Eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenken – Kerstpakkettenplaza.nl biedt u een enorm assortiment eindejaarsgeschenken. Naast de vertrouwde kerstpakketten treft u een ruime keuze in geschenken aan voor zowel medewerkers als relaties. U kunt kiezen uit de beste wijngeschenken of de heerlijke verwenpakketten. Zeker bent u van het feit dat al onze geschenken uw relatie met de ontvanger zal onderstrepen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Eindejaarsgeschenken bestellen voor personeel

Bent u op zoek naar een cadeau voor uw personeel of klanten? Wij leveren een uitgebreid assortiment geschenken die perfect als eindejaarsgeschenk voor het personeel kunnen worden ingezet. Breng uw waardering tot uiting door het weggeven van een persoonlijk of stijlvol eindejaarsgeschenk. Onze eindejaarsgeschenken kunt u gemakkelijk via deze website bestellen.

Eindejaarsgeschenken bestellen

Eindejaarsgeschenken 2024

Eindejaarsgeschenken kunnen perfect ingezet worden in de laatste maanden van het jaar en zelfs nog tijdens de jaarwisseling. Deze geschenken kunnen gebruikt worden ter promotie van een bedrijf of evenement, maar ook om iemand zomaar cadeau te doen aan het einde van het jaar.

Originele eindejaarsgeschenken

Met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl geeft u eens wat anders dan een gewone fles wijn of een cadeaubon. Onze cadeaus zijn stuk voor stuk opvallend, waardoor u uw werknemer een eindejaarsgeschenk cadeau geeft waarmee hij/zij zich speciaal zal voelen en waarmee u als werkgever laat zien dat u daadwerkelijk moeite heeft gedaan. Het einde van het jaar betekent immers ook weer het begin van het nieuwe jaar en daar wilt u net als uw werknemer natuurlijk goed aan beginnen. Door uw waardering te tonen met originele geschenkpakketten zullen uw werknemers bereid zijn zich volgende jaar weer net zo geweldig in te zetten als afgelopen jaar.

Eindejaarsgeschenken voor klanten

Voor een eindejaarsgeschenk hoeft u niet meer de deur uit. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij namelijk een groot assortiment eindejaarsgeschenken voor zakelijke klanten en kerstpakket specifiek voor uw personeel, via onze website aan! Kerstpakkettenplaza.nl heeft voor iedere beurs wel een passend eindejaar pakket. Vanaf deze pagina kunt u gemakkelijk een selectie maken uit de verschillende productgroepen waarin wij eindejaarsgeschenken aanbieden. Onze geschenken kunnen indien gewenst nog aangevuld worden met andere artikelen en levensmiddelen. Heeft u liever een geheel op maat gemaakt kado voor uw personeel? Neem dan contact met ons op en vanaf 100 stuks zullen onze verkoopmedewerkers een eindejaarsgeschenk met u samenstellen. Neem nu een kijkje in onze webshop of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Iets anders? Overweeg zelf samenstellen

Wilt u echt eens iets heel anders? Kies dan voor een maatwerk geschenk. Onze klantenservice is er op ingericht en helpt u graag om het ultieme geschenk te creëren voor uw personeel of klanten. Eindejaarsgeschenken zijn altijd een schot in de roos! Wilt u deze kerstpakketten bestellen, neem dan gerust contact op.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten in 2024. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Eindejaarsgeschenken