Kerstpakket zonder alcohol

Kerstpakket zonder alcohol? – Ontdek onze kerstpakketten zonder alcohol en vier de feestdagen zonder zorgen. Perfecte geschenken voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en verantwoorde manier om Kerstmis te vieren. – Kerstpakketten zonder alcohol bestellen? Zeker kan dat bij Kerstpakkettenplaza.nl. Onderstaand treft u een greep uit ons volledige assortiment ‘Fijn van samenstelling, zo zullen uw medewerkers en/of relaties niets te kort komen of missen. Andere wensen met betrekking tot een alcoholvrij kerstpakket? Neem dan eenvoudig even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket zonder alcohol; de voordelen

Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we samenkomen met onze vrienden en familie om de feestdagen te vieren. Het is ook de tijd waarin we elkaar geschenken geven als teken van waardering en liefde. Het geven van kerstpakketten is een traditie die al vele jaren bestaat en het is een manier om de mensen om ons heen te laten zien dat we aan hen denken.

Waarom kiezen voor een kerstpakket zonder alcohol?

Maar wat als de persoon voor wie je een kerstpakket koopt, geen alcohol drinkt? Gelukkig zijn er veel opties te vinden binnen ons assortiment voor een kerstpakket zonder alcohol en die zijn echt perfect voor elke gelegenheid.

Gezonder en verantwoordelijk; alcoholvrij kerstpakket

Als je een gezonde levensstijl wilt behouden of gewoon niet van alcohol houdt, is een kerstpakket zonder alcohol een fantastische optie. Deze geschenken bevatten allerlei lekkere snacks en drankjes zonder alcohol, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de negatieve gevolgen van alcohol.

Geschikt voor iedereen

Alcoholvrij kerstpakket bestellen

Een alcoholvrij kerstpakket is geschikt voor iedereen. Of je nu een cadeau zoekt voor je vriend, collega of familielid, er is altijd een passend cadeau te vinden. Je kunt zelfs kerstpakketten vinden die speciaal zijn samengesteld voor mensen met bepaalde dieetwensen, zoals veganistische of glutenvrije opties.

Passend bij elk budget

Een ander groot voordeel van een kerstpakket zonder alcohol is dat ze passen bij elk budget. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop kerstpakket of een uitgebreidere geschenkmand, er zijn altijd opties beschikbaar die binnen jouw budget passen.

Voorbeelden van een alcoholvrij kerstpakket

Het luxe kerstpakket

Een luxe geschenkmand is altijd een geweldige optie voor Kerstmis, en met een alcoholvrije versie hoef je je geen zorgen te maken over mensen die geen alcohol drinken. De mand kan allerlei lekkere producten bevatten, zoals speciale kazen, crackers, chocolaatjes, nootjes en vruchtensappen.

Het gezonde kerstpakket

Voor de gezondheidsbewuste mensen in je leven is een gezond kerstpakket de perfecte optie. Deze geschenkmand kan bijvoorbeeld een assortiment biologische noten, zaden, gedroogd fruit, smoothies en sapjes bevatten.

Wellness kerstpakket

Voor mensen die wat ontspanning kunnen gebruiken zijn wellness kerstpakketten een fantastisch cadeau. Deze geschenkmand kan allerlei rustgevende items bevatten, zoals aromatische kaarsen, badzout, gezichtsmaskers en thee zonder cafeïne.

Veelgestelde vragen

Is een alcoholvrij kerstpakket duurder dan traditionele kerstpakketten?

Nee, deze kerstpakketten zijn niet per definitie duurder dan traditionele kerstpakketten. Er is een kerstpakket zonder alcohol beschikbaar voor elk budget.

Is een kerstpakket zonder alcohol minder feestelijk?

Absoluut niet! Deze kerstpakketten zijn net zo feestelijk en lekker zijn als traditionele kerstpakketten. Bovendien zijn ze geschikt voor een breder publiek, omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met mensen die geen alcohol drinken.

Zijn er speciale kerstpakketten voor mensen met bepaalde dieetwensen?

Ja, er zijn kerstpakketten beschikbaar voor mensen met specifieke dieetwensen, zoals veganistische of glutenvrije opties.

Conclusie

Een alcoholvrij kerstpakket is de perfecte manier om Kerstmis te vieren zonder zorgen te maken over mensen die geen alcohol drinken. Ze zijn gezonder en verantwoordelijker dan traditionele kerstpakketten, geschikt voor iedereen en passen bij elk budget. Er zijn verschillende opties voor een kerstpakket zonder alcohol beschikbaar, van luxe geschenkmanden tot veganistische opties. Dus waarom zou je niet kiezen voor een alcoholvrij kerstpakket en je geliefden verrassen met een gezonde en feestelijke traktatie?

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket 2024? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Op zoek naar een ander geschenk? Kijk bijvoorbeeld eens naar een last-minute kerstpakket!

Kerstpakket zonder alcohol