The Ritual of Mehr

The Ritual of Mehr – De heerlijke home & body collectie van Rituals, geïnspireerd door Mehr, dat zon betekent in het oud Perzisch, verkwikken en verrijken je geest. Het geeft je hernieuwde energie en zorgt ervoor dat je in balans blijft. Alle deze Rituals Mehr producten geven je een gelukgevoel door de verkwikkende geur van zoete sinaasappel en cederhout. De geur is unisex, The Rituals of Mehr man, de Ritual of Mehr vrouw: een gender neutrale geur.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inhoud Ritual of Mehr set

De Happy Buddha collectie is in 2021 vervangen door de Mehr Ritual set. Rituals geeft aan dat de Mehr geur gelijk is gebleven aan de Happy Buddha geur en dus beide de basis van sinasappel en cederhout bevatten. The Ritual of Mehr set is geschikt voor zowel de man als de vrouw. De Rituals geschenkpakketten bevatten de meest gekozen producten zoals de Mehr body cream, Mehr body mist en de Mehr shampoo. Sommige Mehr pakketten zijn ook uitgerust met Ritual of Mehr geurstokjes of met Mehr deodorant. En natuurlijk bieden we ook het Classic Home Set Mehr 2024.

Maar ook de Rituals Mehr home perfume is zeer geliefd. Want wat is er nu heerlijker dan een huis dat fijn ruikt? Een huis dat geparfumeerd is met The Ritual of Mehr interieurspray geeft je een gevoel van welbevinden. Dit kan natuurlijk ook door middel van de Rituals geurkaars Mehr. De unieke geur zorgt voor een rustgevende stemming en dat is daardoor ook perfect te gebruiken in je slaapkamer. Door het aroma van kalmte komt je lichaam eerder tot rust, wat de slaap bevordert.

The Ritual of Mehr

Mehr Rituals kerstpakketten

Naast de heerlijke parfum bevatten The Rituals of Mehr kerstpakketten ook heerlijke oliën voor je lichaam zoals de Mehr body mousse of de Mehr dry oil. Na het douchen is het een feestje om de Rituals body cream te gebruiken. De huid wordt gehydrateerd, waardoor de vochtbalans weer wordt hersteld en je een droge huid voorkomt.

The Ritual of Mehr bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

De Rituals of Mehr gift set 2024 is te bestellen zolang de voorraad strekt. Alle producten van Rituals, dus ook The Ritual of Mehr pakketten zijn ontzettend geliefd. Ze worden veel besteld, zeker rondom de feestdagen is het aan te raden om het bestellen van Rituals niet al te lang uit te stellen. Ten minste, als u zeker wilt zijn dat u de pakketten uit deze lijn wenst. Onze voorraad Rituals is groot, maar het is toch verstandig om vóór begin december de bestelling van uw Rituals pakketten te doen, dat voorkomt teleurstelling.

Conclusie

The Ritual of Mehr van het bekende merk Rituals is een prachtige keuze als u kerstpakketten besteld bij Kerstpakkettenplaza.nl. U kunt iedereen die u op het oog heeft om een Rituals pakket te schenken met een gerust hart deze pakketten geven. De Mehr lijn is unisex, dus zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Wanneer u Rituals kerstpakketten bij ons wilt bestellen is dat zeer eenvoudig. Kies de uitvoering die het beste past bij degene die u wilt verrassen en klik eenvoudig de pakketfoto aan. De rest van het proces verloopt automatisch, u komt vanzelf tegen waar u uw gegevens dient in te vullen en wanneer u geleverd wilt krijgen. Toch een ander Rituals kerstpakket bestellen? Surf dan eens naar The Ritual of Karma of The Ritual of Sakura.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit een groot assortiment The Ritual of Mehr kerstpakketten. Heeft u vragen over een Rituals Mehr kerstpakket of de Rituals of Mehr aanbieding? Of wilt u andere informatie? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Mehr bestellen