Eigen Keuze Kerstpakket

Maak de feestdagen onvergetelijk met een Eigen Keuze Kerstpakket. De feestdagen zijn een tijd van vreugde, viering en cadeaus geven. Of je nu op zoek bent naar een perfect kerstcadeau voor je werknemers, collega’s of familieleden, een Eigen Keuze Kerstpakket biedt een unieke en persoonlijke manier om te laten zien dat je om hen geeft. Geef ze een Kerstcompliment! Kerstcomplimenten is hét all-in Eigen Keuze Kerstpakket concept van Kerstpakkettenplaza.nl waarmee u uw medewerkers, collega’s en relaties de mogelijkheid biedt zelf één of meerdere passende geschenk(en) te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Helder, gebruiksvriendelijk en veilig. Kerstpakket zelf uitzoeken! Dat is een Eigen Keuze Kerstpakket.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een Eigen Keuze Kerstpakket?

Een Eigen Keuze Kerstpakket is een kerstpakket waarbij de ontvanger zelf kan kiezen wat er in zijn of haar pakket zit. In plaats van een standaardpakket met vooraf bepaalde items, kunnen werknemers en collega’s hun eigen cadeaus kiezen uit een breed scala aan opties. Van voedsel- en drankproducten tot reisvouchers en cadeaubonnen, de keuze is volledig aan de ontvanger. We noemen het Eigen Keuze Kerstpakket concept ook wel; Kerstcomplimenten! De ontvangers krijgen een prachtige geschenkenvelop met daarin een leuk kerstmagazine, daarnaast bevat de envelop een voucher met een unieke code waarmee ze op een speciaal ingerichte webshop zelf geschenken mogen kiezen. Super keuzevrijheid en altijd blije gezichten. Kerstpakket zelf maken? Geef uw medewerkers de keuze en vrijheid!

Waarom zijn Eigen Keuze Kerstpakketten zo populair?

Er zijn verschillende redenen waarom Eigen Keuze Kerstpakketten de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden. We hebben een aantal voordelen hieronder uitgewerkt:

VoordeelBeschrijvingVoorbeeld
PersonalisatieOntvangers kunnen hun cadeaus kiezen en personaliseren naar hun eigen smaakKeuze uit verschillende categorieën zoals gadgets, boeken en meer.
WaarderingDoor uw werknemers zelf een keuze te laten maken, laat u hen weten dat hun harde werk gewaardeerd wordtVoeg een persoonlijk bedankt bericht toe in de geschenkenvelop
Grote keuzeMet een breed assortiment aan cadeaus kunnen ontvangers iets kiezen wat ze echt leuk vindenMeer dan 2500+ opties om uit te kiezen
DuurzaamheidVoorkom producten die ontvangers niet gebruikenMinder verspilling en opties voor milieuvriendelijke en recyclebare producten.

Een Eigen Keuze Kerstpakket is dus een goede optie om uw waardering te tonen voor het harde werk van uw werknemers. De perfecte kans om uw betrokkenheid te vergroten.

Eigen keuze kerstpakket bestellen

Eigen Keuze Kerstpakketten bestellen? Het ultieme kerstpakket keuze kado!

Het proces van het bestellen is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. U heeft de keuze uit maar liefst 16 prijscategorieën, allen gevuld met de fraaiste geschenken, belevenissen, kerstpakketten, wijn pakketten en natuurlijk hebben we ook aan Goede doelen gedacht. Dat is pas keuzevrijheid! Als men zelf mag kiezen, zijn er nooit ontevreden gezichten en u heeft geen omkijken naar het logistieke proces; dat verzorgen wij namelijk tot in de puntjes! Klik op de afbeelding van uw kerstpakket keuze kado en u kunt direct een democode en vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een Eigen Keuze Kerstpakket te bestellen en af te rekenen. Een kerstpakket keuze kado maakt iedereen blij!

Kerstpakket zelf uitzoeken

De ultieme keuze vrijheid van medewerkers of relaties is met Kerstcomplimenten binnen handbereik. Kerstpakket zelf uitzoeken is tegenwoordig helemaal hip. We zien dan ook de laatste jaren een explosieve groei bij het online kerstpakket uitzoeken en de feedback op een digitaal kerstpakket is meer dan positief te noemen. Een bijkomende voordeel is natuurlijk dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken, immers het keuze kerstpakket laat personeel zelf hun eigen keuze kerstpakket bestellen en bepalen. Wel zo handig! Met onze uitgebreide mogelijkheden is de kerstpakket keuze enorm te noemen!

Veelgestelde vragen

Kerstpakket zelf uitzoeken, hoe werkt het precies?

Kerstpakketten die zelf gekozen kunnen worden; hierbij kunnen de werknemers zelf een kerstpakket uitzoeken. Ze krijgen de vrijheid om hun eigen cadeaus te kiezen uit een selectie van opties die in een speciale website worden aangeboden. De ontvanger krijgt een bepaald bedrag, verwerkt als Kerstcomplimenten, dat kan worden besteed aan de beschikbare cadeaus.

Welke soorten cadeaus zijn beschikbaar?

De keuze is reuze! De beschikbare cadeaus kunnen variëren afhankelijk van het budget dat aan de ontvanger is toegewezen. Enkele voorbeelden van beschikbare cadeaus zijn eten en drinken, mode-accessoires, boeken, gadgets en belevenissen. Maar men kan ook kiezen voor kerstpakketten per stuk te bestellen. Er zijn meer dan 2500 artikelen beschikbaar!

Is het concept duurder dan gewone kerstpakketten?

Het hangt af van het budget dat aan de ontvanger is toegewezen en de specifieke cadeaus die beschikbaar zijn om uit te kiezen. Over het algemeen zijn Eigen Keuze Kerstpakketten vergelijkbaar in prijs met traditionele kerstpakketten. Zo kan men bijvoorbeeld ook kerstpakketten of foodpakketten bestellen. Een Keuzekado val gegarandeerd in de smaak!

Kan het keuze kerstpakket op maat worden gemaakt voor ons bedrijf?

Ja, veel is er mogelijk bij het op maat maken! Dit kan onder meer het toevoegen van gepersonaliseerde verpakkingen, het aanpassen van de beschikbare cadeau-opties en het toevoegen van logo’s of berichten. Vanaf 100 stuks maken we al een website op maat en dat geheel kosteloos.

Wat zijn de voordelen van het geven van een Keuzekado aan werknemers?

Het geven van Eigen Keuze Kerstpakketten aan werknemers heeft verschillende voordelen, waaronder:

  • Persoonlijkere cadeau-ervaring
  • Vermindering van ongebruikte cadeaus en afval
  • Mogelijkheid om werknemers meer te betrekken bij het keuzeproces
  • Kan bijdragen aan een positiever bedrijfsimago en betere werknemersrelaties.

Conclusie:

Een Eigen Keuze Kerstpakket biedt een persoonlijk en duurzaam alternatief voor traditionele kerstpakketten. Met de mogelijkheid om hun eigen cadeaus te kiezen, voelen ontvangers zich gewaardeerd en hebben ze de vrijheid om iets te kiezen dat echt bij hen past. Als u op zoek bent naar een manier om uw waardering te tonen en uw cadeau-ervaring te personaliseren, overweeg dan om een kerstpakket zelf samen te stellen. Met een breed scala aan opties en een gebruiksvriendelijk bestelproces, kunt u er zeker van zijn dat uw werknemers en geliefden een onvergetelijke ervaring zullen hebben tijdens de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over ons Eigen Keuze Kerstpakket of een bepaald keuze kerstpakket? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Naast het kiezen van unieke kerstpakketten kunt u gaan voor de leukste Sinterklaaspresentjes. Bekijk direct ons assortiment!


Eigen keuze kerstpakketten