Nieuwjaarsgeschenken

Nieuwjaarsgeschenken 2023 – Het einde van het jaar is een bijzondere tijd. Na de kerstvakantie beginnen we met een schone lei en hopen we dat het nieuwe jaar beter wordt dan het vorige. Het is ook een moment om stil te staan bij wat er allemaal bereikt is en om dankbaarheid te tonen. Een manier om dat te doen, is door het geven van nieuwjaarsgeschenken. Op deze pagina treft u een selectie van de mooiste en leukste nieuwjaarsgeschenken aan. We leggen uit waarom nieuwjaarsgeschenken belangrijk zijn en waarom Kerstpakkettenplaza.nl de juiste keuze is als het gaat om het bestellen van nieuwjaarsgeschenken.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren / Prijs

Nieuwjaarsgeschenk 2023 bestellen

Waarom is een nieuwjaarsgeschenk bestellen voor medewerkers belangrijk?

Een nieuwjaarsgeschenk voor medewerkers is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste is het een manier om waardering te tonen voor het werk dat zij het afgelopen jaar hebben verricht. Door het geven van een nieuwjaarsgeschenk laat je zien dat je hun inzet waardeert en dat je blij bent met hun bijdrage aan het bedrijf. Dit kan bijdragen aan een positieve werksfeer en kan ervoor zorgen dat medewerkers gemotiveerd blijven.

Ten tweede is het geven van een nieuwjaarsgeschenk een manier om de band tussen werkgever en werknemer te versterken. Het laat zien dat je niet alleen om hen geeft als medewerker, maar ook als mens. Een goed gekozen geschenk kan ervoor zorgen dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en dat ze zich meer betrokken voelen bij het bedrijf.

nieuwjaarsgeschenken

Kerstpakkettenplaza.nl: voordelig en de grootste collectie nieuwjaarsgeschenken

Bij het bestellen van nieuwjaarsgeschenken wil je natuurlijk dat het snel en voordelig gebeurt. Gelukkig is dat mogelijk bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij bezorgen namelijk snel en voordelig in Nederland en België, ook op particulieren adressen. Daarnaast hebben wij de grootste nieuwjaar collectie van Nederland met maar liefst 1.300 verschillende pakketten. En dat tegen de beste prijs!

Het gaat om aandacht, niet om de prijs

Bij het kiezen van een nieuwjaarsgeschenk is het belangrijk om te onthouden dat het niet om de prijs gaat. Het gaat om de aandacht die je geeft aan je medewerkers of zakelijke relaties. Een goed gekozen geschenk hoeft niet duur te zijn, maar kan wel veel betekenen voor de ontvanger.

Volledig op de hoogte van de nieuwste trends

Als specialist in geschenken zijn wij volledig op de hoogte van wat er in een nieuwjaarsgeschenk moet zitten en volgen wij alle nieuwe trends op de voet. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat je altijd een up-to-date en relevant geschenk geeft aan je medewerkers of zakelijke relaties.

Eenvoudig nieuwjaarsgeschenk bestellen voor personeel en zakelijke relaties

Kerstpakkettenplaza.nl is al jarenlang de specialist op het gebied van nieuwjaarsgeschenken. Wij weten precies wat er in een goed nieuwjaarsgeschenk moet zitten en volgen alle nieuwe trends op de voet. Bovendien bezorgen wij snel en voordelig in Nederland en België, ook op particuliere adressen.

Nieuwjaarsgeschenken; uw goede doel steunen en minder stikstof uitstoot

Maar wat ons echt onderscheidt van andere aanbieders is onze aandacht voor de wereld en de mensheid. Bij iedere bestelling die bij ons geplaatst wordt, doneren wij een bedrag aan een goed doel en kunt u zelf kiezen welk doel dat is, het kost u niets extra’s! Daarnaast compenseren wij de stikstofuitstoot door bomen te planten via Trees for All. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld en kunt u met een gerust hart bij ons uw nieuwjaarsgeschenken bestellen.

Voordelen van nieuwjaarsgeschenken bestellen

Het bestellen van nieuwjaarsgeschenken bij Kerstpakkettenplaza.nl brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste hoef je zelf niet op zoek te gaan naar het perfecte geschenk voor je medewerkers of zakelijke relaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we namelijk al een ruim aanbod aan nieuwjaarsgeschenken samengesteld, die stuk voor stuk met zorg zijn samengesteld en voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Je kunt dus met een gerust hart vertrouwen op onze expertise en ervaring als het gaat om het kiezen van het perfecte nieuwjaarsgeschenk.

Een ander voordeel is dat we het je zo makkelijk mogelijk maken. Je kunt eenvoudig en snel online jouw bestelling plaatsen en wij zorgen voor de rest. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van het geschenk en bespaar je tijd en moeite.

Een nieuwjaarsgeschenk is daarnaast een mooie manier om waardering te tonen aan je medewerkers en zakelijke relaties. Het laat zien dat je oog hebt voor de inzet en betrokkenheid van de ontvangers en dat je deze op een bijzondere manier wilt belonen. Dit draagt bij aan een positieve sfeer op de werkvloer en versterkt de band tussen jou en jouw medewerkers en zakelijke relaties.

Vraag en antwoord

Wat is het beste moment om nieuwjaarsgeschenken te bestellen?

Het beste moment om nieuwjaarsgeschenken te bestellen is ruim op tijd voor het einde van het jaar. Op die manier heeft u genoeg tijd om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment en kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling op tijd wordt geleverd. U kunt bij ons al vanaf oktober terecht voor het bestellen van nieuwjaarsgeschenken.

Moet ik voor elke medewerker hetzelfde nieuwjaarsgeschenk bestellen?

Nee, dat hoeft niet. U kunt bij ons kiezen uit verschillende nieuwjaarsgeschenken en daaruit kunt u zelf een keuze maken welk pakket u wilt geven. Het is dus niet nodig om voor elke medewerker hetzelfde pakket te bestellen.

Kan ik ook zelf een nieuwjaarsgeschenk samenstellen?

Ja, dat kan zeker. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor een nieuwjaarsgeschenk op maat. Hierbij kunt u zelf bepalen welke producten u in het geschenk wilt opnemen en wat het budget is. Er zijn duizenden mogelijkheden, doe hier inspiratie op!

Hoe zit het met de levering van de nieuwjaarsgeschenken?

Wij leveren vanaf € 750,00 excl. BTW de nieuwjaarsgeschenken gratis op één adres in Nederland of België, mits het om een soort pakket gaat. Het is ook mogelijk om de geschenken op particuliere adressen te laten bezorgen. Hiervoor rekenen wij wel extra kosten. Daarnaast leveren wij snel, binnen 3-5 werkdagen, en tegen de beste prijs.

Is het geven van nieuwjaarsgeschenken fiscaal aftrekbaar?

Ja, dat kan in sommige gevallen. U kunt als ondernemer de kosten van de nieuwjaarsgeschenken als zakelijke kosten aftrekken van de winst. Wel geldt er een maximumbedrag per geschenk van € 70,- excl. BTW per jaar en per persoon. Let op: dit geldt alleen als het geschenk een zakelijk karakter heeft.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten pakketten en nieuwjaarsgeschenken. Heeft u vragen over een geschenk? Of wilt u meer informatie over een specifiek product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wellicht vragen over de BTW op nieuwjaarsgeschenken?

nieuwjaarsgeschenken bestellen

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht