Kerstpakketten samenstellen

Een kerstpakket samenstellen? En wilt u een origineel kerstpakket zelf samenstellen? Kerstpakkettenplaza.nl is specialist in het samenstellen van kerstpakketten. Met het grootste assortiment producten en kant en klare kerstpakketten hebben wij thema’s die voor bedrijven super aansprekend zijn. Het kan echter zijn dat u een eigen idee heeft om een medewerkers kerstpakket zelf samenstellen. Of misschien bent u vorig jaar een kerstpakket tegengekomen, maar kunt u nergens vinden waar dat kerstpakket te koop is. Dan kan zelf een kerstpakketje samenstellen of een eigen pakket laten maken of zelfs producten in een kerstpakket omwisselen, de uitkomst bieden. Bij ons is dit allemaal mogelijk. Lees hieronder welke mogelijkheden u allemaal heeft.

Kerstpakket zelf samenstellen; Dit zijn de mogelijkheden!

Een kerstpakket samenstellen kan op verschillende manieren. Voor alle verschillende manieren geldt: Vanaf 1 juni tot en met 1 november en vanaf 100 dezelfde kerstpakketten. Vanaf 1.000 stuks kunnen we zelfs bijzonder maatwerk leveren zoals kerstdozen op maat. Heeft u een kleine oplage kerstpakketten nodig? Vanaf 100 stuks is door middel van producten in bestaande kerstpakketten te wisselen toch een kerstpakket samenstellen mogelijk. Hoe te beginnen:

  1. Kerstpakketten showrooms. Plan een bezoek aan één van onze showrooms zodat u samen met een specialist uw kerstpakket kunt samenstellen. Na uw bezoek verzorgen wij een vrijblijvende offerte en pakketfoto en bieden deze per e-mail aan. Plan uw showroombezoek.
     
  2. Telefonisch en/of per mail. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice en zo uw wensen kenbaar maken. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00u.

Wie stelt de pakketten samen?

Kerstpakkettenplaza.nl heeft mensen in dienst die het hele jaar met kerstpakketten bezig zijn. Zij spotten kerstpakketten trends, ontwikkelen zelf ideeën en zoeken nieuwe leveranciers. Om u inspiratie te geven voor zelf een kerstpakket samenstellen, bieden we u graag tips op basis van onze 23 jaar ervaring in kerstpakketten samenstellen.

Kerstpakket online samenstellen? Kijk eens naar streekproducten

Een belangrijk onderdeel de afgelopen tijd was lokale en kleine kerstpakketten samenstellen met producten uit de Nederlandse regio’s. Wij doen uiteraard ons best om de beste regionale producten te vinden. Echter, iemand uit het gebied weet als de beste welke producten zijn voorkeur genieten. Een kerstpakketje samenstellen met producten uit de regio of specifieke producten waar u en uw collega’s dol op zijn, kan uitkomst bieden. Een kerstpakketje samenstellen online was nog nooit zo eenvoudig!

Kerstpakket bedrijf; lekker eten en drinken

Kerstpakket zelf samenstellen

Hebben collega’s van u allergieën? Dan kan het aanpassen van, of een kerstpakketje samenstellen, uitkomst bieden. Wij maken zelfs glutenvrije kerstpakketten en kerstpakketten zonder alcohol. Ook hebben we halal kerstpakketten om niet alleen met allergieën rekening te houden maar ook met de geloofsovertuiging. Het kan echter zijn dat er binnen uw bedrijf veel mensen speciale dieetwensen hebben. Denk aan lactosevrij, vegan, of suikervrij. Ook hier kunnen we rekening mee houden. U kunt zelf een kerstpakketje samenstellen waarin deze producten niet zitten, of een bestaand kerstpakket aanpassen. Wat dacht u van een levensmiddelenpakket samenstellen, altijd een top keuze!

Zelf kerstpakket samenstellen: gegarandeerd origineel

Originele kerstpakketten zijn tegenwoordig gewild, daarom laten veel bedrijven een kerstpakket op maat maken. Door het thema aan te laten sluiten op uw medewerkers, maakt u een kerstpakket waarmee iedereen zich zeer gewaardeerd zal voelen. En dat is volgens ons precies waar een kerstpakket maken voor dient. Uw collega’s hebben het hele jaar hard gewerkt en kunnen de decembermaand gaan genieten. Het is fijn als een kerstpakket daarop aansluit. Kerstpakketten met eten en drinken zijn altijd een succes. Deze kunt u bij ons zelf samenstellen er speciaal eten en drinken in doen dat misschien niet iedereen voor zichzelf zou kopen. Denk aan champagne, port of likeur en een lekkere worst of Franse kaas.

Kerstpakket zelf samenstellen

Regelmatig krijgen wij de vraag of een kerstpakket van losse producten samenstellen ook mogelijk is. En ja, dat kan. U kunt ook bij Kerstpakkettenplaza.nl uit het grootste assortiment én de grootste voorraad kiezen en dan de artikelen of het kerstpakket bestellen. Hierdoor is zelf een kerstpakket maken veel makkelijker, leuker en goedkoper dan wanneer je overal losse producten moet gaan kopen. Het nadeel om zelf van losse producten kerstpakketten te fabriceren, is dat ze nog niet zomaar in de doos zitten en het inkopen doen ook een flinke klus is. Kerstpakkettenplaza.nl biedt de mogelijkheid om uit de losse producten van alle kerstpakketten te kiezen en hiervan zelf een eigen kerstpakket te (laten) maken. Voor grotere aantallen is zelfs een kerstpakket met logo of in huisstijl mogelijk. We vertellen u er graag meer over.

Een pakket met bedrijfslogo samenstellen

Bij kerstpakketten met logo kunt u denken aan een speciaal voor u ontworpen kerstdoos en/of cadeaus. Deze maken wij voor u in de gewenste kleurstelling. Alleen uw logo verwerken of kerstpakketten compleet in uw huisstijl, alles is mogelijk! ‘Eigen’ food artikelen, voorzien van een bijzonder etiket? Het kan! Zo kunt u het kerstpakket nóg beter laten aansluiten bij de boodschap die u uw medewerkers en/of relaties wenst mee te geven. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem contact met ons op en we laten u graag voorbeelden zien.

Advies bij het zelf samenstellen

Zelf je kerstpakket samenstellen klinkt natuurlijk fantastisch, maar het kan moeilijker zijn dan u denkt. Wij hebben niet voor niets specialisten hiervoor rondlopen. Wanneer u al weet welke producten u sowieso wilt toevoegen, zal zelf een kerstpakket samenstellen niet meer zo moeilijk zijn. Heeft u vragen of wilt u een kerstpakketje zelf samenstellen, maar heeft u nog geen idee? Onze adviseurs zijn echt specialist op dit gebied en helpen u graag. Zij volgen de laatste kerstpakkettentrends en weten als geen ander waarmee u uw medewerkers kunt verrassen tijdens feestdagen.

Hulp bij kerstpakket samenstellen

Voor hulp bij pakketten samenstellen, biedt Kerstpakkettenplaza.nl u twee mogelijkheden. U kunt bij ons langskomen in één van onze showrooms of u bespreekt uw wensen voor uw kerstpakket telefonisch. Het is ook handig als u uw wensen ook per mail aan ons doorgeeft.

Zelf kerstpakketten samenstellen op basis van voorbeeld kerstpakketten

Kerstpakketje samenstellen

Kerstpakket samenstellen – Veel mensen ervaren het als een voordeel als zij zelf een kerstpakket kunnen maken voor werknemers. U kunt daarbij namelijk zelf het budget kiezen en de producten kiezen. Maar waar begint u bij zelf een kerstpakket maken? Aan de hand van de afbeeldingen van de bestaande pakketten krijgt u een indruk van wat er mogelijk is. U kunt er voor kiezen om een bestaand pakket te nemen en van daaruit producten te wisselen. Het kan namelijk gebeuren dat een kerstpakket bijna geheel naar wens is, maar dat een paar producten er niet bij passen in uw ogen. Of de producten passen niet zo goed bij uw zakenrelaties of werknemers.

Kleine aantallen zelf samenstellen: vanaf 100 stuks

Zelf kerstpakket samenstellen: Bij een minimale afname van 100 stuks kunt u de producten laten wisselen en zo kunt u pakketten samenstellen die precies aan uw wensen voldoen. Het is een snelle manier om een door u bedacht kerstpakket op maat te bestellen. Een kerstpakket aanpassen aan uw wensen hoeft dan ook niet veel tijd in beslag te nemen. Binnen een paar minuten kan alles geregeld zijn. Als u graag wilt weten welke producten er gekozen kunnen worden voor een kerstpakket, kunt u ook één van onze showrooms bezoeken tot 1 november. We regelen het graag voor u!

Kerstpakket online

Als u de keuze heeft gemaakt en u wilt kerstpakketten online zelf samenstellen, dan kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Misschien heeft u een bestaand pakket gezien wat u graag aan wilt passen, ook dat kan. Onze medewerkers staan voor u klaar om dat met u te bespreken en te bekijken wat er allemaal mogelijk is.

We raden u aan om het op tijd te regelen, zodat wij u niet teleur hoeven stellen dat producten niet meer voorradig zijn. Als u er op tijd bij bent, dan kunnen de producten besteld worden en heeft u verder geen zorgen meer over het regelen van een kerstpakket. Voor ieder budget zijn er diverse mogelijkheden en als u pakketten wilt aanpassen dan kan dat bij een minimale afname van honderd stuks. Grote of een klein kerstpakket laten samenstellen? Het kan echt allemaal! Bij vragen staan wij voor u klaar en wij denken graag met u mee, zodat u voor uw medewerkers een passend cadeau heeft.

Kerstpakketten zelf maken

We zien de trend groeien naar de wens van kerstpakketten zelf maken, lekker zelf de keuze maken voor de leukste artikelen uit een assortiment van meer dan 40.000 producten is razend populair. We werken in onze showrooms zeer laagdrempelig en een afspraak is dan ook zo gemaakt! Zien we u binnenkort? Gezellig!

Kerstpakketten zelf samenstellen

Door het zelf samenstellen van een kerstpakket geeft u iets unieks aan uw medewerkers en wordt het allemaal net wat persoonlijker. Het pakket wordt natuurlijk precies zo samengesteld als u in gedachten heeft. Zelf een kerstpakketje samenstellen kan online en in onze showrooms plaatsvinden. Het op maat laten maken van pakketten zorgt voor een eigen touch aan het kerstpakket en dat is gewoon leuk!

Wenst u liever een Sinterklaaskerstpakket? Bekijk ons assortiment.

Kerstpakketten online samenstellen