Food kerstpakketten

Food kerstpakketten zijn extra goed gevulde kerstpakketten met eten. Een klassieker voor de kerstdagen, echte kerstpakketten zoals ze vroeger waren! De lekkerste etenswaren voor elk moment van de dag. Food Kerstpakketten bevatten stuk voor stuk voor ieder wat wils! Kerstpakketten met veel food artikelen en heel soms een heel klein stukje hardware of bewaar-cadeau zullen zeker ook in 2023 door iedereen gewaardeerd worden. Fijne kerst en alvast smakelijk eten!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Food kerstpakketten bestellen; pakketten vol lekkers!

Met de kerstdagen zoeken veel mensen elkaar op om samen te eten en lekker eten hoort hierbij. Het pluspunt van food kerstpakketten is dat er veel variatie in zit. Hartig, zoet, voor ieder wat wils! Heeft u een speciaal thema in gedachten, zoals Italiaanse kerstpakketten? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor lekker gevuld Food Kerstpakketten met lekkernijen zit u bij ons goed.

Kerstpakket met Food samenstellen

U kunt ook zelf een kerstpakket met food samenstellen. Misschien is dit jaar wel de eerste keer dat u uw werknemers wat extra gaat geven met de feestdagen. U kunt dan een levensmiddelenpakket samenstellen en zelf bekijken welke producten u wenst. Ook kunt u producten omwisselen. Bij een afname van minimaal 100 stuks food kerstpakketten wordt dat mogelijk gemaakt. Wij bieden deze mogelijkheid, omdat wij graag willen dat u een geschikt kerstpakket met food kunt geven aan uw werknemers, waar u zelf 100% achter staat. Het kan altijd zijn dat een of twee producten in uw ogen minder geschikt zijn voor uw werknemers en dan kunt u dat bij ons doorgeven. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het pakket wordt aangepast.

Kerstpakket met Food

Kerstpakket met food bestellen

Als u meer wilt weten over de diversiteit in keuze wat betreft ons kerstpakket met food, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan door ons te bellen of door het contactformulier op de website in te vullen. Wij streven naar tevreden klanten, die ook volgend jaar weer terugkomen, daar doen wij graag wat extra voor. Het kerstpakket met food brengt het oude kerstpakkettengevoel weer terug. De magie van het openen van de doos en al dat lekkers zien liggen. Noem ons ouderwets, maar dat is voor ons misschien wel het mooiste moment tijdens de feestdagen. Wij doen er alles zodat u en uw mensen dat ook zo zullen beleven.

Kerstpakket met eten: vol A-merk food

Kerstpakket met eten is belangrijk, vandaar dat wij ons richten op A-merken kerstpakket eten. Met een kerstpakket met eten (vol A-merken) zit u altijd goed. Wij zijn altijd weer super blij dat we zo veel topmerken aan ons hebben kunnen verbinden. En wij niet alleen! In onze klantbeoordeling zien wij met veel plezier jaarlijks terugkerende klanten, die opnieuw blij zijn wederom waar voor hun geld gekregen te hebben. In plaats van eten op zoek naar een Drank kerstpakket?

Het perfecte food kerstpakket; een gids voor elke type eter

Om u te helpen het ideale kerstpakket te kiezen hebben we een handige gids samengesteld die de verschillende soorten beschikbare food kerstpakketten belicht.

Soort etenBeschrijvingGeschikt voorVoorbeeldpakket van vorig jaar
Koeken & wafelsBevat diverse soorten zoete en hartige koekenZoetekauwen, theeliefhebbers“Thee met een koekje”
SnoepgoedBevat diverse soorten snoep en chocoladeKinderen, snoep liefhebbers“Candy box XXL”, “Lekker gevuld”
ChipsBevat knapperige chips in verschillende smakenJongeren, snackliefhebbers“Verwenmoment”, “Power in the bar”
ChocoladeBevat heerlijke chocolade in vormen en repenRomantici, chocoladeliefhebbers“Wijn en choco”, “Merci to you”
BorrelsnacksNootjes, crackers en bites voor bij de borrelBorrelliefhebbers, liefhebbers van hartige snacks“Boordevolle borrel”, “Film borrelboXX”
TapasSelectie van hapjes, zoals olijven, tapenades, kazen en vleeswaren.Fijnproevers, liefhebbers van mediterrane keuken“Tapas 4you”, “Proeverij van de chef”
PastaPasta-pakketten met hoogwaardige ingrediëntenKookliefhebbers, fans van Italiaanse keuken“Toscane”, “Rome”
BroodwarenBeschuit, ontbijtkoek en diverse soorten belegOntbijtliefhebbers, mensen met gezinnen“Lekkere smaken”, “Ontbijtservice”
BierDiverse lokale en speciaal bierenBierliefhebbers, vriendengroepen“Bruisend bier”, “Bier en blijheid”
WijnZorgvuldig gekozen wijnenWijnkenners, romantici“Welverdiend schenken”
Non-alcoholischAlcoholvrije drankopties geschikt voor iedereenNiet-drinkers, kinderen“Stijlvol bedanken”, “Verwen moment”
Thee & koffieBevat een selectie aan thee of gemalen koffieOchtendmensen, volwassenen“Theeleuten”, “Lekker theemoment”

Zoekt u zoetigheden, hartige snacks of een verfrissend drankje voor uw kerstpakket? Deze gids helpt u het perfecte food kerstpakket te vinden dat uw werknemers of relaties blij maakt tijdens de feestdagen.

Mogelijkheden kerstpakket met eten kopen

Een kerstpakket met eten kopen kan wanneer u dat wenst. Bij ons kunt u nu alvast een keuze maken en uw bestelling doorgeven. Hoe eerder u erbij bent, hoe eerder u deze zorg niet meer heeft. Aan het einde van het jaar moet er vaak veel afgerond worden en afvinken is dan iets wat u graag doet. Bekijk daarom alvast onze food kerstpakketten en maak een keuze wat u aan uw werknemers en relaties wilt schenken. Door de diversiteit van ons assortiment te bekijken, ziet u vanzelf welk kerstpakket met eten voor u het meest geschikt is. Wij hebben voor ieder budget een kerstpakket met eten. Wij zijn namelijk van mening dat het gaat over het gebaar dat u anderen wat extra’s wilt geven met de feestdagen.

Veelgestelde vragen

Wat is het assortiment van food kerstpakketten?

Ons assortiment van food kerstpakketten biedt een brede selectie van heerlijke etenswaren. Van hartige snacks tot zoete lekkernijen, we hebben voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we ook pakketten met speciale thema’s, zoals Spaanse kerstpakketten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de diversiteit van ons assortiment.

Kan ik mijn eigen kerstpakket met food samenstellen?

Ja, het is mogelijk om uw eigen Kerstpakket Food samen te stellen. Bij een afname van minimaal 100 stuks Food Kerstpakketten bieden we deze mogelijkheid aan. U kunt de producten selecteren en zelf bepalen welke items u wenst. Bovendien kunnen producten worden gewisseld als u bepaalde voorkeuren heeft. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het pakket naar uw wensen wordt aangepast.

Bieden jullie ook opties voor dieetwensen of allergieën?

Ja, wij begrijpen dat dieetwensen en allergieën belangrijk zijn. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met verschillende voedingsbehoeften. Neem contact op met onze klantenservice en geef uw specifieke dieetwensen of allergieën door. We zullen ons best doen om aan uw verzoeken te voldoen en passende alternatieven aan te bieden binnen onze food kerstpakketten. Zo bieden we ook vegetarische pakketten aan!

Conclusie

Alle soorten food kerstpakketten zijn bij ons te bestellen en alles kan geregeld worden, zelfs foodpakketten op maat. Met een paar drukken op de knop en binnen een paar minuten is uw bestelling in kannen en kruiken. Ervaar daarom ook onze voordelen en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wilt u een vrijblijvend een offerte aan te vragen of direct bestellen, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het snel geregeld. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en om met u mee te denken over onze food kerstpakketten als u dat wenst.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een los product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch op zoek naar een thee kerstpakket? We hebben het allemaal!

Food kerstpakketten