Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Populaire kerstpakketten

De meest populaire kerstpakketten binnen ons assortiment treft u hier aan. Het is natuurlijk een momentopname, echter geeft het een duidelijk beeld waar de trends binnen de huidige collectie kerstpakketten liggen. Goed gevuld, met een speciaal thema of vrolijke kleur. Kijk maar eens en laat u verrassen door de populairste kerstpakketten van dit moment.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Populaire kerstpakketten 2024

Met 1.300 kerstpakketten heeft Kerstpakkettenplaza.nl het grootste populaire kerstpakkettenassortiment van Nederland! Allemaal handmatig samengesteld door de meest ervaren mensen in het vak. Of u nou houdt van veel food in de pakketten, of liever kijkt naar een pakketten dat thematisch of op kleur is samengesteld, Kerstpakkettenplaza.nl heeft de beste kerstpakketten voor een scherpe prijs! Bestel hier uw kerstpakket top 10 kerstpakketten bij een veilig, betrouwbaar en Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd bedrijf.

Populairste kerstpakketten; kwaliteit boven alles

Populaire kerstpakketten

De best verkochte kerstpakketten van 2024 vindt u hierboven, maar wat is het perfecte kerstpakket voor u? U vindt het belangrijk om al uw medewerkers te verrassen met een speciaal cadeau en dat snappen wij. Het kiezen kunnen wij niet voor u doen, maar de rest wordt vliegensvlug en efficiënt geregeld. Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat u uw bestelling voor uzelf overzichtelijk kan houden, zonder ergens aan vast te zitten. Deze offerte kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Populaire kerstpakketten; Succes verzekerd!

Een teken van dank aan het einde van het jaar wordt altijd gewaardeerd. Een pakket uit de top 10 kerstpakketten motiveert uw collega’s om zich in het nieuwe jaar weer voor honderd procent in te zetten. En na een jaar van harde inzet, hebben ze hun populaire kerstpakketten uiteraard ook absoluut verdiend. Ga voor goud en bedank uw harde werkers voor hun harde inzet met een van de best verkochte populaire kerstpakketten! Onze populaire kerstpakketten zijn uitermate goed geschikt als exclusieve kerstpakketten en zijn allemaal gevuld met de beste producten!

Unieke thema’s en kwaliteit gegarandeerd

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om elk jaar een uniek en divers assortiment aan populaire kerstpakketten aan te bieden. Onze ervaren professionals in het vak selecteren zorgvuldig de meest gewilde kerstpakketten die inspelen op de nieuwste trends en wensen van onze klanten. Met thema’s variërend van traditioneel en gezellig tot modern en duurzaam, is er voor iedere ontvanger een geschikt pakket te vinden.

Wij hechten ook veel waarde aan de kwaliteit van onze kerstpakketten. Elk pakket is met de grootste zorg samengesteld en gevuld met hoogwaardige producten. Of het nu gaat om heerlijke lekkernijen, luxe verzorgingsproducten of praktische items voor in huis, u kunt er zeker van zijn dat uw medewerkers een kerstpakket van hoge kwaliteit ontvangen. Zo toont u uw waardering op een bijzondere manier en zorgt u voor een onvergetelijke kerstervaring.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over Populairste kerstpakketten uit onze kerstpakketten top 10? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Populairste kerstpakketten