Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Foodpakketten

Food Kerstpakketten zijn extra goed gevulde traditionele kerstpakketten. Een klassieker voor de kerstdagen, echte kerstpakketten zoals ze vroeger waren! De lekkerste etenswaren voor elk moment van de dag. Foodpakketten zijn stuk voor stuk voor ieder wat wils! Kerstpakketten met veel food artikelen en heel soms een heel klein stukje hardware of bewaar-cadeau zullen zeker ook in 2020 door iedereen gewaardeerd worden. Fijne kerst en alvast smakelijk eten!

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Toon meer
Thema
Voorkeuren
Toon meer
Producten
Toon meer
Aantal artikelen
Toon meer
Inpaklocatie
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Foodpakketten; kerstpakketten vol lekkers!

Lekker eten hoort bij de feestdagen. Het mooie van foodpakketten is dat er veel variatie in zit. Hartig, zoet, voor ieder wat wils! Het foodpakket brengt het oude kerstpakkettengevoel weer terug. De magie van het openen van de doos en al dat lekkers zien liggen. Noem ons ouderwets, maar dat is voor ons misschien wel het mooiste moment tijdens de feestdagen.

Kerstpakketten vol A-merken

Luxe merken kerstpakketten. Met een van onze foodpakketten vol A-merken zit u altijd goed. Wij zijn elk jaar weer super blij dat we zo veel topmerken aan ons hebben kunnen verbinden. En wij niet alleen! In onze klantbeoordeling zien wij met veel plezier jaarlijks terugkomende klanten, die elk jaar weer waar voor hun geld krijgen.

Foodpakketten; goed gevuld genieten

Foodpakketten vol met lekkere etenswaren. Dat mag u van kerstpakkettenplaza.nl verwachten. Wij leveren al ruim negentien jaar topkwaliteit. De grootste in Nederland en België word je niet voor niets. Die titel hebben we zeker ook aan onze foodpakketten te danken. Al jaren populair onder onze klanten vanwege de tijdloze en mooie uitstraling, die nooit teleurstelt. Want goedgevulde kerstpakketten vol eten, wie wil dat nou niet?