Drankpakketten

Drankpakketten; mooie kwaliteitswijnen, bierpakketten, likeuren en sterke dranken. Vaak ‘los’, maar regelmatig aangevuld met de leukste bijpassende kerstgeschenken. Allemaal speciaal geselecteerd op bijvoorbeeld kwaliteit, uitstraling, smaak en prijsstelling. Met dranken uit de Franse wijnstreken en van Belgische brouwerijen, en dat als heerlijk drankpakket! Dat wordt heerlijk borrelen deze kerstdagen. Verras uw medewerkers en/of relaties met een selectie uit ons grote drankenassortiment.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Drankpakketten; terechte klassieker

Wijnpakketten. Een echte klassieker voor de feestdagen. Lekker bij een haardvuurtje genieten van een heerlijk wijntje. Of heeft u liever een heerlijk bierpakket? Zo komt bijvoorbeeld Speciaalbier steeds vaker terug als kerstgeschenk en zal zeker door medewerkers en relaties enorm gewaardeerd worden tijdens de kerstdagen! Kortom, drankpakketten zijn een terechte klassieker tijdens de kerst!

Drank als ultieme relatiegeschenk!

Lekkere wijnen, likeuren of biertjes zijn niet alleen verkrijgbaar in een hoge prijsklassen. Steeds meer werkgevers met een iets krapper budget kiezen dan ook voor een lekker betaalbaar drankpakket! Bekijk ons gehele drankassortiment en u zult zien dat wij aan iedereen gedacht hebben. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan! Binnen 5 minuten heeft u de offerte – maar let wel op, het is nog geen bestelling; wel zo vrijblijvend!

Drankpakketten zijn al jaren een hit

Drankpakketten als kerstgeschenk; klasse en elegantie in stijl met elkaar verbonden. In 2003 zijn we gestart met de productie en samenstelling van onze drankpakketten. We hebben direct gemerkt dat er een enorme vraag naar drank bestond. Nog steeds zien we dan ook bedrijven voor een drankpakket kiezen. Vaak zijn de pakketten gecombineerd met leuke kleinere kerstcadeaus. Een heerlijke fles wijn of een mooi biertje in een mooie kerstverpakking? We hebben het allemaal! Het kerstgevoel zoals het hoort en de drankpakketten zullen door medewerkers en relaties met open armen ontvangen worden.

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht