen zolang de voorraad strekt. Alle producten van Rituals, dus ook The Ritual of Mehr pakketten zijn ontzettend geliefd. Ze worden veel besteld, zeker rondom de feestdagen is het aan te raden om het bestellen van Rituals niet al te lang uit te stellen. Ten minste, als u zeker wilt zijn dat u de pakketten uit deze lijn wenst. Onze voorraad Rituals is groot, maar het is toch verstandig om vóór begin december de bestelling van uw Rituals pakketten te doen, dat voorkomt teleurstelling.

Conclusie

The Ritual of Mehr van het bekende merk Rituals is een prachtige keuze als u kerstpakketten besteld bij Kerstpakkettenplaza.nl. U kunt iedereen die u op het oog heeft om een Rituals pakket te schenken met een gerust hart deze pakketten geven. De Mehr lijn is unisex, dus zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Wanneer u Rituals kerstpakketten bij ons wilt bestellen is dat zeer eenvoudig. Kies de uitvoering die het beste past bij degene die u wilt verrassen en klik eenvoudig de pakketfoto aan. De rest van het proces verloopt automatisch, u komt vanzelf tegen waar u uw gegevens dient in te vullen en wanneer u geleverd wilt krijgen. Toch een ander Rituals kerstpakket bestellen? Surf dan eens naar The Ritual of Karma.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit een groot assortiment The Ritual of Mehr kerstpakketten. Heeft u vragen over een Rituals Mehr kerstpakket of de Rituals of Mehr aanbieding? Of wilt u andere informatie? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Mehr bestellen

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht