Nieuwjaarsgeschenken

Nieuwjaarsgeschenken 2024 – Het einde van het jaar is een bijzondere tijd. Na de kerstvakantie beginnen we met een schone lei en hopen we dat het nieuwe jaar beter wordt dan het vorige. Het is ook een moment om stil te staan bij wat er allemaal bereikt is en om dankbaarheid te tonen. Een manier om dat te doen, is door het geven van nieuwjaarsgeschenken. Op deze pagina treft u een selectie van de mooiste en leukste nieuwjaarsgeschenken aan. We leggen uit waarom nieuwjaarsgeschenken belangrijk zijn en waarom Kerstpakkettenplaza.nl de juiste keuze is als het gaat om het bestellen van nieuwjaarsgeschenken.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nieuwjaarsgeschenk 2024 bestellen

Waarom is een nieuwjaarsgeschenk bestellen voor medewerkers belangrijk?

Een nieuwjaarsgeschenk voor medewerkers is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste is het een manier om waardering te tonen voor het werk dat zij het afgelopen jaar hebben verricht. Door het geven van een nieuwjaarsgeschenk laat je zien dat je hun inzet waardeert en dat je blij bent met hun bijdrage aan het bedrijf. Dit kan bijdragen aan een positieve werksfeer en kan ervoor zorgen dat medewerkers gemotiveerd blijven.

Ten tweede is het geven van een nieuwjaarsgeschenk een manier om de band tussen werkgever en werknemer te versterken. Het laat zien dat je niet alleen om hen geeft als medewerker, maar ook als mens. Een goed gekozen geschenk kan ervoor zorgen dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en dat ze zich meer betrokken voelen bij het bedrijf.

nieuwjaarsgeschenken

Kerstpakkettenplaza.nl: voordelig en de grootste collectie nieuwjaarsgeschenken

Bij het bestellen van nieuwjaarsgeschenken wil je natuurlijk dat het snel en voordelig gebeurt. Gelukkig is dat mogelijk bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij bezorgen namelijk snel en voordelig in Nederland en België, ook op particulieren adressen. Daarnaast hebben wij de grootste nieuwjaar collectie van Nederland met maar liefst 1.300 verschillende pakketten. En dat tegen de beste prijs!

Het gaat om aandacht, niet om de prijs

Bij het kiezen van een nieuwjaarsgeschenk is het belangrijk om te onthouden dat het niet om de prijs gaat. Het gaat om de aandacht die je geeft aan je medewerkers of zakelijke relaties. Een goed gekozen geschenk hoeft niet duur te zijn, maar kan wel veel betekenen voor de ontvanger.

Volledig op de hoogte van de nieuwste trends

Als specialist in geschenken zijn wij volledig op de hoogte van wat er in een nieuwjaarsgeschenk moet zitten en volgen wij alle nieuwe trends op de voet. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat je altijd een up-to-date en relevant geschenk geeft aan je medewerkers of zakelijke relaties.

Eenvoudig nieuwjaarsgeschenk bestellen voor personeel en zakelijke relaties

Kerstpakkettenplaza.nl is al jarenlang de specialist op het gebied van nieuwjaarsgeschenken. Wij weten precies wat er in een goed nieuwjaarsgeschenk moet zitten en volgen alle nieuwe trends op de voet. Bovendien bezorgen wij onze zakelijke kerstcadeaus snel en voordelig in Nederland en België.

Nieuwjaarsgeschenken; uw goede doel steunen en minder stikstof uitstoot

Maar wat ons echt onderscheidt van andere aanbieders is onze aandacht voor de wereld en de mensheid. Bij iedere bestelling die bij ons geplaatst wordt, doneren wij een bedrag aan een goed doel en kunt u zelf kiezen welk doel dat is, het kost u niets extra’s! Daarnaast compenseren wij de stikstofuitstoot door bomen te planten via Trees for All. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld en kunt u met een gerust hart bij ons uw nieuwjaarsgeschenken bestellen.

Voordelen van nieuwjaarsgeschenken bestellen

Het bestellen van nieuwjaarsgeschenken bij Kerstpakkettenplaza.nl brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste hoef je zelf niet op zoek te gaan naar het perfecte geschenk voor je medewerkers of zakelijke relaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we namelijk al een ruim aanbod aan nieuwjaarsgeschenken samengesteld, die stuk voor stuk met zorg zijn samengesteld en voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Je kunt dus met een gerust hart vertrouwen op onze expertise en ervaring als het gaat om het kiezen van het perfecte nieuwjaarsgeschenk.

Een ander voordeel is dat we het je zo makkelijk mogelijk maken. Je kunt eenvoudig en snel online jouw bestelling plaatsen en wij zorgen voor de rest. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van het geschenk en bespaar je tijd en moeite.

Een nieuwjaarsgeschenk is daarnaast een mooie manier om waardering te tonen aan je medewerkers en zakelijke relaties. Het laat zien dat je oog hebt voor de inzet en betrokkenheid van de ontvangers en dat je deze op een bijzondere manier wilt belonen. Dit draagt bij aan een positieve sfeer op de werkvloer en versterkt de band tussen jou en jouw medewerkers en zakelijke relaties.

Vraag en antwoord

Wat is het beste moment om nieuwjaarsgeschenken te bestellen?

Het beste moment om nieuwjaarsgeschenken te bestellen is ruim op tijd voor het einde van het jaar. Op die manier heeft u genoeg tijd om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment en kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling op tijd wordt geleverd. U kunt bij ons al vanaf oktober terecht voor het bestellen van nieuwjaarsgeschenken.

Moet ik voor elke medewerker hetzelfde nieuwjaarsgeschenk bestellen?

Nee, dat hoeft niet. U kunt bij ons kiezen uit verschillende nieuwjaarsgeschenken en daaruit kunt u zelf een keuze maken welk pakket u wilt geven. Het is dus niet nodig om voor elke medewerker hetzelfde pakket te bestellen.

Kan ik ook zelf een nieuwjaarsgeschenk samenstellen?

Ja, dat kan zeker. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor een nieuwjaarsgeschenk op maat. Hierbij kunt u zelf bepalen welke producten u in het geschenk wilt opnemen en wat het budget is. Er zijn duizenden mogelijkheden, doe hier inspiratie op!

Hoe zit het met de levering van de nieuwjaarsgeschenken?

Wij leveren vanaf € 750,00 excl. BTW de nieuwjaarsgeschenken gratis op één adres in Nederland of België, mits het om een soort pakket gaat. Het is ook mogelijk om de geschenken op particuliere adressen te laten bezorgen. Hiervoor rekenen wij wel extra kosten. Daarnaast leveren wij snel, binnen 3-5 werkdagen, en tegen de beste prijs.

Is het geven van nieuwjaarsgeschenken fiscaal aftrekbaar?

Ja, dat kan in sommige gevallen. U kunt als ondernemer de kosten van de nieuwjaarsgeschenken als zakelijke kosten aftrekken van de winst. Wel geldt er een maximumbedrag per geschenk van € 70,- excl. BTW per jaar en per persoon. Let op: dit geldt alleen als het geschenk een zakelijk karakter heeft.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten pakketten en nieuwjaarsgeschenken. Heeft u vragen over een geschenk? Of wilt u meer informatie over een specifiek product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wellicht vragen over de BTW op nieuwjaarsgeschenken? Of benieuwd naar de WKR regeling?

nieuwjaarsgescadeau bestellen