Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Showrooms

Heeft u meer dan 100 dezelfde kerstpakketten (Orderwaarde > € 2.500 excl. BTW) nodig en wilt u zelf samenstellen? Plan dan uw showroom bezoek bij één van onze showrooms tot 1 november.

  1. Showroomplanner. U kunt direct uw showroombezoek plannen. Geef eenvoudig uw voorkeuren aan en onze planners gaan direct aan de slag! Ze controleren de beschikbaarheid van de showroom en het gewenste dagdeel en sturen u z.s.m. een digitale bevestiging met alle relevante informatie, per e-mail.
     
  2. Telefonisch en/of per mail: Voor het plannen van een showroombezoek kunt u ook telefonisch en/of per mail contact met ons opnemen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en/of per mail bereikbaar van 08.30 – 17.00u. Ga naar de klantenservice.

Showroomplanner

Wat leuk! U staat op het punt een afspraak voor showroombezoek te plannen. U heeft de keuze uit 8 showrooms. Wij wensen u op voorhand alvast veel plezier met het samenstellen van uw kerstpakket! Volg onderstaand menu en plan uw afspraak.

De Google maps kaart is geblokkeerd omdat u de Cookies geweigerd of nog niet geaccepteerd hebt.

Welke showroom wenst u te bezoeken?

Showrooms voor kerstpakketten samenstellen: Ontdek onze unieke collectie

Kerstpakketten showroom -Kerstpakkettenplaza.nl - Eindhoven

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we er trots op om een uitgebreide collectie van kerstpakketten aan te bieden. Onze showroom is de perfecte plek om onze unieke collectie te ontdekken en de perfecte keuze te maken voor uw medewerkers of zakelijke relaties. In dit artikel laten we u kennismaken met onze showrooms en wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek.

Een unieke ervaring in onze showrooms

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om onze klanten een unieke ervaring te bieden in onze showrooms. Onze showrooms zijn zorgvuldig ontworpen om u een inspirerende en sfeervolle omgeving te bieden waar u onze kerstpakketten kunt bewonderen en kiezen.

In onze showrooms vindt u een uitgebreide collectie kerstpakketten, variërend van traditioneel tot modern, van luxe tot budgetvriendelijk. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit, originaliteit en diversiteit, zodat u altijd een pakket vindt dat past bij uw bedrijfscultuur en de wensen van uw medewerkers of zakelijke relaties.

Deskundig advies en persoonlijke service

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw kerstpakketten. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de kerstpakkettenbranche en kunnen u voorzien van waardevol advies om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u te informeren over de verschillende opties en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw bedrijf. We streven ernaar om u een naadloze en plezierige winkelervaring te bieden, zodat u met vertrouwen en tevredenheid uw kerstpakketten kunt kiezen.

Maatwerkopties voor uw bedrijf

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Onze showrooms zijn de ideale plek om de mogelijkheden van maatwerk te ontdekken en uw kerstpakketten aan te passen aan uw wensen.

Of u nu een specifiek thema, kleurenschema, budget of andere speciale wensen heeft, onze medewerkers kunnen u helpen bij het creëren van een uniek kerstpakket dat perfect aansluit bij uw bedrijfscultuur en de verwachtingen van uw medewerkers of zakelijke relaties. Maatwerkopties kunnen variëren van het toevoegen van uw bedrijfslogo aan de verpakking tot het samenstellen van een geheel nieuw kerstpakket op basis van uw specifieke wensen en budget.

Een uitgebreide collectie om te ontdekken

In onze showrooms vindt u een uitgebreide collectie kerstpakketten om te ontdekken. Van traditionele pakketten met lekkernijen en feestelijke decoraties, tot moderne pakketten met trendy gadgets en duurzame producten, we hebben voor elk wat wils.

Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. We streven ernaar om een divers aanbod te bieden, zodat u kunt kiezen uit verschillende stijlen, thema’s en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek kerstpakket met een feestelijke uitstraling, of een eigentijds pakket met een duurzaam karakter, bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het allemaal.

Inspiratie opdoen in onze showrooms

Onze showrooms zijn de ideale plek om inspiratie op te doen voor uw kerstpakketten. U kunt de verschillende pakketten bekijken en vergelijken, en krijgt een goed beeld van de kwaliteit en diversiteit van onze collectie. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw bedrijf.

Daarnaast kunt u in onze showrooms ook verschillende sfeeropstellingen en presentaties bewonderen. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van hoe de kerstpakketten eruit kunnen zien als ze worden uitgepakt. Dit kan u helpen bij het visualiseren van het eindresultaat en het maken van een weloverwogen keuze.

Gemak en comfort

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om uw bezoek aan onze showrooms zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Onze showrooms zijn ruim opgezet en bieden voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn ze toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zodat iedereen kan genieten van een aangename winkelervaring.

Onze medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, en staan klaar om u te assisteren bij uw bezoek. U kunt in alle rust rondkijken, vragen stellen en advies ontvangen zonder enige druk. We streven ernaar om uw bezoek aan onze showroom een plezierige en ontspannen ervaring te maken.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar unieke kerstpakketten voor uw medewerkers of zakelijke relaties? Kom dan naar onze showrooms en ontdek de uitgebreide collectie en maatwerkopties die we te bieden hebben. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw bedrijf.

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat kwaliteit, originaliteit en persoonlijke service de sleutel zijn tot het creëren van onvergetelijke kerstpakketten. Wij streven ernaar om in de behoeften en wensen van onze klanten te voorzien, en helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket.